tank-mania 252 Napisano 14 Maj 2011 Wiecie co najbardziej mnie drażni że SONY nic nie daje do informacji kiedy PSN ruszy na dobre ... Właśnie ta cisza jest deprymująca, czuję się jakbym pożyczył komuś pieniądze i facet nagle przestał telefony odbierać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 14 Maj 2011 takie pytanko czy ktoś z forum(hivo ciebie pytanie nie dotyczy) wybiera się na imprezę GlobalGathering która odbędzie się 9 lipca w Gdańsku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 14 Maj 2011 To Kai Tracid jeszcze zyje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 14 Maj 2011 W co śmigacie po tym jak PSN padło? :D Mnie już się nawet zdarzyło Fallout New Vegas odświeżyć :D w BC2 tyle ze na Xboxie ;) choc dzisiaj gralem godzine w Kinect Sports i musze przyznac ze to jest wspaniala rzecz. Po godzince roznych dyscyplin, skonczylem 4 walkami bokserskimi. Bylem zajechany jak po maratonie. Do teraz nie moge dojsc do siebie ;) Polecam wszystkim ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 14 Maj 2011 (edytowane) jest juz update do 3.61 pobierajcie :) Edytowane 14 Maj 2011 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 14 Maj 2011 firmware 3.61 do zassania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 14 Maj 2011 Właśnie ta cisza jest deprymująca, czuję się jakbym pożyczył komuś pieniądze i facet nagle przestał telefony odbierać... Już się czuję jakby odebrał w końcu ten telefon! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 14 Maj 2011 Już się czuję jakby odebrał w końcu ten telefon! Tylko, że pieniędzy brak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 14 Maj 2011 Tylko, że pieniędzy brak :P Ale nadzieja wraca i znowu jest po co żyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 15 Maj 2011 Nareszcie podali nam jakieś konkrety choć opcja zmiany hasła jeszcze nie działa, a przynajmniej u mnie się nie pokazała. Ciekawe kiedy będzie można pograć w sieci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
servisco2 26 Napisano 15 Maj 2011 tutaj do pobrania 3.61 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 15 Maj 2011 W oczekiwaniu na powrót "Oczekiwanego" pochwalę się (a co!!!) jeszcze jednym swoim hobby (trochę obecnie zarzuconym)...ale kiedyś w długie,zimowe wieczory lubiłem sobie zejść do domowego warsztaciku i trochę "podłubać"! Jeden z efektów tej dłubaniny zdobi dziś ścianę pokoju.... Potem przyszła konsola,PSN,BC2 i ...długie,zimowe wieczory w warsztacie zanikły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 15 Maj 2011 http://bfbcs.com/ps3 Panowie i Panie chyba coś się ruszyło w temacie ,troszkę osób już gra:).Pozdrawiam i do zobaczenia. Ps.Marqus gratuluję wykonania kuszy,jak z muzeum(ciekaw jestem ile czasu zajęło Ci zrobienie takiego cacka).Rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errgo 9 Napisano 15 Maj 2011 Cudo!!!Jaki naciag??Skoro dodales winde musi byc sporawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Cudo!!!Jaki naciag??Skoro dodales winde musi byc sporawy. Sprawdzałem na warsztatach miejscowej Szkoły Zawodowej i wyszedł naciąg ok.350 kG...spory!!!To replika kuszy "wałowej",z podwójnym łuczyskiem,(rzadko spotykana ,jeden egzemplarz jest chyba w muzeum w Pszczynie)...a dłubałem przy niej chyba ze trzy miesiące...Najbardziej pracochłonne było toczenie bloczków do windy i tutaj musiał mi pomóc tokarz...ale reszta własnoręcznie! Warga13...dziękuję!Jak kazdy tego typu hobbysta-cieszę się,że się podoba!To fajna ozdoba ściany w dobie plakatów i reprodukcji z EMPiK`u....szczególnie na prowincji!! Edytowane 15 Maj 2011 przez Marqus_Pirx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 15 Maj 2011 ale szkoda ze się zatrzymało ujawnianie graczy bfbc2 pare ludzi sie pokazało i stop... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 15 Maj 2011 a ja do jutra poza domem jak okaże się, że już dziś będziecie grać to chyba nie zasnę @Marqus kozackie wykonanie, ja nigdy nie wybiegłem poza karmnik dla ptaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 15 Maj 2011 no kusza robi wrażenie.z moimi umiejętnościami manualnymi szczytem marzeń byloby tej kuszy nie upuścić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 15 Maj 2011 Ładowanie headseta "zapodane"....obiad już się gotuje,pies wyprowadzony....czekamy!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 15 Maj 2011 Marqus kusza super.Nie na moje nerwy takie hobby :D . Ja już się z żoną pożegnałem (jakoś niezbyt szczęśliwa była) hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 15 Maj 2011 24h i powinno dzialac. Inna sprawa to jakosc dzialania. Podejrzewam, ze bedzie cos w podobie do dema Crysisa 2 czyli MAXIMUM LAG. Najwazniejsze, ze dziala i bede mogl porzadny konfig sluchawek zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 15 Maj 2011 ...24h i powinno dzialac. Ajtam,ajtam...skąd tyle niewiary?Dziś ma wstać!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 15 Maj 2011 Jeśli nawet dziś wstanie to normalnie pogramy 24-48h później :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Więcej optymizmu panowie!!! Będzie dobrze, na pewno dziś będziemy grać i to bez lagów :thumbsup: W sumie już jest ponad 2000 graczy online w BFBC2 :D Edytowane 15 Maj 2011 przez christophpoland1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti_jr 1 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Więcej optymizmu panowie!!! Będzie dobrze, na pewno dziś będziemy grać i to bez lagów :thumbsup: obyś miał rację, zamówiłem na dzisiaj u mnie deszcz, więc pogoda jest iście do BF'a a czy mi się wydaje, czy przybyło serwerów na strone ze statami bylo 3406 a jest 3509 Edytowane 15 Maj 2011 przez arti_jr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach