Skocz do zawartości
kakaroto

Kantyna

Rekomendowane odpowiedzi

nie no nie mówcie mi że wierzycie w to że sedziowie faworyzują barcelone.to mourinho sieje propagande bo "special one"nie potrafi pogodzić sie z porażką:)a jak inter ogrywal barce i strzelali bramki ze spalonych i to takich metrowych to wtedy mu sędziowanie nie przeszkadzało.Co do finalu to lubie jednych i drugich :) w manchesterze byłem na półfinale jak grali z milanem coś niesamowitego tak przy okazji :P ale ładniejszą piłke dla kibica gra Barca której będę kibicował troszke bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kibicuje ManU. Dlaczego? Bo nie grają jak cioty. Po dwu meczu Real - Barca jestem zniesmaczony. Chłopaki zapomnieli, że na boisku się gra a nie uprawia aktorstwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, miałem napisać w poprzednim poście, że Barcy mogą pomóc jeszcze iście włoskie umiejętności aktorskie w wykonaniu Pedro, Sergio i Alvesa ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja kibicuje ManU. Dlaczego? Bo nie grają jak cioty. Po dwu meczu Real - Barca jestem zniesmaczony. Chłopaki zapomnieli, że na boisku się gra a nie uprawia aktorstwo.

Chyba nie oglądaliście finałowego meczu Copa Del Rey. Gdy był jakikolwiek "faul" na piłkarzach Real'u to od razu płakali i lecieli do sędziego jak stado sępów na padlinę. W półfinale ligi mistrzów Barca pokonała ich własną bronią...

Poza tym pokazujecie filmiki jak gracze Barcy symulują, a chyba zapomnieliście jakich u siebie macie dobrych aktorów w tym fachu.

Edytowane przez DizzY-WolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jako fan Liverpool-u nie pozostaje mi nic innego jak kibicować Barcelonie . Cieszy mnie to że będzie wyrównany finał :thumbsup: olllllllllllllllllllle

I w jakim klubie gracze nie aktorzom ?

Jacy sędziowie nie popełniają błędów ?

Którzy trenerzy nie narzekają na sędziego gdy im nie pasuje ich decyzja ?

Jest jednak u nich coś co można pozazdrościć <_< oni potrafią grac a nie stać jak nasi :ermm:

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Chyba nie oglądaliście finałowego meczu Copa Del Rey. Gdy był jakikolwiek "faul" na piłkarzach Real'u to od razu płakali i lecieli do sędziego jak stado sępów na padlinę. W półfinale ligi mistrzów Barca pokonała ich własną bronią...

Dizzy to nie zmienia faktu, że ostatnie mecze Realu i Barcy to jedne wielkie aktorstwo. Płacz na boisku, nic więcej.

http://www.youtube.com/watch?v=ObNHRTVspYM

http://www.youtube.com/watch?v=x5xYeqH200Q&feature=related

I jak tu nie kochac nfl i rugby. Pilka nozna to sport dla dziewczyn. Bez obrazy.

Edytowane przez Lucius_Ver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Juz nie moge sie doczekac kolejnego sezonu NFL. Ciekawe ile w tym sezonie poleci kasy za nadmierna ostrosc w grze :D

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem za Man United - jestem ich kibicem odkąd tylko interesuję się piłką nożną. Mam ogromną nadzieję na zwycięstwo, jednak będąc realistą wiem, że nie mamy zbyt dużych szans. Ale w piłce wszystko może się zdarzyć. Fajnie, że tak dużo osób z forum też jest za Czerwonymi Diabłami. :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oglądam pilke nozną i gram w nią od bardzo dawna.Jak napisałem powyżej lubie ManU i Barce jednak wydaje mi się że piłka idzie w złą strone coraz więcej symulowania i płakania nie wpływa dobrze na tą dyscypline a jak mam oglądać gran derbi czy jak to się tam pisze to poprostu się męczę bo to jest anty futbol kopia się po czołach kolesie którzy śa uznawani za najlepszych na swiecie i mają milionowe kontrakty a wygląda to jak obraz z polskich boisk tylko w piekniejszej oprawie :).widzę że oglądacie NFL ja też czasami zobacze ale bardziej lubię NHL tam nie ma udawania i płaczu krew się leje zawodnicy mają coś do siebie to fight i nie ma że boli :) nie ma symulowania bo maja zapis wideo i wiedzą że takie cos nie przejdzie.Jeśli w piłce noznej karali by za takie symulowanie ostrzej to nie byloby takich incydentów jak w filmikach powyzej.Pozdro dla fanów piłki NFL`a i NHL`a w których są juz finały konferencji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Juz nie moge sie doczekac kolejnego sezonu NFL. Ciekawe ile w tym sezonie poleci kasy za nadmierna ostrosc w grze :D

Te kary były za naprawdę chamskie zagrywki :) Dobrze, że to tępią.

Cały sezon śledziłem poczynania Eagles, pełen nadziei na super bowl po regular season i klops. Wild card weekend i do domu :( Rodgers i cały zespół Packres zagrali po mistrzowsku play offy :)

Komu kibicowałeś?

.widzę że oglądacie NFL ja też czasami zobacze ale bardziej lubię NHL tam nie ma udawania i płaczu krew się leje zawodnicy mają coś do siebie to fight i nie ma że boli :) nie ma symulowania bo maja zapis wideo i wiedzą że takie cos nie przejdzie.Jeśli w piłce noznej karali by za takie symulowanie ostrzej to nie byloby takich incydentów jak w filmikach powyzej.Pozdro dla fanów piłki NFL`a i NHL`a w których są juz finały konferencji :)

Własnie sprawdziłem program na ESPN. Jutro o 2:00 w nocy jest mecz Boston Bruins - Tampa Bay Lightning.

Edytowane przez Lucius_Ver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym sezonie NHL cieszylem sie jak dzieciak gdy Tampa zniszczyla Capitals 4-0 (tak samo jak podczas rywalizacji Mavericks-Lakers).

W Filadelfii w ogole byl dziwny sezon. Nie mogli sie panowie trenerzy zdecydowac kto ma rzucac pileczke :biggrin: Nie mam swojej ulubionej druzyny. Lubie ogladac dobre mecze. Co do chamskich zagrywek. Pamietam mecz Eagles-Cowboys i bardzo ciezki nokaut na Austinie Coliem. Jedyne co w tamtym momencie powiedzialem to "ja pierdole". Ciekawe jaki bedzie ten sezon (jezeli w ogole sie rozpocznie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym sezonie NHL cieszylem sie jak dzieciak gdy Tampa zniszczyla Capitals 4-0 (tak samo jak podczas rywalizacji Mavericks-Lakers).

W Filadelfii w ogole byl dziwny sezon. Nie mogli sie panowie trenerzy zdecydowac kto ma rzucac pileczke :biggrin: Nie mam swojej ulubionej druzyny. Lubie ogladac dobre mecze. Co do chamskich zagrywek. Pamietam mecz Eagles-Cowboys i bardzo ciezki nokaut na Austinie Coliem. Jedyne co w tamtym momencie powiedzialem to "ja pierdole". Ciekawe jaki bedzie ten sezon (jezeli w ogole sie rozpocznie).

o tej akcji mówisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dokladnie. Troche mi sie druzyny pomylily dry.gif Niby czysta akcja, ale ostro sie krzywilem gdy ogladalem powtorki. Rugby akurat nie do konca ogarniam. Nie moge sie przekonac do ogladania tego

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też lubie Lightings a jakoś nie przepadam za Capitals i dobrze się stalo że było 4:0 :D mi szkoda tylko że Chicago odpadlo ale po dobrej walce z głównym faworytem do wygrania pucharu Vancouver.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilku z nas juz to zrobilo..... portek, ja, etopp.....

z zauwazonych rzeczy:

- gry wygladaja ladniej (bardziej kolorowe, niektore w wyzszej rozdzielczosci)

- pad od x'a to dramat ;)

- cross game live chat - wspaniala rzecz. tworzysz grupe i w niej rozmawiasz, bez wzgledu na gre. Mysle ze to daje mozliwosc, zeby w bc2 rozmawiac w wiecej osob niz 4 w meczu. No i jak cie wywali, to nie musisz pisac juz wiadomosci, tylko poprostu mowisz kolegom ze cie wywalilo.

Ogolnie gra sie fajnie, tylko np w BC2 idzie nam srednio ;) Jakos ciezko ogarnac tego pada.

To może zapytam, bo grałem kiedyś w bc2 na X'ie u chrześniaka mojej żony. Rzeczywiście gra prezentowała się na pierwszy rzut oka lepiej. Jednak na dłuższą metę zauwazylem u niego problem przy dynamicznych animacjach. Pierwszy z nich to jakby szwankowało odświeżanie ekranu - wyraźnie widoczny był poziomy pas przebiegający od góry do dołu co jakiś czas i generujący wyraźne przesunięcie pomiędzy obrazem nad nim i pod nim - masakra.

Drugi problem to chyba jednak oszustwo X'a i próba nadrobienia osiągów. Mianowicie w czasie szybkiej jazdy na quadzie wyraźnie widoczny był obszar w okolicach orurowania quada gdzie tekstury (droga, ziemia, piasek) był jakby zafałszowany, jakby renderowanyw niższej rozdzielczości - strasznie wkurzające szczególnie na 46 calach jakie on posiada.

Też tak macie ? Jak jest u Was?

Przyznam że już kilka miesięcy biję się z myślami o zakupie Xboxa ale boję się że to szmelc. Chyba że to jakiś niuans u niego z konfiguracją zestawu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam że już kilka miesięcy biję się z myślami o zakupie Xboxa ale boję się że to szmelc. Chyba że to jakiś niuans u niego z konfiguracją zestawu

Też miałem taki przebłysk podświadomości, ale jak sobie pomyślę, że będzie to kolejny mebel, kolejne pudełka z grami, a na koniec jakby zhakowali X'a i PSN'a na raz to bym sobie chyba żyły przegryzł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

ja jakoś pięć miesiecy temy wziołem sobie cyferkę + pełny pakiet ... myslę pooglądam filmy luknę na ligę polską...

ale w wolnym czasie nic innego nie było tylko bfbc2 chciaż duzo tego czasu nie mam...

i cyfra jednak w tym ciezkim okresie sie przydała ;)

ja stawiam na barce chociaż fanem nie jestem ale to widac gołym okiem kto gra piekną piłkę ...

Edytowane przez skwapa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja stawiam na barce chociaż fanem nie jestem ale to widac gołym okiem kto gra piekną piłkę ...

Tytułu Miss nie przyznają tylko za urodę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja nie jestem fanem żadnej z tych drużyn, ale w finale jestem za MU bo:

- barca wyeliminowała Arsenal ( jestem jego fanem )

- nie lubie barcy

- w MU gra Rooney, według mnie najlepszy napastnik świata

Edytowane przez princ18
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem fanem żadnej z tych drużyn, ale w finale jestem za MU bo:

- barca wyeliminowała Arsenal ( jestem jego fanem )

- nie lubie barcy

- w MU gra Rooney, według mnie najlepszy napastnik świata

Dlaczego wszyscy piszecie Barcelona z małej litery? Macie tak płytkie umysły, że nie da się inaczej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

co ten Kuszczak dziś gra to masakra, dzizes :confused:

edit: jak tak dalej pójdzie to będę musial odszczekać to dzisiejsze mistrzostwo :rolleyes:

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wprowadził trochę niepewności do obrony to teraz muszą trzymać piłkę jak najdalej od bramki, i patrząc na posiadanie piłki w końcówce, nieźle im to wychodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może ktoś lubi ciekawe sporty i ogląda MotoGP Francji na torze Le Mans? :D

No i za tydzień nasi jadą w Brnie. Szkoda tylko, że Motocyklowe Mistrzostwa Polski nie są nigdzie transmitowane, bo TV woli żużel :(

http://www.youtube.com/watch?v=1aycqIBGwZ8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.