skwapa 5 Napisano 14 Maj 2011 Tytułu Miss nie przyznają tylko za urodę ;) tak nie zdajesz sobie sprawy w jaki one sposób walczą o która bedzie tą pierwszą i to nie w tej szopce w telewizji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 14 Maj 2011 :whistling: no, nic odszczekiwać nie muszę, było ciężko, ale Mistrzem Angli po raz 19 jest Man. Utd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 14 Maj 2011 (edytowane) Glory glory Man United. :laugh::thumbsup::D Edytowane 14 Maj 2011 przez kuba105000 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 14 Maj 2011 [...] bo TV woli żużel :( I dobrze :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitas 4 Napisano 14 Maj 2011 ...Macie tak płytkie umysły, że nie da się inaczej? Zaczyna się... agresja w kantynie nie jest wskazana. Przyjdzie szeryf i zamknie lokal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 14 Maj 2011 ja jestem za widowiskiem sportowym, niech wygra lepszy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 14 Maj 2011 Ja jeśli chodzi o mecze to WIEM co oznacza spalony. @whitas Właśnie! Niech ktoś szczwanie zmieni temat bo Polityka i Piłka Nożna to rozmowy najbardziej agresjotwórcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 14 Maj 2011 @whitas Właśnie! Niech ktoś szczwanie zmieni temat bo Polityka i Piłka Nożna to rozmowy najbardziej agresjotwórcze ja, ja, ja, ja zmienię : Men. Utd. jest Mistrzem , więc wypijmy za to :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 14 Maj 2011 (edytowane) to może z innej beczki moje 2 "oszpecenia", prawe przedramię i lewa łydka ktoś ma podobne zainteresowania?? coś krzywe te fotki, ale lepszych nie mam Edytowane 14 Maj 2011 przez bobby_bobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 14 Maj 2011 Ja jeśli chodzi o mecze to WIEM co oznacza spalony. Ale spalony nie jest wtedy jak ludzie nie cieszą się z gola... :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 14 Maj 2011 W co śmigacie po tym jak PSN padło? :D Mnie już się nawet zdarzyło Fallout New Vegas odświeżyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diff 17 Napisano 14 Maj 2011 Jak odświeża się konsolę ? Muszę ją przewietrzyć a nie chcę zepsuć :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 14 Maj 2011 Ale spalony nie jest wtedy jak ludzie nie cieszą się z gola... :teehee: Na powyższą waćpana zniewagę oko przymknąć pragnę albowiem do pokoju niestrudzenie nawołuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 14 Maj 2011 Na powyższą waćpana zniewagę oko przymknąć pragnę albowiem do pokoju niestrudzenie nawołuję Zastrzelisz mnie siedem razy na Arice i będziemy kwita! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 14 Maj 2011 Zastrzelisz mnie siedem razy na Arice i będziemy kwita! :thumbsup: Ach! Zwad w naszym obozie zaprzestańmy, zawiści i jadu wyzbyć nam się trzeba! Miecze nasze niech nienawiścią obrosną a dziedzińcem niech popłynie krew niewdzięczników, którzy swe dobro ponad nasze wynieśli. Ci gromowładni hakerzy przez których bronie nasze rdzą zachodzą! Przyjdzie czas zemsty, zagłady rodu wyklętego! Niech nadchodzi niechybna Hakeroapokalipsa! [2 x kosa i będziemy kwita ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 14 Maj 2011 [2 x kosa i będziemy kwita ] Doooooooobra, niech stracę. BTW W temacie głównym to ktoś pokazał: http://www.youtube.com/watch?v=sYYjnoZkFL4 Zasysam Xlinka i próbuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 14 Maj 2011 Jak odświeża się konsolę ? Muszę ją przewietrzyć a nie chcę zepsuć :sweat: ja tego nie robię, są dwie opinie - robić to - bo to wpływa na brak YOLD i nie robić tego bo jak to robisz to możesz mieć problem :pardon: więc wybieram z dwojga złego - nie wywołuj wilka z lasu - biorę mój domowy sprzęt i odkurzam ps'a ssawką, tak jak piec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 14 Maj 2011 Ja kiedyś tego spróbowałem. Nie wiem czy to działa na Slimce. Musisz wyłączyć konsolę przyciskiem MINE POWER ( ten z tyłu ). Następnie przytrzymując przycisk od wysuwania płyty włączasz konsolę przyciskiem MINE POWER. Jeżeli napisałem źle, poprawcie mnie :P . Konsola przez jakieś 30 sekund dmucha. Idzie sporo kurzu. Jest głośno :D Ogólnie raz to zrobiłem i nie wiem czy coś to dało, ale wiem, że nic się nie zepsuło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 14 Maj 2011 W co śmigacie po tym jak PSN padło? :D Mnie już się nawet zdarzyło Fallout New Vegas odświeżyć :D Nie chce mi sie juz grac w cokolwiek innego poza NFL 11 i DJ Hero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 14 Maj 2011 (edytowane) ja też tak robiłem ze 2,3 razy i nigdy nic się nie stało, konsola dostała YLOD'a dopiero jakieś parę miesięcy po ostatnim wietrzeniu, także raczej nie to było przyczyną na razie próbuję skończyć Fallout:NV na starej konsoli, do momentu aż nie padnie, 20 maja premiera L.A Noire, więc brak PSN przestanie być uciążliwy Edytowane 14 Maj 2011 przez bobby_bobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 14 Maj 2011 BTW W temacie głównym to ktoś pokazał: http://www.youtube.c...h?v=sYYjnoZkFL4 Zasysam Xlinka i próbuje... Niestety BC2 nie ma, są CoDy i inne, nawet Homefront, a tego najważniejszego nie... :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 14 Maj 2011 Jak odświeża się konsolę ? Muszę ją przewietrzyć a nie chcę zepsuć :sweat: zapraszam do tematu: http://www.ps3site.pl/forum/topic/6770-ps3-fan-test/page__st__380 jak widzisz nie wyssałem z palca negatywnych opinii na temat fan testu - patrz m.in. na post Tomo na temat witraków, a przerabiałem ten temat wiele miesiecy temu gdy dopadł mnie YLOD na 40-ce, ja osobiscie dmucham na gorące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 14 Maj 2011 Wiecie co najbardziej mnie drażni że SONY nic nie daje do informacji kiedy PSN ruszy na dobre ale aż mnie trzęsie jak bezczelnie lecą reklamy w TV o PLAYSTATION MOVE :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 14 Maj 2011 (edytowane) W co śmigacie po tym jak PSN padło? :D Mnie już się nawet zdarzyło Fallout New Vegas odświeżyć :D Ja platynuje dante inferno :P Edytowane 14 Maj 2011 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 14 Maj 2011 Polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach