M Pejn 223 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) No i taka jest prawda. @tank A ja tam Ci wlepiłem plusa, żebyś miał mniej tych minusów. :P P.S: Koledzy, spróbowałem multi ale jestem kompletny nieogar... Jakby ktoś miał skype'a i chęć do zagrania i udzielenia kilku porad, dam Wam minusa plusa! Edytowane 5 Sierpień 2011 przez Homer S 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 5 Sierpień 2011 No i taka jest prawda. @tank A ja tam Ci wlepiłem plusa, żebyś miał mniej tych minusów. :P P.S: Koledzy, spróbowałem multi ale jestem kompletny nieogar... Jakby ktoś miał skype'a i chęć do zagrania i udzielenia kilku porad, dam Wam minusa plusa! Chętnie pomogę wejść do świata totalnej rozpierduchy, więc śmiało dodawaj. Jednak zaznaczam, że gra bez połączenia głosowego to jak lizak przez szybkę... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 5 Sierpień 2011 No i taka jest prawda. @tank A ja tam Ci wlepiłem plusa, żebyś miał mniej tych minusów. :P P.S: Koledzy, spróbowałem multi ale jestem kompletny nieogar... Jakby ktoś miał skype'a i chęć do zagrania i udzielenia kilku porad, dam Wam minusa plusa! No to fajnie, te minusy to był licznik oszołomów. Teraz nie bedę wiedział ilu ich jest na forum. A może sami się przyznają... tak personalnie napiszą, ja, ja, ja... Wrzuć mnie do friendów na PS to popykamy tylko HS'a kup tak jak bzyk napisał. I nabijaj lvle żebyś się mógł do turnieju zapisać . Jak singiel czochra mosznę to multi stawia pałę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Sierpień 2011 P.S: Koledzy, spróbowałem multi ale jestem kompletny nieogar... Jakby ktoś miał skype'a i chęć do zagrania i udzielenia kilku porad, dam Wam minusa plusa! Jak sie dorobisz HS'a to wyslij zape. Mozna pobiegac samemu, ale jak sie trafi na ogarniety team z komunikacja samotny wilk lezy i kwiczy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Sierpień 2011 No właśnie HS'a planuje zakupić skoro już mam kilka gierek do multi. Ogólnie to odkryłem, że mam limitkę, więc wziąłem sobie Thompsona i zrobiłem malutki rozpirdziel. Dzięki za oferty wszyscy! Obiecuję zakupić HS'a w przyszłym tygodniu. :P Zapy polecą jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 5 Sierpień 2011 Radze sie Tobie popytac ludzi ktorzy maja inne HS poniewaz oryginalny to syf (100zl). Czesc osob uzywa HS od telefonow (40-80 zl) i sa z nich zadowoleni. Ja posiadam oryginalny i wkurzajace jest dosc czeste resetowanie HS. Nikt nie moze Ciebie zrozumiec bo charczysz.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Sierpień 2011 Ja nie mialem yamiaru kupowac tego syajsu od sonz... Upatryzlem sobie cos takiego. http://allegro.pl/logitech-vantage-usb-headset-for-pc-i-ps3-skype-i1740365427.html P.SŁ Pardon ya pisownie ale klawa mi cos glupieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Sierpień 2011 Wyglada calkiem sensownie. Powinno spelniac swoja funkcje calkiem niezle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 5 Sierpień 2011 Ja nie mialem yamiaru kupowac tego syajsu od sonz... Upatryzlem sobie cos takiego. http://allegro.pl/lo...1740365427.html P.SŁ Pardon ya pisownie ale klawa mi cos glupieje. lol klawa ci sie popsula kup se nowa :D ctrl+shift kolego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) Ja nie mialem yamiaru kupowac tego syajsu od sonz... Upatryzlem sobie cos takiego. http://allegro.pl/lo...1740365427.html P.SŁ Pardon ya pisownie ale klawa mi cos glupieje. Polecam Gioteck ex 01 ostatnio kupiłem na alledrogo za 69 zł razem z kablem HDMI i nakładkami na trigery.Naprawde fajny sprzęt Edytowane 5 Sierpień 2011 przez Warga13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Sierpień 2011 Już dałem radę z klawą. :P @up Jakoś mi te "pierścionki" na BT zawsze nie podchodziły. Wolę zwykłe słuchawki z miciem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 5 Sierpień 2011 No to fajnie, te minusy to był licznik oszołomów. Teraz nie bedę wiedział ilu ich jest na forum. A może sami się przyznają... tak personalnie napiszą, ja, ja, ja... ja się przyznaję, myślałem, że jakiś rekord bijesz, możesz oddać:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 5 Sierpień 2011 czyli koniec z byciem chamskim na forum, masakra Widzisz Bobby, obiecałeś nie być chamskim i to też się oszołomowi nie spodobało. Patrząc na te minusiki to kilkunastu potworków miało dzisiaj orgaźmiki. Za to szybciutko zasną bo już nie będą przed snem musieli wykonywać ruchów posuwisto zwrotnych. :ninja: ja się przyznaję, myślałem, że jakiś rekord bijesz, możesz oddać:thumbsup: Ten wcześniej to nie ja... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 5 Sierpień 2011 teraz zamiast piwka - minusik na dobranoc :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 5 Sierpień 2011 teraz zamiast piwka - minusik na dobranoc :whistling: Zróbmy jakieś zasady. Kogo jutro zajeżdżamy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) może kto się pierwszy odezwie po 00.00 albo nie, bo temat padnie :whistling: Edytowane 5 Sierpień 2011 przez bobby_bobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 5 Sierpień 2011 jak tak dalej pójdzie z tymi minusami jak na portalu http://www.ps3site.pl:80/najlepsze-destrukcje-z-trzeciego-battlefielda-wideo/81237#comments to będzie ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 5 Sierpień 2011 Tomek to charczenie da się załatwić ale częste ładowanie go jest bardzo denerwujące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Sierpień 2011 jak tak dalej pójdzie z tymi minusami jak na portalu http://www.ps3site.p.../81237#comments to będzie ciekawie. Tam sie cuda dzieja bo nikt tego nie kontroluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) Chyba mi w krew weszło... Mamy nowy turniej, do wygrania jeszcze jedna płytka BF3. Zasady są proste. Kto do 15.09 spłodzi posta z największą ilością minusów wygrywa. Ale żeby nie było łatwo, nie można bezpośrednio pisać kim są minusodawcy. Czyli np. "oszołomy od minusów to ped**y" i nie można stosować inwektyw bezpośrednich. Tylko zawoalowane, inteligentne, abstrakcyjne porównania lub w ogóle na inny temat. Byle kontrowersyjnie, ale tak jak napisałem żadnego chamstwa bezpośredniego. Jak ktoś prowadzi to można go udupiać plusami. To jest dozwolone. Turniej obowiązuje tylko na terenie kantyny. Posty liczymy od strony 103, bo tak mi się podoba, a co. Edytowane 5 Sierpień 2011 przez tank-mania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Sierpień 2011 Pfff, proste. Jestem gejem. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) Lepper umarł PS Idę spać Edytowane 5 Sierpień 2011 przez christophpoland1 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 5 Sierpień 2011 Tank ty to masz pomysły, chopaki teraz jak debile będą coś pisać. Głupota 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) To zescie sobie teraz zabawe znalezli ;) Chyba mi w krew weszło... Mamy nowy turniej, do wygrania jeszcze jedna płytka BF3. Zasady są proste. Kto do 15.09 spłodzi posta z największą ilością minusów wygrywa. Ale żeby nie było łatwo, nie można bezpośrednio pisać kim są minusodawcy. Czyli np. "oszołomy od minusów to ped**y" i nie można stosować inwektyw bezpośrednich. Tylko zawoalowane, inteligentne, abstrakcyjne porównania lub w ogóle na inny temat. Byle kontrowersyjnie, ale tak jak napisałem żadnego chamstwa bezpośredniego. Jak ktoś prowadzi to można go udupiać plusami. To jest dozwolone. Turniej obowiązuje tylko na terenie kantyny. Posty liczymy od strony 103, bo tak mi się podoba, a co. Prowadzisz ;) Zapraszam ludzi na Woodstock ;) Jutro na godzine 22;) Edytowane 5 Sierpień 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 5 Sierpień 2011 Tank ty to masz pomysły, chopaki teraz jak debile będą coś pisać. Głupota Jak będziesz taki poważny całe życie to Ci pikawa stanie. PS Sorry za ton, ale wiesz... minusiki, minusiki 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach