Mistejk 41 Napisano 1 Sierpień 2011 Dawaj zdjęcia z nurkowania, a resztę olać. Niech sobie każdy robi to na co ma ochotę... Dokładnie. Pierdoły, pierdołami.0 Pokaż focie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 1 Sierpień 2011 Dawaj zdjęcia z nurkowania, a resztę olać. Niech sobie każdy robi to na co ma ochotę... Dawaj zdjęcie z ,,prezentu'' :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 1 Sierpień 2011 (edytowane) Dawaj zdjęcie z ,,prezentu'' :D Tja, córeczka zadzwoniła i powiedziała ile mam przelać bo jeszcze nie wraca... "kochane pieniądze prześlij tatusiu" i aparatu nadal nima... Edytowane 1 Sierpień 2011 przez tank-mania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 1 Sierpień 2011 (edytowane) @ up. Oj. Ktoś chętny na szpagetti? Jestem nienormalna i nie umiem pisać bez błędów. Już 5 raz wypełniam podanie o przyjęcie na studia. Pokreślone też przyjmą? Edytowane 1 Sierpień 2011 przez Mistejk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 1 Sierpień 2011 Już 5 raz wypełniam podanie o przyjęcie na studia. WSzW Gdańsk? :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 1 Sierpień 2011 WSzW Gdańsk? :ninja: Muszę to rozważyć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 2 Sierpień 2011 (edytowane) Kobity sa naprawde straszne . A zje... zamiast pomoc dziewczynie to stoja zboku http://www.youtube.c...feature=related Nie radze glosno sluchac :D Edytowane 2 Sierpień 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 2 Sierpień 2011 Taniec ramionkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 2 Sierpień 2011 http://www.ps3site.pl/forum/topic/46358-battlefield-3/page__st__1420 Kto czytał na bierząco ten wie... było też coś o obiektywiźmie i subiektywiźmie. Ciekawe czy ktoś to pociął subiektywnie uczciwie, czy obiektywnie nieuczciwie. Dziwnym trafem zostały wszystkie przemyslenia Killa... psipadek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 2 Sierpień 2011 No tak, jak zwykle ja jestem ten zły. Nic nie robiłem i nikogo nie prosiłem o interwencje w tym temacie. Zresztą większość moich postów też poleciała...(sztuk 5 :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 2 Sierpień 2011 No tak, jak zwykle ja jestem ten zły. Nic nie robiłem i nikogo nie prosiłem o interwencje w tym temacie. Zresztą większość moich postów też poleciała...(sztuk 5 :( ) Nie napisałem, że to Ty! Tylko, że Twoje zostały. Wbrew temu na kogo się kreujesz nie uważam Cię za złego. :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitas 4 Napisano 2 Sierpień 2011 http://www.ps3site.p.../page__st__1420 Kto czytał na bierząco ten wie... było też coś o obiektywiźmie i subiektywiźmie. Ciekawe czy ktoś to pociął subiektywnie uczciwie, czy obiektywnie nieuczciwie. Dziwnym trafem zostały wszystkie przemyslenia Killa... psipadek? No własnie... Tak się trochę zdziwiłem i miałem problem że nie potrafię zlokalizować postów które były w tym temacie jeszcze kilka godzin wcześniej... No cóż - trzeba się zwijać z tego miejsca - i tak jego użyteczność jest mniej niż zerowa. Czy można jakoś usunąć konto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 2 Sierpień 2011 Czy można jakoś usunąć konto ? Nie ma opcji z tego co wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 2 Sierpień 2011 (edytowane) No jestem. Jeśli chodzi o JSP -to pomyślałem, pogadałem i stwierdzam, że powinno istnieć dalej. Kto został niech się zdeklaruje żebym znał nasz skład, a kto nie...droga wolna. W końcu to była luźna formacja. Teraz trochę obiecanych rybek...ale tylko trochę żeby nie zarzucać forum: Jak będziecie chcieli więcej to dorzucę. POZDRAWIAM WSZYSTKICH :thumbsup: Edytowane 2 Sierpień 2011 przez Gedeon1974 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 2 Sierpień 2011 Dawaj gadeon wiecej ;) Tylko pozazdroscic ;) + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 2 Sierpień 2011 ta fotka "malara" 0,47 to chyba na Arice zrobiona.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 2 Sierpień 2011 Jeśli chodzi o JSP -to pomyślałem, pogadałem i stwierdzam, że powinno istnieć dalej. Kto został niech się zdeklaruje żebym znał nasz skład, a kto nie...droga wolna. Jeśli można to bym został. Planowałem żeby drugi turniej był "Pierwszym Turniejem im. JSP"... specjalne statuetki się robią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 2 Sierpień 2011 (edytowane) Wodny Świat! Aż mi się Kevin Costner przypomniał Edytowane 2 Sierpień 2011 przez Mistejk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elSiara 11 Napisano 2 Sierpień 2011 Wodny Świat! Aż mi się Kevin Costner przypomniał albo sczeNki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 3 Sierpień 2011 Jeśli można to bym został. Planowałem żeby drugi turniej był "Pierwszym Turniejem im. JSP"... specjalne statuetki się robią... Ja również zostaję w tej zacnej formacji.Z tego co mi wiadomo to jest nas sporo. Myślę że musimy rozwinąć skrzydła, ogarnąć się po ,,exodusie'' i zacząć trenować do turnieju :whistling: dziś znów kilka butelczek dla ,,wyluzowania'' kciuków hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jim_Davis 3 Napisano 3 Sierpień 2011 Aż strach się bać wyjechać na droge jak ktoś taki jedzie a kara aż smiechu warte tylko w Polsce takie coś http://www.youtube.com/watch?v=tnHQaNQT9m8&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 3 Sierpień 2011 Aż strach się bać wyjechać na droge jak ktoś taki jedzie Przecież Ty nie jeździsz po drogach tylko biegasz na przełaj, to nie masz zmartwienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jim_Davis 3 Napisano 3 Sierpień 2011 mówisz o battlefildzie ? to wszyscy w tej grze biegamy na przełaj troche off top z twojej strony. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 3 Sierpień 2011 Hej! No to póki co, JSP to: Gedeon1974 Christophpoland KrisPora_PL i Tank_Mania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 3 Sierpień 2011 Ekhm nie zapomniałeś o kimś?Ranisz mnie Fajne rybeńki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach