Skocz do zawartości
kakaroto

Kantyna

Rekomendowane odpowiedzi

Zaje... video.

Dokładnie :D ,,teledysk zajebisty''

A tak z innej beczki...polecam wszystkim powrót na pola ryżowe Vietnamu.Niezła odskocznia od ,,normala'' i ,,nowej mapy'' Arica :whistling: Dziś wyśmienicie się grało, zaciekła walka, prawie pełne serwery...no i doborowe towarzystwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie czemu statystyki w grze się nie aktualizują?? a na bfbcs.com aktualizacja jest choć co kilka/naście godzin.No i jeszcze te serwery ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze były z tym problemy nie przejmuj sie tym niedługo powinno wrócić do normy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy ktoś wie czemu statystyki w grze się nie aktualizują?? a na bfbcs.com aktualizacja jest choć co kilka/naście godzin.No i jeszcze te serwery ;/
Wejdz na serwer pograj 5 minut i wyjdz z niego skill level powinien ci spasć i statystyki ci sie pokażą, przynajmniej u mnie tak jest. Zle o ile się nie myle to w leadeboards są cały czas zaktualizowane statystyki Edytowane przez kosmala96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super Marcinie że wstawiłeś prace Artura, no a dla Mistrza brawa za talent.Chyba jednak dam się namówić aby jesienią lub zimą zawinąć do studia Artgora na ,,odświeżenie'' swojego tatuażu i zrobienie drugiego.Jestem pod ogromnym wrażeniem...szczególnie dzieła na ciele tej zgrabnej pani :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ten ostatni zgredek po lewej ma za uchem? :biggrin:

Edytowane przez Ronni_92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale bym się nie zdziwił gdyby ta 'zgrabna Pani' była Panią Arturową :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy powstawał klan JSP wiele słyszało się o tym,że tworzony jest dla czerpania frajdy z grania w świetnym towarzystwie.Chwilkę później część ludzi spierda... do nowego,tworzonego ewidentnie dla zwiększenia szans na wygraną w turnieju Tanka.Czy wizja wygrania pudełeczka z grą jest dla Was naprawdę tak porywająca.Szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko kto jest w loL? :smile:

Na pewno bobby :biggrin: slyszalem, ze siara tez jest, ale kto tam jeszcze zmienil barwy klubowe, tego nie wiem. W ogole to bolki i lolki sa czescia JSP czy to juz osobny klanik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem w loL. Zaprosil mnie bobby. W JSP znalazlam sie przypadkiem na wlasne zyczenie - sama prosilam Gedeona zeby mnie przyjął. :)

Niedawno napisał do mnie bobby, że chciałby, żebym grała z nimi. Zrobiło mi się przyjemnie i pomyślałam? "Może nie jestem aż taką ciapą?" wub.gif

Hmmm... CIEKAWE, że wzięli MNIE, żeby mieć PROSKŁAD? shok.gif

Nie sądzę eyes.gif

Nie widzę różnicy czy jestem z tym klantagiem czy z innym - i tak gram z kim lubię/ chcę i kto jest dostępny. woot.gif

Jakiś klano-rasizm czy co? ;)

Ach tak:

Przyznaje - jestem gotowa chodzić z lodówką na głowie, żeby wygrać pudełeczko z grą. To mój życiowy cel i marzenie. ninja.gif

Edytowane przez Mistejk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem w loL. Zaprosil mnie bobby. W JSP znalazlam sie przypadkiem na wlasne zyczenie - sama prosilam Gedeona zeby mnie przyjął. :)

Niedawno napisał do mnie bobby, że chciałby, żebym grała z nimi. Zrobiło mi się przyjemnie i pomyślałam? "Może nie jestem aż taką ciapą?" wub.gif

Hmmm... CIEKAWE, że wzięli MNIE, żeby mieć PROSKŁAD? shok.gif

Nie sądzę eyes.gif

Nie widzę różnicy czy jestem z tym klantagiem czy z innym - i tak gram z kim lubię/ chcę i kto jest dostępny. woot.gif

Jakiś klano-rasizm czy co? ;)

Ach tak:

Przyznaje - jestem gotowa chodzić z lodówką na głowie, żeby wygrać pudełeczko z grą. To mój życiowy cel i marzenie. ninja.gif

Judaszka :biggrin:

Edytowane przez christophpoland1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a będzie ten turniej w ogóle czy już wszyscy o nim zapomnieli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.