Skocz do zawartości
ONE

God Of War Hd Collection

Rekomendowane odpowiedzi

Zakłada się, że był to Zeus w przebraniu.

Myślałem że gdzieś jest dokładne wytłumaczenie... Co do opcji Zeus to narracja mówi iż do królestwa Tanatosa bogowie bali się wchodzić, a hmm w Duchu sparty grabarz właśnie tam był...

A stwierdzenie - pozostał tylko jeden odnosi się do Herkulesa czy Kratosa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Widze że rozmawiacie o speedrun;ach w GoW ! Mój oficjalny czas za przejeście na easy bez jakichs tam ułatwień - 3:02;27, Po prostu idiziesz do przodu , pomijasz zakamarki, Tylko zbierasz oczy gorgony i pióra feniksa, szybko ulepszasz BLADE OF THE GODS, a ARESa przechodzisz za pierwszym podejsciem bez trudu i masz !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

God of War HD (44 zł), God of War II HD (44 zł) od dziś na PSS. Promocja potrwa prawdopodobnie tydzień, dwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem, taniej można wyłapać pudełko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem jakiś czas temu na PSN za 65 (GoW 1+2).... I była to długotrwała obniżka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś ściema z tymi obniżkami, cała sieć trąbiła że niby każda część GoW z osobna ma kosztować 44, a obie kolekcje mają stać po 64 pln za sztukę, byłbym w stanie nawet tyle zapłacić, ba, właśnie miałem kupować i co? Każda część kosztuje 51 zł, a za kolekcje życzą sobie po 79... Ktoś wie może czy te obniżki faktycznie będą, czy po prostu do sieci trafiły jakieś błędne informacje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej zakupiłem gow 1i2 z pss. Te gry nie miały polskiej wersji językowej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, chodzi o trudność gry kolekcji V2, czy grając na hardzie jest ona trudniejsza czy łatwiejsza od 3 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem latwiejsze.. gowa 3 zaczalem na trudnym i zmienilem poziom trudnosci, bo mi sie nie chcialo.. te poszly gladko

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo Spartiata to kaszka z mleczkiem, jedynie trudności miałem na ostatnim bossie w Łańcuchach i na niektórych walkach z tymi eryniami w Duchu (trzy erynie plus dwa opancerzone cyklopy, to już było przegięcie). Wyzwania też banalnie proste...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to good ;D

Dzięki chłopaczki.

Edytowane przez Kaisus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jakim poziomie  trzeba przejść te gry aby zdobyć platyne hard czy może jednak normal?Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez stanptr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

God of War HD Collection V1 - Easy ( lub inny bo nie ma trofeów za poziom trudności ) zarówno w GoW1 jak i GoW2

God of War HD Collection V2 - Hard w przypadku obu gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W GoW 1 trzeba rozpocząć grę na co najmniej normal. Trofeum Getting my ass kicked wymaga aby zginąć wystarczającą ilość razy aby gra zaproponowała obniżenie poziomu trudności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam dopiero co kupiłem PS3 + kilka gierek, które jeszcze są w drodze, mam krótkie pytanie, jak się ma GoW Collection vol. 2 (gry z psp) do innych częsci, chodzi im o to, kiedy odbywa sie akcja, czy są nawiązania do podstawowych części etc.

Przez przypadek kupiłem nie tę kolekcję co chciałem, nie wiedziałem nawet, że gow był na psp, a co dopiero że go przenieśli, zauważyłem na stronie paczkę GoW'a, info o tym że jest odświeżona etc i są 2 części, przekonany byłem że to 1 i 2 część z Ps2, teraz to w sumie bardzo mnie kusi żeby sobie to odpalić, jednak nie chciałbym sobie zdradzać fabuły czy sekretów, albo czuć się zagubiony w grze z tego powodu że nie grałem w wersje na ps2 i ps3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejność przechodzenia : God of War Chains of Olympus > God of War 1 > God of War Ghost of Sparta > God of War 2 > God of War 3.

Przed Chains of Olympus będzie jeszcze God of War Ascension ale ta gra wyjdzie w przyszłym roku. Zacznij od Chains of Olympus i raczej poczekaj na GoW 1+2 zanim zaczniesz Ghost of Sparta bo dużo stracisz. Chociaż z drugiej strony pewnie większość z nas przechodziła te gry tak jak się ukazały czyli 1 i 2 przed gierkami z PSP a później nadrabiała braki fabularne :)

Podsumowując lepiej grać w takiej kolejności jak podałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejność przechodzenia : God of War Chains of Olympus > God of War 1 > God of War Ghost of Sparta > God of War 2 > God of War 3.

Przed Chains of Olympus będzie jeszcze God of War Ascension ale ta gra wyjdzie w przyszłym roku. Zacznij od Chains of Olympus i raczej poczekaj na GoW 1+2 zanim zaczniesz Ghost of Sparta bo dużo stracisz. Chociaż z drugiej strony pewnie większość z nas przechodziła te gry tak jak się ukazały czyli 1 i 2 przed gierkami z PSP a później nadrabiała braki fabularne :)

Podsumowując lepiej grać w takiej kolejności jak podałem.

Nie ma reguły, ja grałem w kolejności premierowej i też było fajnie, znać wątki z 1 i 2, a dowiedzieć się co było przed nimi - ale w późniejszym czasie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziałem tematu odnośnie tej gry więc zapytam tutaj, chodzi mi dokładnie o grę God of War: Ghost of Sparta, gdzie Waszym zdaniem zdobyć combo z uderzeń +200 i +1000? Bo te trofiki są potrzebne do platyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej z językiem PL to tylko 3 cześć się ukazała ?

Sent from Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi