Tom21 61 Napisano 15 Luty 2012 FarCry grałem na PC lata temu u wujka mało się nie zlałem w gacie jak widziałem jaka tam jest grafa :) FarCry 2 nie grałem i po opiniach w necie widzę że nic nie straciłem a tylko uratowałem pieniądze które bym zmarnował. FarCry 3 po trailerach i "powrocie" z afryki w tropiki preorder jest już mój. Jest jakieś info o PL wersji językowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 16 Luty 2012 (edytowane) Miejmy nadzieję, że będą chociaż napisy, aczkolwiek jeśli gra będzie tylko po angielsku jakoś się nie zmartwię, ale niemniej jednak Far Cry był genialny, w moim mniemaniu był nawet ciut lepszy niż wielkie Half Life'y i Doom'y 3, grafika, fizyka postaci i broni, sztuczna inteligencja, klimat, dobra ścieżka dźwiękowa i ogólne dopracowanie tej gry stało na bardzo wysokim poziomie i w zasadzie prócz fatalnego polskiego dubbingu i wysokich wymagań sprzetowych ta gra nie miała wad. Odnośnie części drugiej, to po paru godzinach gry ją wyłączyłem. Grafika na PC powalała, dało się wczuć w tę afrykańską atmosferę w ogromnym, klimatycznym świecie, ale gra na dłuższą metę nużyła monotonnymi, powtarzającymi się misjami i słabą inteligencją ciągle respawnujących się wrogów. W multi akurat nie grałem, więc się nie wypowiem, ale podobno opinie są podzielone. Wracając do głównego tematu dyskusji trzeba trzymać kciuki za to, że nie spartolą tej gry i będzie to czarny koń wśród shooterów w 2012 roku Edytowane 16 Luty 2012 przez glief Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Luty 2012 Fajny trailer z beznadziejną muzyką. Premiera we wrześniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 16 Luty 2012 Fajny trailer z beznadziejną muzyką. Premiera we wrześniu. Trailery fajne, ale chętnie zobaczyłbym więcej gejmpleju, bo póki co to wiemy że naszą nemezis będzie świr z irokezem i że jest śliczna grafika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 17 Luty 2012 Trailery fajne, ale chętnie zobaczyłbym więcej gejmpleju, bo póki co to wiemy że naszą nemezis będzie świr z irokezem i że jest śliczna grafika. Proszę bardzo. http://www.ps3site.pl/welcome-to-the-jungle-weve-got-fun-and-games/100860 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Luty 2012 http://www.ps3site.pl/szesc-minut-z-far-cry-3/101127#more-101127 Mega! Akcja w statku jak z Uncharted 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 20 Luty 2012 http://www.ps3site.p...127#more-101127 Mega! Akcja w statku jak z Uncharted 3. Już zdążyli zablokować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Marzec 2012 (edytowane) Nowy trailer Edytowane 23 Marzec 2012 przez ONE 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 24 Marzec 2012 Nowy trailer Po raz kolejny świetny trailer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 24 Marzec 2012 Ja najpierw poczekam aż ją ktoś dokładniej ogra i będę recenzje wtedy pomyśle na kupnem tej gierki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Jak dla mnie to jeden wielki syf Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 4 Kwiecień 2012 Napewno to lepiej od dwójki wygląda... Grafika jakaś brzydka (szczególnie ten ogień) ale to pewnie dlatego, że to pre-alpha. No i ten głos kolosa, którym sterujemy... Matko boska, oni jakiegoś murzyna prosto z Kambodży wzieli? "AJ NID TO RILOŁD" jeszcze powinien dodać "madafakers"... Jest dobrze, ale zwiastun MP Maksia zrobił na mnie o wiele większe wrażenie. Ale ten killcam jest zajebisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Kwiecień 2012 Nawet nie chodzi mi o grafike,ale juz czuje te smieszne perki i inne badziewia. Killcam sie znudzi po kilkunastu razach,ale patent calkiem niezly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 4 Kwiecień 2012 Ciekawie na jakiej zasadzie mają te "buffy" działać, bo z tego co widze, to co chwile ktoś w teamie daje jakiegoś sprinta czy życie. P.S: Ta broń z tłumikiem strasznie mi przypomina pewnego exa na PS3 zaczynającego się na literkę K. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 4 Kwiecień 2012 Ale badziewie Ja chyba za duzo shooterow od Dice pogralem,bo te dźwięki i wygląd broni to tak samo zryte jak w codzie. Jeszcze te perki i killstreaki...widać,ze zależy im na graczach call of duty Boja sie słaba sprzedaż,jeszcze niech dadzą predatora,napalm i gowno z nieba za 24 kille. Bardzo kreatywny multiplayer,lecz w sumie czego sie spodziewać od Ubisoft. Ta gra pewnie bedzie kozacka w singlu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Kwiecień 2012 Nawet nie chodzi mi o grafike,ale juz czuje te smieszne perki i inne badziewia. Killcam sie znudzi po kilkunastu razach,ale patent calkiem niezly Niestety, ale dziś niemal każdy fps na siłę stara się zostać kolejnym COD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Kwiecień 2012 Oby nie była montona jak Far Cry 2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Kwiecień 2012 Niestety, ale dziś niemal każdy fps na siłę stara się zostać kolejnym COD. Miedzy innymi dlatego wybralem BF. Brak killstreakow,atomowek z coda ani smiesznych terminatorow z resistance 3. Zreszta FarCry 3 to dla mnie singiel bez multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Kwiecień 2012 Oj nie przesadzajcie. Zobaczyliście 7 minut gry i już wydaliscie wyrok. Jeśli killstreaki nie bedą stricte za fragi to będzie dobrze. Wystarczy, że levele będą dobrze skonstruowane. Na pewno nie będzie gorzej niż w Dead Space 2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Kwiecień 2012 No niestety niewiele jest gier,ktore sa w stanie zrobic cokolwiek sensownego w temacie multi. Przez udziwnione ks'y odrzucilo mnie multi w Crysis 2,res 3, cod i wszystkich wzorujacych sie na codach grach. Poczekam na kolejne gameplaye,ale watpie zeby cokolwiek mnie przekonalo do multi w FC3. Gre kupie tylko dla singla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Maj 2012 http://www.youtube.com/watch?v=z-pkPUuvsHE&feature=youtu.be Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracus1 0 Napisano 4 Czerwiec 2012 @kazikosky zgadzam się z Tb w prawie 100% to ,że dźwięki w bf3 są perfekcyjne nie znaczy ,że w innych grach są chujowe po prostu za długo grasz w bf-a. A tak w ogóle ta gra jest gównie nastawiona na singla tak jak jej poprzedniczka multi w niej to tylko taki miły dodatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 7 Czerwiec 2012 Far Cry 3 pokazywany na mocarnym PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 7 Czerwiec 2012 4 player co-op, split screen + osobna kampania? Yes please :banana: Gra zapowiada się coraz lepiej, myślę że to może być (obok Dishonored), jedna z tych gier które sobie zapreorderuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracus1 0 Napisano 7 Czerwiec 2012 To będzie rok udanych gier ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach