Endriu001 9 Napisano 4 Lipiec 2011 (edytowane) Witam. Szukałem na internecie spisu gier z kodami online i żadnego spisu nie znalazłem. Dlatego zakładam ten temat. Wpisujcie gry z online pass., chociaż by po to aby uważać przy zakupie używanych gier :)-Uncharted 3 Oszustwo Drake'a-Resistance 3-Scroom 4-Rage-Tiger Woods PGA Tour 11-UFC 2010 Undisputed-WWE Smackdown vs Raw 2011-Colin Dirt 3-UFC 2010-Driver: San Francisco-Battlefield Bad Company 2 (Tylko Vip code do dodatkowych map)-Mortal Kombat-Homefront-Bulletstorm-Alice Madness Returns -PES 2013 -PES 2014 -Assasins Creed 3 i Revelations* tytuly nie wymagajace trofikow z multi do wbicia platynyOgólnie wszystkie gry od EA mają online passy. Zaczynając od roku 2011 (chyba ;p) Edit: Coraz mniej producentów stosuje Online Pass'y. Wszystkie gry od EA nie posiadają OP. Edytowane 25 Wrzesień 2013 przez Endriu001 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuchar 6 Napisano 4 Lipiec 2011 fifa 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 4 Lipiec 2011 need for speed hot pursuit shift 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 4 Lipiec 2011 Batlefield Bad Company 2 (Vip Code) Fifa 11 (Online Pass) Need for speed Hot pursuit (Online Pass) Need for speed Shift 2 (Online Pass) UFC 2010 (Online Pass) Jeśli to ma czemukolwiek służyć to sugeruję żeby każda kolejna osoba kopiowała spis i dopisywała do niego nową pozycję (z adnotacją w nawiasie i alfabetycznie). W innym wypadku temat wyleci w kosmos ;) :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Lipiec 2011 (edytowane) Dead Space 2* EA Sports MMA FIFA 2011 Madden NFL 11 Need For Speed: Hot Pursuit NBA 11 NCAA Football 11* NHL 11 Skate 3 Tiger Woods PGA Tour 11 UFC 2010 Undisputed WWE Smackdown vs Raw 2011 Dirt 3 UFC 2010 Shift 2 Mortal Kombat * tytuly nie wymagajace trofikow z multi do wbicia platyny Edytowane 4 Lipiec 2011 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 4 Lipiec 2011 Przeniesiono w GRY, zmieniono tytuł, i może postaramy się uzupełniać pierwszy post o aktualny spis takich gier, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 6 Lipiec 2011 W Resistance 3 ma być Online Pass, tyle że pod nazwą PSN Pass. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 7 Lipiec 2011 Ale Skate 3 nie ma kodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 12 Lipiec 2011 jest kod do aktywacji dodatkowych funkcji w sieci ale do samej gry przez internet jest chyba nie konieczny ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) Fight Night : Champion Edytowane 12 Lipiec 2011 przez aniolekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 19 Lipiec 2011 Dead Space 2* EA Sports MMA FIFA 2011 Madden NFL 11 Need For Speed: Hot Pursuit NBA 11 NCAA Football 11* NHL 11 Skate 3 Tiger Woods PGA Tour 11 UFC 2010 Undisputed WWE Smackdown vs Raw 2011 Dirt 3 UFC 2010 Shift 2 Mortal Kombat Resistance 3 Fight Night Champion Driver: San Francisco * tytuly nie wymagajace trofikow z multi do wbicia platyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Lipiec 2011 @up- brawo za szczyt lenistwa i nie przeczytanie jedynej strony tematu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 16 Sierpień 2011 Homefront (THQ Pass) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 16 Sierpień 2011 Bulletstorm, Red Faction: Armageddon Alice: Madness Returns i Portal 2 mają jednorazowe kody (warto o tym wspomnieć) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master™ 1 Napisano 1 Wrzesień 2011 (edytowane) Dead Space 2 EA Sports MMA FIFA 11 Madden NFL 11 Need For Speed: Hot Pursuit Need For Speed: Shift 2 NBA 11 NCAA Football 11 NHL 11 Skate 3 Tiger Woods PGA Tour 11 UFC 2010 Undisputed WWE Smackdown vs Raw 2011 Dirt 3 UFC 2010 Mortal Kombat Resistance 3 Fight Night Champion Driver: San Francisco Battlefield Bad Company 2 Medal of Honor Mortal Kombat Homefront Bulletstorm Shift 2 Unleashed Red Faction: Armagedon Alice Madness Returns *Zaktualizowałem listę o tytuły, które wiem, że mają Online Pass Edytowane 1 Wrzesień 2011 przez Master™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 1 Wrzesień 2011 Dead Space 2 EA Sports MMA FIFA 11 Madden NFL 11 Need For Speed: Hot Pursuit Need For Speed: Shift 2 NBA 11 NCAA Football 11 NHL 11 Skate 3 Tiger Woods PGA Tour 11 UFC 2010 Undisputed WWE Smackdown vs Raw 2011 Dirt 3 UFC 2010 Shift 2 Mortal Kombat Resistance 3 Fight Night Champion Driver: San Francisco Battlefield Bad Company 2 Medal of Honor Mortal Kombat Homefront Bulletstorm Shift 2 Unleashed Red Faction: Armagedon Alice Madness Returns Portal 2 *Zaktualizowałem listę o tytuły, które wiem, że mają Online Pass Portal 2 ma online-pass? Chyba nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 1 Wrzesień 2011 (edytowane) Bad Company 2 nie ma online passa tylko vip code,ale bez niego mozna grac online Edytowane 1 Wrzesień 2011 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master™ 1 Napisano 1 Wrzesień 2011 Portal 2 ma online-pass? Chyba nie. Sory za pomyłkę, już poprawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roku 0 Napisano 6 Wrzesień 2011 White Knight Chronicles 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajer8 9 Napisano 5 Październik 2011 Nie wiem czy mogę tutaj zadać pytanie ale zadaję... czy zakupując używaną grę little big planet można grać w nią online bez zakupu online pass-u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Październik 2011 Można grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abarth091 9 Napisano 1 Listopad 2011 Czy może ktoś z was wie czy Killzone 3 ma Online pass?. Bo mam na oku używke w całkiem niezłej cenie i tak się zastanawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 1 Listopad 2011 Killzone 3 nie ma Online Pass. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Listopad 2011 Nie ma. Pierwszą grą ekskluzywną Sony z online pass(PSN pass) jest Resistance 3. Wszystkie wcześniejsze nie mają, późniejsze mają i pewnie będą mieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) A U3? Edit: Jezu, coś mi padło na mózg. Myślałem że jeszcze R3 nie wyszło. :P Edytowane 2 Listopad 2011 przez Homer S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach