Hoja369 1 Napisano 18 Styczeń 2012 Witam żadna z tych gier nie posiada kodu online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 18 Styczeń 2012 Ok dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 20 Styczeń 2012 Czy Bioshock 2 ma pass online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoja369 1 Napisano 20 Styczeń 2012 W dniu 20.01.2012 o 14:40, d01011990 napisał: Czy Bioshock 2 ma pass online ? Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monq 0 Napisano 3 Luty 2012 czy w MAG mozna grac na używanej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 3 Luty 2012 W dniu 3.02.2012 o 23:01, Monq napisał: czy w MAG mozna grac na używanej? można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_ODim 4 Napisano 16 Luty 2012 Mam pytanko odnośnie Mass Effect 2, wiem gra singlowa, ale jak sie ma sprawa z dlc dodanymi do wersji ps3, czy znajduja sie one na plytce, czy w pudelku jest kod umozliwiajacy sciagniecie ich z psn ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati9106 14 Napisano 16 Luty 2012 Mam pytanie kupiłem uncharted 2 platinum, w sklepie powiedziano mi że wersja platinum posiada dodatki, jak się nie mylę to dlc do multi trofea i mapki... ale w środku nie ma żadnego kodu o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 16 Luty 2012 W dniu 16.02.2012 o 19:32, Walter_ODim napisał: Mam pytanko odnośnie Mass Effect 2, wiem gra singlowa, ale jak sie ma sprawa z dlc dodanymi do wersji ps3, czy znajduja sie one na plytce, czy w pudelku jest kod umozliwiajacy sciagniecie ich z psn ? Prawie wszystkie dodatki są na płycie, a w pudełku znajduje się kod na sieć Cerberus dodającą dodatkową postać, pancerz i chyba dwie bronie + interaktywny komiks, który jest streszczeniem poprzedniej części gry (możemy wybrać co się wydarzyło). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abarth091 9 Napisano 16 Luty 2012 mati9106, to jest chyba taka sama sytuacja jak w Mafi II, platyna zawierała wszsytkie wdydane DLC na płycie, bez konieczności ściągania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_ODim 4 Napisano 17 Luty 2012 W dniu 16.02.2012 o 22:09, glief napisał: Prawie wszystkie dodatki są na płycie, a w pudełku znajduje się kod na sieć Cerberus dodającą dodatkową postać, pancerz i chyba dwie bronie + interaktywny komiks, który jest streszczeniem poprzedniej części gry (możemy wybrać co się wydarzyło). Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło, dzięki wielkie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil555525 3 Napisano 18 Luty 2012 Witam, Mam pytanie czy Dead Island potrzebuje online pass'a ??? prosiłbym o szybką odpowiedź Pozdrawiam :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowal_DGL 0 Napisano 5 Marzec 2012 A Sims 3 ?? Jak to jest z online passem w przypadku tego tytułu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 13 Marzec 2012 Teraz FIfa Street wymaga Online Passa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hworang 0 Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam Jestem nowym uzytkownikiem ps3 i mam taki problem otoz gdy kupilem konsole mialem w pakiecie cod bo. Po odpaleniu gry wszystko ladnie smigalo odrazu moglem grac przez internet itp. Gdy kupilem fife10 uzywana gra dziala bez zarzutow lecz nie moge grac przez internet poniewaz jest napisane ze hworang123(psn id) laczy sie a pozniej ze serwery ea nie sa dostepne. Sprzedawca powiedzial mi, ze mam wpisac kod z kartki ktory jest zamieszczony w pudelku ale ja za cholere nie wiem gdzie wpisac ten kod. Sorry za moze takie noobowskie pytanie ale wogole sie w tym nie orientuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 5 Kwiecień 2012 (edytowane) W dniu 4.04.2012 o 14:39, Hworang napisał: Witam Jestem nowym uzytkownikiem ps3 i mam taki problem otoz gdy kupilem konsole mialem w pakiecie cod bo. Po odpaleniu gry wszystko ladnie smigalo odrazu moglem grac przez internet itp. Gdy kupilem fife10 uzywana gra dziala bez zarzutow lecz nie moge grac przez internet poniewaz jest napisane ze hworang123(psn id) laczy sie a pozniej ze serwery ea nie sa dostepne. Sprzedawca powiedzial mi, ze mam wpisac kod z kartki ktory jest zamieszczony w pudelku ale ja za cholere nie wiem gdzie wpisac ten kod. Sorry za moze takie noobowskie pytanie ale wogole sie w tym nie orientuje. niestety ale EA niedawno zamknął serwery fifa 10 i kilka inny. Już nie da się grać w fife 10 na multi. W fife 11 się jeszcze da. A i jeszcze mam pytanie czy duke nukem forever posiada kod online pass albo vip code Edytowane 5 Kwiecień 2012 przez pawciu199722 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Kwiecień 2012 Niet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatryczekPL 0 Napisano 12 Kwiecień 2012 Czesc Ktoś wspomniał w tym temacie ze pass Code działa na 5 kont. Jak to zrobić? Kupiłem gre od kolegi z wykorzystanym już kodem. Ktoś pisał ze trzeba z jego konta pobrać, proszę o pomoc Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatryczekPL 0 Napisano 13 Kwiecień 2012 Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 22 Kwiecień 2012 Czy red dead redemption game of the year edition ma pass online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 22 Kwiecień 2012 Nic z tych rzeczy, RDR nie posiada takowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 22 Kwiecień 2012 Ponoć i Maksio ma nie mieć Online Passa, R* lubi graczy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scrabit 0 Napisano 23 Kwiecień 2012 czy pes 2012 lub starsze wymagają online pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Kwiecień 2012 2012 nie wymaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRyku 3 Napisano 26 Kwiecień 2012 (edytowane) -Battlefield 3 - Uncharted 3 Oszustwo Drake'a -Rezistance 3 -Fifa 11 -Fifa 12 -Scroom 4 -Rage -Dead Space 2 -EA Sports MMA -Madden NFL 11 -Need For Speed: Hot Pursuit -Need For Speed: Shift 2 -NBA 11 -NCAA Football 11 -NHL 11 -Skate 3 -Tiger Woods PGA Tour 11 -UFC 2010 Undisputed -WWE Smackdown vs Raw 2011 -Colin Dirt 3 -UFC 2010 -NFS Shift 2 -Mortal Kombat -Fight Night Champion -Driver: San Francisco -Battlefield Bad Company 2 (Tylko Vip code do dodatkowych map) -Medal of Honor -Mortal Kombat -Homefront -Bulletstorm -Shift 2 Unleashed -Red Faction: Armagedon -Alice Madness Returns -Portal 2 (chyba) ps. znalazłem tą listę na necie jak by co to róbcie aktualizacje tej listy :) Edytowane 26 Kwiecień 2012 przez TRyku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach