gr3go 0 Napisano 30 Listopad 2013 God of War Wstąpienie wymaga pass kodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 1 Grudzień 2013 W dniu 30.11.2013 o 17:18, gr3go napisał: God of War Wstąpienie wymaga pass kodu? Do multi wymaga. Niestety. Jakby ktoś się nie chciał bawić w multi a byłby posiadaczem tegoż network passa do GoW'a Wstąpienie to chętnie przygarnę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszek0506 0 Napisano 5 Grudzień 2013 Witam mam pytania :) Czy Tomb raider 2013 ma online pass ??? CZy da się jakoś na nowych gra na odwrocie pudełka sprawdzić czy dana gra wymaga online pass czy nie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszek0506 0 Napisano 12 Grudzień 2013 W dniu 5.12.2013 o 21:19, leszek0506 napisał: Witam mam pytania :) Czy Tomb raider 2013 ma online pass ??? CZy da się jakoś na nowych gra na odwrocie pudełka sprawdzić czy dana gra wymaga online pass czy nie ??? Odpowiem sobie sam na te pytanie, bo kupiłem tą grę w ciemno. Tomb Raider 2013 nie wymaga online pass, można na używkach grać w sieci bez wpisywaniua jakichkolwiek passów, keyów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spirit.Of.Fire1792 0 Napisano 7 Styczeń 2014 Witam. Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym w najbliższym czasie zakupić parę gierek tylko chciałbym zapytać czy posiadają online pass'y. Poniżej lista: 1. Max payne 3 2. Grid 2 3. Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 4. Need for Speed rivals 5. Dmc 6. Star Wars Force unleashed 7. Star Wars Force unleashed 2 8. Far cry 3 9. Alien vs. Redaktor 10. Alien colonial marines 11. Driver San Francisco 12. Gran Turismo 6 Przepraszam za błędy w nazwach i dzięki z góry za odpowiedź :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amu 1 Napisano 2 Luty 2014 Czy posiadając nowego Tekkena Tag Tournament 2 będę mogła pograć w niego online z dwóch kont PSN? (nie na raz ofc : d) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Luty 2014 Każda gra zainstalowana na konsoli, czy grana z płyty, może być odtwarzana na każdym koncie na tej konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amu 1 Napisano 2 Luty 2014 Odtwarzana, ale mi chodzi o grę online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Luty 2014 Tak, będziesz mogła grać online na każdym koncie w tą grę. Jeśli ta gra ma Online Pass, to wystarczy go pobrać na Twoim głównym koncie, a potem i tak będziesz mogła grać bez problemu na pozostałych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RockOfficial 0 Napisano 26 Marzec 2014 Mam bf bad company 2 i bez vip kodu mozna grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eskimos47 0 Napisano 26 Marzec 2014 Pytanie który Call of Duty w którym gra jeszcze sporo ludzi multi nie wymaga kodu online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 9 Kwiecień 2014 Ani jeden cod nie wymaga online pass-a. A na dzień dzisiejszy sporo ludzi gra w Ghost-a, MW3 oraz BO2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miastalman 0 Napisano 22 Czerwiec 2014 czy "Tryb wieloosobowy Uncharted™ 3" wymaga online pass, żeby grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati198711 0 Napisano 23 Sierpień 2014 W dniu 7.01.2014 o 11:38, Spirit.Of.Fire1792 napisał: Witam. Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym w najbliższym czasie zakupić parę gierek tylko chciałbym zapytać czy posiadają online pass'y. Poniżej lista: 1. Max payne 3 2. Grid 2 3. Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 4. Need for Speed rivals 5. Dmc 6. Star Wars Force unleashed 7. Star Wars Force unleashed 2 8. Far cry 3 9. Alien vs. Redaktor 10. Alien colonial marines 11. Driver San Francisco 12. Gran Turismo 6 Przepraszam za błędy w nazwach i dzięki z góry za odpowiedź :) Far cry3 napewno posiada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reyty 0 Napisano 26 Październik 2014 A jak jest z fifą 15? potrzebny pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach