Maxiu 55 Napisano 2 Listopad 2012 R* nie daje passów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeffix 1 Napisano 2 Listopad 2012 Czy Killzone 3 wymaga kodu online pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 2 Listopad 2012 Max Payne 3 wymaga kodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 2 Listopad 2012 ma online pass nie wypowiadaj w błąd. MK już nie potrzebuje online passa.Sent with Tapatalk 2 via Galaxy S3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lethal_Doze 0 Napisano 2 Listopad 2012 R* nie daje passów ? Czyli mogę kupić używaną i grać swobodnie przez sieć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeffix 1 Napisano 3 Listopad 2012 R* nie daje passów ? Czyli mogę kupić używaną i grać swobodnie przez sieć ? Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 7 Listopad 2012 Czy jest możliwość tylko sprawdzenia online passa lub jakiekolwiek innego kodu czy jest jeszcze ważny? Bez uzycia go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 11 Listopad 2012 Na 99% nie ma takiej możliwośći. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 12 Listopad 2012 czy wwe samckdown vs raw 2011 wymaga op?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 12 Listopad 2012 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość JURCZ91 Napisano 22 Listopad 2012 Dragon Age 2 wymaga kodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtas96 1 Napisano 5 Grudzień 2012 czy Władca Pierścieni: Wojna na Północy ma online pass ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) Czy jest możliwość tylko sprawdzenia online passa lub jakiekolwiek innego kodu czy jest jeszcze ważny? Bez uzycia go. Na 99% nie ma takiej możliwośći. Jak nie ma jak jest, chyba ze zle zrozumialem pytanie. Wklepuje sie kod w psn, i jak wyskoczy okienko gdzie bedzie opcja CONTINUE, tzn ze nie zostal uzyty, jak wywali cos innego to zuzyty. PS. Wiem ze post napisany prawie miesiac temu ale moze innym sie sprzydac. A jesli chodzi o cos innego to nie wiem. Edytowane 5 Grudzień 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 5 Grudzień 2012 Wklepuje sie kod w psn, i jak wyskoczy okienko gdzie bedzie opcja CONTINUE, tzn ze nie zostal uzyty, jak wywali cos innego to zuzyty. PS. Wiem ze post napisany prawie miesiac temu ale moze innym sie sprzydac. A jesli chodzi o cos innego to nie wiem. Aaaa... Chyba że taki myk, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahorsides 12 Napisano 6 Grudzień 2012 Jak wygląda sprawa z Uncharted 2? Do platyny widziałem, że są trofea online i nie wiem czy kupować używkę czy iść w oryginał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golas83 1 Napisano 6 Grudzień 2012 NHL13 jak sprawdzic ile onlinepass kosztuje ? chyba ze ktos wie i odrazu podpowie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczepanSzczur 14 Napisano 6 Grudzień 2012 czy Władca Pierścieni: Wojna na Północy ma online pass ? Nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 6 Grudzień 2012 NHL13 jak sprawdzic ile onlinepass kosztuje ? chyba ze ktos wie i odrazu podpowie ;) Na playstation store chyba mozna kupic online pass do kazdej gry (ktora takowy posiada kod). Ale nie jestem pewien na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 6 Grudzień 2012 Jak wygląda sprawa z Uncharted 2? Do platyny widziałem, że są trofea online i nie wiem czy kupować używkę czy iść w oryginał. Online Pass nie ma. To jeszcze nie ten okres, kiedy wypuszczano gry z kodem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 21 Grudzień 2012 NBA STREET HOMECOURT posiada online passa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
partybooj 1 Napisano 28 Grudzień 2012 wie ktoś ile ktoszuje kod online na pss do Battlefielda3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tymon66 0 Napisano 1 Styczeń 2013 Wystarczy pozyczyc gre od kumpla, a online pass sciagnąć z jego konta PSN, i normalnie grac on-line, ( online passy sa na 5 kont, wystarczy przeczytac w info takowego na PS STORE ) Jak odczytać te pozostałe 4 kody?? Mam nf champion i chciałbym dać kod koledze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endriu001 9 Napisano 7 Styczeń 2013 Nie na 5 kont, tylko na 2. Kod powinien być w liście pobranych plików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonJuan 2 Napisano 12 Styczeń 2013 czy w Assassins Creed 2 jest pass online? bo zastanawiam sie czy kupić używkę z allegro czy brać ze sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 12 Styczeń 2013 Nie ma Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach