Żywy 690 Napisano 17 Styczeń 2011 Przejscie DXHR ma zajac az 25h!!! http://www.computera...e.php?id=283769 Znajac zycie bedzie to jakies 60% z tych 25h, czyli ~15h, co i tak bedzie wynikiem ponad 2x lepszym niz 99% obecnie wydawanych gier ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 17 Styczeń 2011 Przejscie DXHR ma zajac az 25h!!! http://www.computera...e.php?id=283769 Znajac zycie bedzie to jakies 60% z tych 25h, czyli ~15h, co i tak bedzie wynikiem ponad 2x lepszym niz 99% obecnie wydawanych gier ;) Nieważne ile, ważne jak i ważne by było tyle możliwych dróg rozwiązania sprawy jak w pierwszym poziomie z oryginalnego Deus Ex'a.Ważniejszą jednak informacją jest fakt, że Cenega zajmuje się spolszczeniem tej gry i wprost genialnie przetłumaczyła podtytuł Human Revolution na Bunt Ludzkości. Przepraszam, ale moje uszy krwawią, idę zamówić grę z kraju Jej Królewskiej Mości i nie być więcej raczony tego typu potworkami. I zapewne niedziałającymi DLC i trofeami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 3 Luty 2011 Najnowszy trailer: http://www.gametrailers.com/video/adam-jensen-deus-ex/710128 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 3 Luty 2011 Hands On o Deus Ex na Eurogamer. Właściwie opis pierwszego poziomu/tutoriala, który porównują do słynnego przejazdu pociągiem w pierwszym Half-Life'ie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) Panowie, jak to jest z tą wersją wydawaną u nas? Posiadać będzie TYLKO polską wersję (napisy), czy jednak będzie możliwość zmiany na pełny angielski? Niestety, ale z doświadczenia wiem, że tytuły multiplatformowe nigdy nie posiadają możliwości zmiany języka, jak na razie tylko w exclusivach mamy taką możliwość. Co do samej gry to jak najbardziej dla fana cyberpunku (czyli również i mnie) obowiązkowa produkcja. Szczególnie dla kogoś kto grał w poprzednie części. Jedynka z perspektywy czasu - klasyk. Dwójka mimo masy niedociągnięć, problemów z optymalizacją, to i tak potrafiła wciągnąć na długie godziny. Trójką myślę nie zawiedzie, klimat po trailerach jak najbardziej pasuje. Ścieżka dźwiękowa również miła dla ucha. Mam nadzieję, że tutaj nie będzie żadnych problemów, bugów, zwolnień i innych kwiatków. Edytowane 4 Luty 2011 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Luty 2011 Nowy gameplay http://www.ps3site.pl/dwa-nowe-gameplaye-z-deus-ex/64473/#more-64473 Mnie nie przekonuje, obecnie gra rusza się strasznie drętwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 21 Luty 2011 Fakt, piorunującego wrażenia nie robią. Z drugiej strony nie zobaczyłem nic co by mnie zniechęciło do tego tytułu. Może to kwestia nagrania, ale wydawało mi się, że są pewne kłopoty z płynności. Zobaczymy co z tego ostatecznie wyjdzie. System walki wygląda nie najgorzej, skradanie też. Ja spokojnie czekam. Na mojej liście zakupów DE cały czas pozostaje na pierwszym miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 21 Luty 2011 Utwierdzilem sie tylko w przekonaniu ze ta gra powinna byc w calosci z perspektywy trzeciej osoby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 21 Luty 2011 Utwierdzilem sie tylko w przekonaniu ze ta gra powinna byc w calosci z perspektywy trzeciej osoby. Dokladnie, poza chodzeniem i paroma dorbnymi rzeczami wszystko odbywa sie w widoku TPP, to mogli juz cala gre tak pociagnac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 19 Marzec 2011 (edytowane) Klimat, klimat, klimat Edytowane 19 Marzec 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 1 Kwiecień 2011 (edytowane) Kupiłem sobie dwie pierwsze części serii. Po ich ograniu zastanowię się nad kupnem najnowszej odsłony. Scenki przerywnikowe wyglądają świetnie, ale już sama gra nie robi takiego wrażenia. Nie to jednak jest najistotniejsze. Klimacik dobrego cyberpunka jest, a to najważniejsza sprawa. EDIT: Edytowane 4 Maj 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Maj 2011 Nowy filmik. Tym razem o hakowaniu: http://www.youtube.com/watch?v=W6sGX0xQR2E&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) dzisiaj na tvgry.pl ma byc material Della z Deus'a wiec jak ktos jeszcze sie nie przekonal przed premiera to zapraszam :) Edytowane 11 Maj 2011 przez thegrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 11 Maj 2011 Niezłe podsumowanie dotychczasowych informacji o grze (LINK). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 11 Maj 2011 A ja dzisiaj zaznajomiłem się trochę dzisiaj z tą grą i zapowiada się naprawdę wybitnie bo sam gameplay mi bardzo przypadł do gustu, te możliwości obrania ścieżki czy jak zamierzamy wypełnic to zadanie ogólnie jednakże nurtuje mnie pytanie. Czy osoba nie grająca w poprzednie części się odnajdzie? Tzn. Jest to kontynuacja przygód danej postaci czy jest to coś oddzielnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Podobno to restart serii, ale na wszelki wypadek kupiłem sobie składankę z DE 1 i 2 (na płytce znajduje się też FPS pt. PROJECT: SNOWBLIND). W najnowszą odsłonę zagram po ukończeniu poprzedniczek. Edytowane 11 Maj 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 12 Maj 2011 A ja dzisiaj zaznajomiłem się trochę dzisiaj z tą grą i zapowiada się naprawdę wybitnie bo sam gameplay mi bardzo przypadł do gustu, te możliwości obrania ścieżki czy jak zamierzamy wypełnic to zadanie ogólnie jednakże nurtuje mnie pytanie. Czy osoba nie grająca w poprzednie części się odnajdzie? Tzn. Jest to kontynuacja przygód danej postaci czy jest to coś oddzielnego? To prequel do 1 i 2 (2 to nędza) więc można grać spokojnie. Wydarzenia dzieją się 25 lat przed 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 13 Maj 2011 Anonimowi włamali się na serwery EIDOSu i wykradli sporo danych (podobno także kod źródłowy samej gry)- LINK. Pod tym samym linkiem znajdziecie też kilka obrazków. Np.: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 13 Maj 2011 (edytowane) Cenega robi polonizację nie wiem czy się śmiać czy płakać ech, daj bóg żeby to była tylko kinówka bo DE będzie zak....e. UP dlatego nie warto rejestrować się gdzie popadnie a potem masz 40 e-maili dziennie spamu + gorsze sprawy. Edytowane 14 Maj 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karam 4 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Pre-order złożony - mam nadzieję, że gra nie zawiedzie. Strasznie spodobał mi się jej klimat, choć nie grałem w poprzednie części. Przypomina mi Splinter Cell'a. ;) Edytowane 15 Maj 2011 przez karam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 15 Maj 2011 Cenega robi polonizację nie wiem czy się śmiać czy płakać ech, daj bóg żeby to była tylko kinówka bo DE będzie zak....e. UP dlatego nie warto rejestrować się gdzie popadnie a potem masz 40 e-maili dziennie spamu + gorsze sprawy. Ojjjj aż tak źle nie będzie. Z tego co patrzałem to ma być tylko wersja kinowa, tzn. same napisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 26 Maj 2011 Gdzie najlepiej zamówić pre-order? Na gram jest za 179 zl....znaleźliście jakąś lepszą ofertę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karam 4 Napisano 26 Maj 2011 Gdzie najlepiej zamówić pre-order? Na gram jest za 179 zl....znaleźliście jakąś lepszą ofertę? Na muve.pl z kodem zniżkowym 115zł + przesyłka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 26 Maj 2011 Na muve.pl z kodem zniżkowym 115zł + przesyłka. :) Ale bez kodu 199zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 31 Maj 2011 Najnowszy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=K6WFuP11cs4?hd=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach