ONE 698 Napisano 23 Sierpień 2011 Premierowy zwiastun. http://www.ps3site.pl/deus-ex-human-revolution-na-ostatnim-premierowym-zwiastunie-uwaga-na-spoilery/83843#more-83843 Ja biore na 100% R3, ale coraz mocniej zastanawiam się nad zakupem również Deusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 23 Sierpień 2011 Uwaga na zwiastun. Podobno nafaszerowano go psujami. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 23 Sierpień 2011 Wydaje mi się że Deus Ex będzie zdecydowanie lepszy od przeciętnej serii Resistance. Jedynka nie była niczym nadzwyczajnym ale to moja pierwsza gra na PS3, dwójke kupiłem ponieważ zbierała wszedzie bardzo wysokie noty a sprzedałem po czterech dniach, na trójke już mnie nie naciągną. Ot kolejna strzelanka z kilkoma oryginalnymi pukawkami i przeciętnym online. Nigdy już nie kupie żadnego FPP dla singla. Oczywiście to tylko moja opinia Jeśli chodzi o Deusa to nareszcie jakaś dobra gra w tym roku. Jeszcze tylko 3 dni urlop na weekend zaklepany, tylko żeby cenega nie dała ciała, różne cyrki z nią odchodziły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 23 Sierpień 2011 No ja wiem, że Resistance jakiś genialny nie jest, sam grałem w jedynkę i grało sie ok, ale cudem tez ta gra nie była, trójeczka jest dosyć ciekawa ale to tylko shooter, masz racje. W Deusa nie grałem zadnego :/, fail wiem, ale z tego co widzę to noty ma bardzo wysokie. Nie wiem Jak przyjdzie i popatrzę na pudełko to pewnie zostawię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 24 Sierpień 2011 Mozna narzekac na Cenege ile wlezie, ale info ze dzisiaj juz rozsylaja poprawilo mi humor ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Sierpień 2011 Ciekawe jak wypada polska wersja. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 24 Sierpień 2011 (edytowane) Nie mogę się doczekać. Z muve.pl mam status "ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE" to chyba znaczy że wysłali. Mam taką nadzieję :) PS. Z maila: Zamówienie o numerze xxxxxxx zostało wysłane Szczegóły zamówienia: Deus Ex: Bunt Ludzkości (PS3) PL + Wybuchowy Pakiet DLC1 szt. Forma dostawy: Kurier DPD - płatność przy odbiorze Forma płatnosci: Płatność przy odbiorze Numer listu przewozowego (kliknij by sprawdzić status przesyłki) xxxxxxx Adres dostawy: 43-300, Bielsko-Biała Data złożenia 2011-05-11 19:32:52 Kwota: 130.99 złotych Yeach! Edytowane 24 Sierpień 2011 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 24 Sierpień 2011 @Twinskiller U mnie to samo i co ciekawe tez idzie do Bielska :D Czyli obaj powinnismy dostac przy dobrych wiatrach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 24 Sierpień 2011 @Twinskiller U mnie to samo i co ciekawe tez idzie do Bielska :D Czyli obaj powinnismy dostac przy dobrych wiatrach ;) Oby doszła jak najszybciej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 24 Sierpień 2011 PS3Site dal grze 10-:whistling: Nie pozostaje nic innego jak sprawdzić ten tytuł. Eh tyle miesięcy czekania, najważniejsze że jest dobrze i można zanurzyć się na 35h w świat Cyberpunk'a, Blade Runner'a czy Cyberpunk'a Ad2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 25 Sierpień 2011 A ja mam od dziś - właśnie skończyłem pierwszą sesję. Jest 4, a ja nie mogłem się oderwać od 21 chyba. Gra zamiata. Dla mnie - najprawdopodobniej tytuł tego roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iquis 1 Napisano 25 Sierpień 2011 Ostatnio raz coś takiego miałem w RDR. Grałem od 21 do 3 w nocy :D No cóż, w tym roku nie oszczędzam portfela i gdy tylko będę w domu (niedziela) kupuję i gram. Do R3 pozostanie mi 13 gry, więc przy dobrych wiatrach przejdę dwa razy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 25 Sierpień 2011 Gram.pl wczoraj wysłało Deus-Ex'a. Dziś gra będzie w domu. Nie grałem w poprzednie części, ale do zakupu skłoniły mnie oceny recenzentów oraz ogólna posucha na rynku. Jak sprawdzę to dam znać co i jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 25 Sierpień 2011 Szykowal sie fajny dzien ;) Godzina 8:30 kurier z gra w drzwiach, godzina 11 jak juz sie rozkrecilem w grze prawdopobnie padl naped w czarnuli :( Czyli radosc z deusa odlozona na za jakis czas :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) Szykowal sie fajny dzien ;) Godzina 8:30 kurier z gra w drzwiach, godzina 11 jak juz sie rozkrecilem w grze prawdopobnie padl naped w czarnuli :( Czyli radosc z deusa odlozona na za jakis czas :/ No masz pecha stary jak nic :/ Edit: Przyszedl mi Deus ale nie mam tego DLC co rozdawali :/, nic, anie karteczki w pudelku ani poza, wiecie moze czy będzie to kod rozdawany cyfrowo? Edytowane 25 Sierpień 2011 przez sebek1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 25 Sierpień 2011 @up Może wysłali ci go na maila. Zobacz też w historii zamówień na stronie sklepu z którego zamawiałeś. Wiem że kody do bonusów Ultima podaje w ten właśnie sposób. Nie wiem jak jest w innych sklepach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 25 Sierpień 2011 Do osób które już mają polską wersję :czy jest możliwość włączenia polskich napisów z angielskim xmb? Czy jak w wielu przypadkach język jest narzucony przez język xmb? Chcę kupić pl wersję ale boję się że Cenega dała ciała i coś zrąbali albo zablokowali DLC :/ Będę b.b. wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) @BoryZPL Ale pech... @Sebek1991 Dałem zapytanie do sklepu muve.pl @up Da się włączyć napisy PL . Nie sprawdzałem z Angielskim XMB. Update Włączyłem ANG a gra dalej po PL Oj gra naprawdę jest niesamowita - klimat -choć dopiero jestem w "Prologu". Edytowane 25 Sierpień 2011 przez Twinskillers 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 25 Sierpień 2011 @Sebek1991 Dałem zapytanie do sklepu muve.pl No własnie tez mam z muve.pl i nic nie mam, na mailu tez :/ jak będziesz cos wiedział to daj znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FraguGD 42 Napisano 25 Sierpień 2011 Witam, Orientuje się ktoś jaka cena za Deus ex jest w Media Markt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) 199zl na Matarni. W Saturnie jeszcze nie ma. Edytowane 25 Sierpień 2011 przez Palpatine_79 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 25 Sierpień 2011 Twinskillers - dzięki wielkie za odpowiedź. Trofea są po Angielsku czy po Polsku? Cholernie się boję że Cenega dała ciała jak z falloutem 3 - gdzie zablokowali możliwość patchowania gry i obsługi dlc. Deus na pewno będzie miał zajebiste dlcki i szkoda byłoby wywalić 200 zł za niepełnoprawny produkt. Obym się mylił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 25 Sierpień 2011 Trofea są po polsku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 25 Sierpień 2011 199zl na Matarni. W Saturnie jeszcze nie ma. Ja kupiłem dziś na Matarni w MM za 199zł i nie zawiodłem się na grze jest po prostu grą roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 25 Sierpień 2011 Ja kupiłem dziś na Matarni w MM za 199zł i nie zawiodłem się na grze jest po prostu grą roku. Ja także właśnie wróciłem z Matarnii i zabieram się za grę. Mam nadzieję, że gra wciągnie mnie jak niegdyś Demon's Souls i zarwę nockę z przyjemnością:whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach