maciek1422 42 Napisano 14 Październik 2011 (edytowane) I polecam jeszcze granatami w niego rzucać i minami :) Edytowane 14 Październik 2011 przez maciek1422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Październik 2011 Coś wyśmienitego, chyba jeden z lepszych singli. I do tego platynka w jednym przejściu, supcio! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 14 Październik 2011 Jakto w 1 przejściu ? przecież żeby zrobić platyne, potrzeba chociaż 2 podejść, tak mi się wydaje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 14 Październik 2011 Czy w brytyjskiej wersji gry są polskie napisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Październik 2011 Jakto w 1 przejściu ? przecież żeby zrobić platyne, potrzeba chociaż 2 podejść, tak mi się wydaje.. Wystarczy, ze od razu robisz hard, nikogo nie zabijasz, nie wszczynasz alarmu i zbierasz wszystkie eBooki. Czy w brytyjskiej wersji gry są polskie napisy? Nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 14 Październik 2011 (edytowane) Paradoksalnie jest to najlepsze rozwiązanie. Najwyższy poziom trudności nie stanowi problemu, jeśli omijamy wrogów (do tego kosimy więcej EXPków). Edytowane 14 Październik 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 15 Październik 2011 Doszedłem do 3/4 gry i się znudziłem. Początkowo naprawdę mnie wciągnęło. Nie wiem co się stało, gra ma wszystko co potrzebne. Dobrą fabułę, dobry gameplay. Może ten mroczny cyberpunkowy klimat nie przypasował akurat o tej szarej porze roku. Czegoś mi zabrakło w DE:HR, historia rozwijała się bradzo powoli. Nie czuć jakoś mocno efektów rozwoju postaci, niekóre umiejętności są bezużyteczne (patrz Stealth). Jensen wydaje się trochę bezpłociowy, pozbawiony emocji. Wrócę do tego tytułu, ale za jakiś czas. To chyba jedyna opinia o DE na tym forum, o bardziej negatywnym niż pozytywnym wydźwięku. Ja w każdym razie, mimo świetnego pierwszego wrażenia, jestem zawiedziony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 15 Październik 2011 Dziwine by były jakby ta gra wszystkim się podobała :) A tak przynajmniej jest norlanie, że ktoś się zawiódł :). A fabuła fakt, rozwija sie powoli.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Październik 2011 Może i jest w tym trochę racji, na początku hackowałem każdy komputer i ogłuszałem każdego przeciwnika. Pod sam koniec często tylko ich omijałem przy użyciu maskowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Październik 2011 Launch Trailer Missing Link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 18 Październik 2011 Jest to jedno z niewielu DLC które kupię. Oczywiście, jak tylko skończę fabułę główną. Ta gra jest dla mnie najlepszą w tym roku (jak do tej pory) więc nie szkoda mi kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remmyhi 6 Napisano 24 Październik 2011 (edytowane) Gra skończona na poziomie DeusEx. Super. Wszystkie trofea za pierwszym razem wpadły, oprócz jednego dziadowskiego ebooka w stacji Prius... damn...<br><br>Najwięcej krwi mi zeszło, gdy<div> miałem uratować Malik z płonącego helikoptera i wybuchający od granatu EMP robot zabijał mi śpiących żołnierzy... Musiałem niczym pielęgniarka usuwać ich z pola rażenia jak małe śpiące dzieci... </div> Edytowane 24 Październik 2011 przez remmyhi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Październik 2011 Gra ukończona. Twórcom w świetny sposób udało się uniknąć schematyczności i "liniowości" questów. Niezdecydowanym szczerze polecam tę pozycję. Absolutna perełka na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 26 Październik 2011 Skończyłem dzisiaj grę. Wpadły trofiki za najwyższy poziom trudności, Ninja kontra system no i Pacyfista. Co do ostatniego: Ktoś tu pisał, że jeśli przedawkuje się morfinę detektywowi (Bren Radford) jest to zaliczone jako zabicie. Otóż chciałbym to zdementować. Podałem mu śmiertelną dawkę morfiny i dostałem trofeum na koniec gry. Chciałem jeszcze zapytać czy ktoś poczekał co jest po napisach końcowych? Na samym końcu napisów i wszystkiego pojawia się tytuł gry i leci muzyka z pierwszej części Deus Ex . Nie wiem czy ktoś to zauważył, może nie wiele osób grało w część pierwszą, ale bardzo mnie to ucieszyło. Właściwie to szukam teraz głównego soundtracku z pierwszej części Deusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Październik 2011 Uwaga spoiler! Hahaha... :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 27 Październik 2011 Hahahah . Wypróbuje to przy następnym przejściu gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 28 Październik 2011 Co w tym śmiesznego? Ja go właśnie tak na hardzie pokonałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Od kliku dni posiadam DE: HR. Nie spieszylem sie z zakupem poniewaz nie mialem szczegolnego parcia ne ten tytul, oraz musialem wkoncu zabrac sie za tytuly, ktorych z jakis powodow nie ukonczylem (wreszcie zaliczylem Folklore ). Ale wrocmy... A wiec tak gra generalnie ma wszystko to czego potrzebuje solidna produkcja, ale..... ja tego poprostu nie czuje. Niewiem, moze jestem dziwny, ale rozgrywka w tej grze jest dla mnie nuzaca... :mellow: Daje sobie czas do 11, bo wtedy wychodzi Skyrim, i nic innego nie bedzie mnie interesowac . Moze moje zdanie sie zmieni... Moge jeszcze dopisac, ze Deus Ex, posiada solidna sciezke dzwiekowa. Wciaz jerzy mi sie skora jak slysze Icarus'a, czy nawet utwor z menu :turned: Edytowane 2 Listopad 2011 przez Don_Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 3 Listopad 2011 Niedawno skończyłem Brakujące Ogniwo. Dodatek jest naprawdę na wysokim poziomie i wart swojej - niemałej - ceny. Szczerze powiedziawszy fabularnie jest lepszy niż końcówka gry poczynając od drugiej wizyty w Hengshy. Ładnie zostaje rozwinięty wątek Projektu Hyron, pojawia się stara postać z pierwszego Deus Ex'a, wybór który musimy podjąć jest moralnie trudny. Istnieją też nawiązania do książki Deus Ex: Icarus Effect, a samo zakończenie oraz informacje odkryte w trakcie trwania DLC, według mnie wyraźnie sugerują możliwość kolejnych dodatków, bo kolejna część na pewno powstanie. Minusem jest wciąż dość zauważalna głupota SI, oraz ichni brak umiejętności otwierania drzwi prowadzących do kolejnej sekcji bazy co czasami powoduje, że możemy przelecieć na rympała przez salę, przejść przez drzwi i aktywować bioskaner i olać strażników za nami bo nic nam już nie zrobią i nie włączą alarmu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 6 Listopad 2011 Panowie, do Foxiest of the Hounds przeciwnik może mieć status hostile? Potem go zabiję i tyle? Nie przeszkodzi to do trofea? Przechodzę grę drugi raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 7 Listopad 2011 Panowie, do Foxiest of the Hounds przeciwnik może mieć status hostile? Potem go zabiję i tyle? Nie przeszkodzi to do trofea? Przechodzę grę drugi raz.Nie mogą włączyć alarmu. Parę razy miałem hostile - pierwsza misja dla prostytutki na Hengsha, przeciwnicy stali się hostile, ale nie wpłynęło to na trofeum. Polecam skorzystać z poradników wideo dostępnych na stronie PS3Trpphies. Jest pokazana jak przejść każą misję fabularną, bez wywoływania alarmów i bez zwracania na siebie najmniejszej uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 7 Listopad 2011 Dzięki. Nie interesują mnie jakoś filmiki, heh. To skoro można zabijać, to gites. Nie wiem tylko czemu mi nie zaliczyło tego trofeum. Jestem pewien, że nigdy nie włączyłem alarmu...Dostałem trofik za niezabicie nikogo, przechodziłem powoli, w cieniu..No nic, przejdę jeszcze raz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remmyhi 6 Napisano 7 Listopad 2011 Pewnie hakowałeś coś i ci się nie udało. Po kilku próbach (masz napisane ile jest dopuszczalnych próB) włącza się alarm. U mnie niestety w porcie się alarm włączył i nie wiedziałem, że to też wpływa na efekt końcowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Listopad 2011 Nie prawda, po kilku próbach terminal się blokuje na kilkanaście sekund, a później znowu można hax0wać, a alarm się nie włącza. Alarm się włączy jeśli zostaniesz wykryty przy próbie hakowania i przed tym upływającym czasem nie zdążysz się rozłączyć lub skończyć hakować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remmyhi 6 Napisano 7 Listopad 2011 (edytowane) Chciałbym by to była nieprawda, ale tak jak powiedziałem - uważałem bardzo i tylko w tym jednym miejscu miałem problem z hakiem terminala. Szedłem według: http://www.ps3trophies.com/forums/showwiki.php?title=Deus-Ex:-Human-Revolution-Trophy-Guide gdzie stopi jak wół: Other things that can trigger an alarm are: Running out of time while hacking a door or computer Staying in the sight of a security camera for an extended period, causing it to go from Suspicious to Hostile status. Security cameras spotting unconscious or dead enemies Destroying a security camera Tripping a laser barrier Edytowane 7 Listopad 2011 przez remmyhi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach