Skocz do zawartości
NFL

Counter-Strike: Global Offensive

Rekomendowane odpowiedzi

Lamery beda graly na m+k i sie cieszyc jak debile ze sa na przedzie, ktos juz wspominal ze beda serwery osobne dla padow i mychy.. W kazdej grze? Bez przesady, a ee nie dziala znow tak swietnie

Edytowane przez BrzozaLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzialanie EE zalezy od gry. W BC2 dawal duza przewage, w BF3 juz minimalna. Nie wiem jak oni chca oddzielic graczy na zestawie m+k od padow skoro uzywajac EE konsola widzi pada a nie myszke i klawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będą dzielić statystykami. Jesli będziesz wymiatał na padzie to będziesz grał pewnie z k+m.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie jedyne sensowne wyjscie bo z technicznego punktu widzenia nie ma opcji na rozpoznanie urzadzenia sterujacego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były dwa pomysły, ale nie wiem co ostatecznie wybrano. Pierwszy to taki, że gra miała pobierać info z konsoli jakim sterownikiem się gra, jeśli m+k to wyrzucać na serwery tylko dla takich ludzi, drugi to taki, że osoby z rewelacyjnymi statstykami będą przenoszone na serwery gdzie grają sami tacy mistrzowie. Oba rozwiązania z doopy i przenie żadne nie przeszło.

Edytowane przez Palpatine_79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli osobnych serwerow nie ma :)

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sterowanie w tej grze to jakis koszmar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sterowanie w tej grze to jakis koszmar.

dlaczego? tak schrzanili sprawe pada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, moze inaczej:

mi sie zle strzela ;) Niestety, dla mnie CS to gra poprzedniej epoki, i widac nic sie nie zmienilo. Nie potrafie strzelac z biodra. Pozatym celowanie samo w sobie jest dla mnie dziwne, niewygodne. Ale zaraz pewnie fanboje mnie zjedze ;) W dupie to mam. Nigdy nie kumalem fenomenu tej gry, i teraz przekonalem sie o tym na wlasnej skorze. Moglem lepiej wydac te 1200 MSP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż prawda jest taka, że duża cześć osób, która kupi tę grę zagrywała się w poprzednie części i im to przeszkadzać nie będzie. Pamiętam jak ja lata temu zacząłem grać w sc'a to przez pierwsze tygodnie nie potrafiłem statów wyciągnąć na plus, ale gra tak mi się spodobała, że grałem w nią fanatycznie, codziennie po 4-6h, klany sparingi...8miejsce w Polsce w dust2....stare czasy. Na szczęście wyleczyłem się z nałogu, aż teraz boje się wracać do tej gry. Na szczęście po dwóch latach grania na PS3 wciąż nie ogarniam pada, więc to mi nie grozi. Ale z chęcią pogram, godzinkę dwie raz na kiedyś w ramach odstresowania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalozenia gry sa fajne, lecz archaizm sterowania jest niestety nie dla mnie. Jedyny sensowny tryb to ten Wyscig Zbrojen. Moze czasem pogram, ale ta gra sprawila, ze nienawisc do CoDa zmalala znacznie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, jak wy chcecie grać 10vs10 na konsoli ? Czy wy widzicie jak gra na konsoli chodzi podczas 5 vs 5? W ogóle nie jest płynna, ah te 60 klatek pewnie przy smoku spada do 5 ._. ..

#Down Szczerze nie spodziewalem sie że ktoś to zrozumie, myślałem że odrazu poleci flame.. Jedyny fakt który ciągnie mnie do CS:GO na konsoli to granie na movie, chciałbym poprostu spróbować .. Czy wersja na xboxa wspiera kinekta?

Edytowane przez Guzux

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt, nie jest zbyt plynnie nawet na Xie. To tymbardziej na PS3 bedzie slabo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snosh przecież CS jest grą z tamtej epoki.Do teraz gra w nią full ludzi,jedni słabsi drudzy lepsi,są też tacy co sobie skilla wyrobili,i raczej nikomu z nich nie uśmiechałoby się granie z jakimś nowym sterowaniem.Nie zapomniaj że to gra na PC,a konsole to tak ,,przy okazji".Do czego zmierzam - jeśli nie rozumiesz fenomenu tej gry,to na pewno nie zrozumiesz go grając na padzie.

Edytowane przez DeX
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snosh przecież CS jest grą z tamtej epoki.Do teraz gra w nią full ludzi,jedni słabsi drudzy lepsi,są też tacy co sobie skilla wyrobili,i raczej nikomu z nich nie uśmiechałoby się granie z jakimś nowym sterowaniem.Nie zapomniaj że to gra na PC,a konsole to tak ,,przy okazji".Do czego zmierzam - jeśli nie rozumiesz fenomenu tej gry,to na pewno nie zrozumiesz go grając na padzie.

Dex jestem pod wrażeniem, naprawde LEPIEJ bym tego nie ujął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dziwi jedno po co ludzie kupują konsole by grać na myszce. Dla mnie to jest zalosne. Nie porównuj tej gry do coda czy bfa bo jest o wiele słabsza pod każdym względem. To ze gra w nią na pc pelno dzieci i cieszą się z gowna to ich problem. Tu chodzi mi o 1.6 ciekaw jestem nowej wersji choć wiem juz teraz ze nie ma co liczyć na suuuuper grę mając takiego bfa czy coda. Dodam jeszcze, że ci co grają ciągle w 1.6 i także ci co ciągle grają na turniejach nie chcieli nowego cs'a. Bo są to osoby jednej gry. Nie potrafią grać w nic innego i wystarczy zmienić lekko sterowanie i już się gubią. A grając przez tyle lat po 8 godzin dziennie każdy wyrobił by sobie takiego skilla, tylko kto jest taki głupi by w taką gierkę grać po tyle godzin...

Edytowane przez bartez1994

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno masz racje. Ale moze mimo wszysto troche sprobuje zagrac. Jesli mi nie podejdzie, to moze zdobyta lekcja strzelania z biodra przyda sie w BFie lub CoD ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dziwi jedno po co ludzie kupują konsole by grać na myszce. Dla mnie to jest zalosne. Nie porównuj tej gry do coda czy bfa bo jest o wiele słabsza pod każdym względem. To ze gra w nią na pc pelno dzieci i cieszą się z gowna to ich problem. Tu chodzi mi o 1.6 ciekaw jestem nowej wersji choć wiem juz teraz ze nie ma co liczyć na suuuuper grę mając takiego bfa czy coda. Dodam jeszcze, że ci co grają ciągle w 1.6 i także ci co ciągle grają na turniejach nie chcieli nowego cs'a. Bo są to osoby jednej gry. Nie potrafią grać w nic innego i wystarczy zmienić lekko sterowanie i już się gubią. A grając przez tyle lat po 8 godzin dziennie każdy wyrobił by sobie takiego skilla, tylko kto jest taki głupi by w taką gierkę grać po tyle godzin...

Ta.. I jeszcze powiesz mi że trzeba mieć więcej skilla niż w BF3, no i napewno na konsoli! Prosze Cie z tweakami i całym tym stuffem ta gra wygląda LEPIEJ niż BF3. I nie cieszą sie z gówna, tylko z tego że mogą grać w gry do których potrzeba skilla. I ciekawe skąd wyssałeś ten tekst "Dodam jeszcze, że ci co grają ciągle w 1.6 i także ci co ciągle grają na turniejach nie chcieli nowego cs'a." każdy czekał na nowego CS, może emocje opadły po becie, ale każdy dawał nowemu CS'owi szanse.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta.. I jeszcze powiesz mi że trzeba mieć więcej skilla niż w BF3, no i napewno na konsoli! Prosze Cie z tweakami i całym tym stuffem ta gra wygląda LEPIEJ niż BF3. I nie cieszą sie z gówna, tylko z tego że mogą grać w gry do których potrzeba skilla. I ciekawe skąd wyssałeś ten tekst "Dodam jeszcze, że ci co grają ciągle w 1.6 i także ci co ciągle grają na turniejach nie chcieli nowego cs'a." każdy czekał na nowego CS, może emocje opadły po becie, ale każdy dawał nowemu CS'owi szanse.

hahahaha uśmiałem się.... nikt nie czeka na nowego CS'a z PRO graczy, nasza złota 5 właśnie się przesiadła i dostała wpierdol od randomów http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=89952851

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahaha uśmiałem się.... nikt nie czeka na nowego CS'a z PRO graczy, nasza złota 5 właśnie się przesiadła i dostała wpierdol od randomów http://steamcommunit...ls/?id=89952851

Podaj mi link do komentarza mówiącego że nie czekają na cs:go. No raz raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy pro wypowiadali się ze nowy cs jest slaby bo to są gracze jednej gry. Nie potrafią grać w inne prócz 1.6 zresztą do CSa nigdy nie trzeba było miec skilla...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zresztą do CSa nigdy nie trzeba było miec skilla...

Plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy pro wypowiadali się ze nowy cs jest slaby bo to są gracze jednej gry. Nie potrafią grać w inne prócz 1.6 zresztą do CSa nigdy nie trzeba było miec skilla...

Żartujesz chyba. Albo nigdy nie grałeś w CS'a i nie wiesz o czym mówisz albo to po prostu żart. Mówię to z prespektywy osoby która przegrała w CSa dobre 5 lat. Zresztą pograj sobie z kimś kto ogarnia tą grę 1vs1 to zobaczysz czy nie trzeba mieć skila :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylo trzeba miec skilla? Do coda nie trzba miec skilla, do bfa ? Wystarczy miec mozg i grac zespolowo.. Do kazdej gry mozna tak sie przywalic ale grajac klanowki 1.6 to skilla troche trzeba bylo miec i oglady do strategii. Takze blagam Was, nie piszmy glupot juz.. Rozumiem jeszcze jak ktos mowi o sterowaniu/celowaniu z dupy, mimo ze uwielbiam csa to nie bede nikomu prawil moralow ze sie nie zna. Kazdy ma swoj typ, byle nie pierdzielic glupot

@bartez a jak mialo sie grac? Moj ojciec nawet kiedys dal rade przez przypadek kogos zabic po sieci jak mu dalem usiasc, gra sie latwo jak w kazda gre na pc.. Oprocz army, tam to masakra

Edytowane przez BrzozaLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi