v82016 1 Napisano 23 Sierpień 2012 (edytowane) Ja niedawno zacząłem grać w CS 1.6 i dodam,że w Bf3 i Mw3 to jestem bardzo dobry.Pierwsze dni z cs'em to był koszmar prawie żadnych killów po prostu w to się gra zupełnie inaczej niż w Bf'y i Cody,w cs potrzebny jest skill.Teraz idzie mi coraz lepiej:) Edytowane 23 Sierpień 2012 przez v82016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 23 Sierpień 2012 Problem? Juz teraz cala masa ludzi gra na EE w BF czy CoD wiec co to za roznica? Chcesz sie liczyc w FPS ( w obojetniej jakiej grze) to licz sie z tym,ze czolowka uzywa myszki i klawy. Ta, tylko że większość pro gra "zawodowo" na PC a nie konsolach. m+k nadal nie jest jakimś wielkim % graczy, biorąc pod uwage ogół. EE ? możesz wyjaśnić bo nie ogarniam skrótu ;). Grałem troche w wersje na X i całkiem całkiem. Sentymentalnie można grać, zdecydowanie skierowany do grona starych odbiorców 1.6/Source. Normalnie można było grać bardziej taktycznie - połowa tu, połowa tam, dwójka sie odłamuje, ten się chowa tu, tam. Ewentualnie jakaś zmyłka i wszyscy na drugi bombsite. Teraz wygląda to tak : Jeden leci na B to cała 4 za nim, przeciwnik tak samo ciągle powtarza jeden schemat. Nie mówiąc o tym że runda często kończy się przed podłożeniem paczki. Nie spotkałem się z wręcz podstawowymi zagraniami jak akcja na A przez brame na duscie, rozwałka na dachu na nuke czy walk w budynku na drugim duscie. Według mnie 5v5 robi z tej gry bardziej TDM bez Aima. Aczkolwiek nadal gra się w to świetnie. Niestety brak bindów i autorskich map (nie wiem czy valve będzie coś dorzucało "Free" na PSS?) jest dosyć bolący. Mam nadzieje że jakoś private server się rozwinie/powstanie i tutaj ta gra się rozwinie. Na PC praktycznie nie gram od '09 więc każda próba powrótu jest zbyt brutalna. N Nie mówiąc o tym że zdecydowałem się korzystać z Mini Mouse ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 23 Sierpień 2012 Ludzie ! Counter to jest gra esportowa,tam nie ma miejsca dla gownien i noobkow W cs odrozniasz dobrego gracza,po aimie i opanowaniu recoila.Nie po jakims glupim lvl czy killstreakach.Valve chce jak najszybcjioej pozbyc sie cs 1.6 i dac kase na turnieje GO Ostatnio ogladalem jak gracze z SK lub Fnatic(TOP gracze w 1.6) normlanie grali sparingi.I jak ktos mowi,ze cs byl gra latwa i nie wymagajaca skila,to prosze wyjsc z serwerow FFA i pograc chociaz CW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 23 Sierpień 2012 Boli was to, ze graliście latami non stop w CSa i dalej nie szło świetnie czy co? Dlatego wypisujecie bzdury ze to trudna gra ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 23 Sierpień 2012 (edytowane) Boli was to, ze graliście latami non stop w CSa i dalej nie szło świetnie czy co? Dlatego wypisujecie bzdury ze to trudna gra ? Nie osmieszaj sie juz prosze Cie, czy gra jest latwa? To chyba z botami na nozach grales.. Ja wolalem pograc z ludzmi ktorzy ogarniali i grali w rozgrywkach esl.. Gra nie miala trudnego sterowania, kuzwa kazda gra ma proste sterowanie oprocz jakis wyjatkow jak arma.. W kazdej tak samo, wyzwanie bylo grac przeciwko ludziom ze skillem a nie z noobami na osiedlowym lanie.. Wiec milcz juz szalony roczniku '94 Edit: dodam od siebie ze to byla jedyna gra chyba w ktorej nawet lepszy sprzet pomagal, gdzie bylo mozna wyczuc jakosc durnej myszki.. Eot, nie bede gadal z trollem ktory chyba nie ma o czyms pojecia Edytowane 23 Sierpień 2012 przez BrzozaLuk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 23 Sierpień 2012 Grałem na esl w drużynie wiec cos o tym wiem. Koncze pisanie o starym csie bo temat dotyczy nowego, wie ktoś kiedy pojawi sie na pss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 23 Sierpień 2012 Frank Dutton na blogu PS cały czas piszę iż pracują nad błędem jednak nie wiadomo kiedy on zostanie zrobiony. CZEKAMY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 23 Sierpień 2012 Zawsze możecei kupić na USA, wyjdzie porównywalnie cenowo. Tak, CS jest łatwą grą. Inny temat że bycie bardzo dobrym graczem zbyt proste nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 23 Sierpień 2012 “Counter-Strike: Global Offensive 2012-08-20 12:09 On Friday finally released Counter-Strike: Global Offensive. The hype is minimal, but Valve is doing its best to increase it in and with this scrumptious launch-trailer.” ile w tym prawdy że niby jutro ma być zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 23 Sierpień 2012 oby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alucard1984 0 Napisano 24 Sierpień 2012 Wątpię i to szczerze czy to wypuszczą tak szybko. Śledzę cały czas blog EU i nie jest wesoło. Ludzie ostro się wkurzyli --- > http://blog.eu.playstation.com/2012/08/22/heads-up-game-store-update-22nd-august-2012/comment-page-22/#comments . W sumie ponad 1000 postów jako odzew na brak nowego CSa i to w niecałe dwa dni ;) Sam jestem mega wkurzony ale co zrobić. Prędzej zakupię zdrapkę 20$ i będę później tylko jakieś mapki itp ściągał z US... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rev 1 Napisano 24 Sierpień 2012 Pytanie do tych, co ściągnęli już grę z amerykańskiego psn lub xbl - też macie duże spadki fps w wyścigu zbrojeń? W innych trybach tego nie uświadczyłem, ale na mapce shoots i baggage czasami jest masakra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 24 Sierpień 2012 Teraz PS powinno obniżyć cenę CSa w całej Europie za powstałą sytuację, kto wie może ktoś wpadnie na taki pomysł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 24 Sierpień 2012 Oj nie, powinni dać od razu za free dla PS+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 24 Sierpień 2012 ja też patrze na bloga i jak jest ponad 800 komentarzy jadących po Sony to oni dobrze wiedzą że trzeba to szybko zrobić. Podobno Valve wytoczyło już proces SCEE za to że nie wypuścili CS-a. Obniżka ceny? Ta jasne .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Sierpień 2012 Trine2 obniżyli (-30% chyba) ale tam opóźnienie było dość spore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 24 Sierpień 2012 valve wytoczylo proces? jakies zrodlo? przemowawa skad wklejales ten tekst o piatku? zaczyna to juz smierdziec, sony nabiera wode w usta i tylko ze sie staraja.. z czym oni maja problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 24 Sierpień 2012 Znizka minimum 25% powinna być dla plusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vramin 5 Napisano 24 Sierpień 2012 “Counter-Strike: Global Offensive 2012-08-20 12:09 On Friday finally released Counter-Strike: Global Offensive. The hype is minimal, but Valve is doing its best to increase it in and with this scrumptious launch-trailer.” ile w tym prawdy że niby jutro ma być zobaczymy. Właśnie - źródło? Bo nie wiem czy się napalać na granie dziś w CS:GO czy nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 24 Sierpień 2012 (edytowane) Właśnie - źródło? Bo nie wiem czy się napalać na granie dziś w CS:GO czy nie :) nie napalajcie się. To kopiuje z komentarzy na blogu gdzie ludzie to wrzucają. ZERO POTWIERDZONYCH INFORMACJI. Edytowane 24 Sierpień 2012 przez Przemowawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 24 Sierpień 2012 ja sie nie podniecam, bo wiem ze w takich sytuacjach jest mnostwo spekulacji, dziwi mnie podejscie sony do tej sprawy.. drugie trine 2 sie zapowiada:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 24 Sierpień 2012 Dobra,nie przesadzajmy,muszą mieć jakiś problem bo przecież specjalnie by sobie w stopę nie strzelali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 24 Sierpień 2012 A jeśli faktycznie ten CS ma być dziś to kiedy tj. o jakiej godzinie można się go spodziewać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 24 Sierpień 2012 A jeśli faktycznie ten CS ma być dziś to kiedy tj. o jakiej godzinie można się go spodziewać? nie łudźmy się. nie bedzie go. myślę że jeśli ma się pojawić to tylko przy nastepnej aktualizacji czyli we środę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Sierpień 2012 o żadnej. Na razie nie ma info, więć nie ma o czym gadać. Na twiterze valve i scee cicho. myślę że jeśli ma się pojawić to tylko przy nastepnej aktualizacji czyli we środę. Niekoniecznie np opóźniony II epizod WD był osobno w czwartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach