Jump to content
Sign in to follow this  
saintgb1972

Assassins Creed : Revelations

Recommended Posts

Szukam kogos kto by mi zrobil trofea w multi. W ogole mi się nie podoba i nie mam ochoty grac w multi a platynka by sie przydala :) gg 169909

Dzisiaj zakupuję drugie DLC - Travelers Map i mam zamiar wbić trofea z obu DLC (nie licząc Lost Archives).

Jeśli ktoś jest chętny na boost to zapraszam.

Z tego co czytałem można większość wbić w 2 osoby w meczu prywatnym.

witam jutro dochodzi mi wlasnie assasin mam pytanie dobry multi jest? i czy troche polakow tam znajde? xD prosze o odp

Jeśli chodzi o multi to jest lepiej niż w brotherhood. Jednak sam nie przepadam za multi w asasynie. Single spokojnie by mi wystarczył. Teraz tylko wbijam 20 lvl aby nabić trofeum i kończę z tym :)

Jeśli chodzi o multi to jest lepiej niż w brotherhood. Jednak sam nie przepadam za multi w asasynie. Single spokojnie by mi wystarczył. Teraz tylko wbijam 20 lvl aby nabić trofeum i kończę z tym :)

Wg mnie jest gorszy niż w Brotherhoodzie (nie licząc trudniejszych trophy w AC:B ) Dodane zostały tylko jakieś bzdety do personalizacji wyglądu postaci i kosmetyczne poprawki. Może mam negatywne zdanie, bo już od początku multi w Asasynie to był dla mnie zbędny wynalazek. Gram teraz, żeby dobić 100% za DLC.

EDIT: BTW nadal szukam chętnych na boost trofeów z DLC Ancestors i Travelers Map Pack (lub też normalną grę i przy okazji wbicie).

Edited by The_Siemek

Dzisiaj zakupuję drugie DLC - Travelers Map i mam zamiar wbić trofea z obu DLC (nie licząc Lost Archives).

Jeśli ktoś jest chętny na boost to zapraszam.

Z tego co czytałem można większość wbić w 2 osoby w meczu prywatnym.

cześć, zarejestrowałem się tutaj dzisiaj dlatego dopiero pisze, tez kupiłem nie dawno 2 DLC do AC:R, jeśli jest ktoś chętny na wbijanie trofeów to zapraszam, ewentualnie AC:B ale tam grałem chwile:)

lukasz726.png

Edited by lukasz726

sa chetni do ustawki zeby szybko wbic lvl ?? ew. wspolna gra, samemu nudno a multi w ACR jakoś mnie nie bawi...

Psn : robertps

Szukam ludzi do zrobienia trofików z DLC ;) oraz tych z podstawowej edycji gry

PSN: OloPL

Mam Pytanie mam ps3 i assassin's revelation i chce grac w multi zarejestrowalem sie na uPlay i na Sony Entertainment Network i nic Co mam zrobic?????/

Cześć, potrzebowałbym pomocy z trofeami z DLC.

Ktoś chętny do pomocy? Jeśli komuś brakuje jakiegoś oczywiście sam chętnie pomogę :)

Edited by Flo

Chętnie zagram w multi czekam na zaproszenia mój PSN id to Pastor11 jeśli planujecie jakąś ustawkę na boost to tez jestem chętny i na pozostałe trofea z multi też

Jest sprawa. Poszukuje osób chętnych na bosting w multi Assassins Creed Revelations żeby zrobić 20lvl i zdobyć za to trophies. Nie musiałbym robić tego bostingu gdybym kupił AC:R z niewykorzystanym online passem,więc mogę wykorzystać wersję trial na 3dni.

Jest sprawa. Poszukuje osób chętnych na bosting w multi Assassins Creed Revelations żeby zrobić 20lvl i zdobyć za to trophies. Nie musiałbym robić tego bostingu gdybym kupił AC:R z niewykorzystanym online passem,więc mogę wykorzystać wersję trial na 3dni.

Mi z online zostało tylko nabicie 20lvla i ukończenie każdego typu gry, trofea z singla to juz banał. Najgorsze że multi w tej grze nie cieszy się już zainteresowaniem i nie idzie platyny przez to zrobić:/ Jakby ktoś chciał powbijać trofea online z podstawki to zapraszam PSN:Radzio19871. Tylko szybko bo nie wiem kiedy będe musiał gre koledze oddać;)

Od jutra wracam do niewbitych trofeów w multi z DLC. Niestety chyba nie ma zbyt wielu grających jeszcze w multi AC:R a zwłaszcza postaciami i na mapach z DLC. Jeśli ktoś jeszcze w to gra (przed premierą AC3) i ma DLC to chętnie zboostowałbym trophy: Wild Rage [Dzika wściekłość], Restrained Violence [Powściągliwość] i The Spice of Life [smak życia]

Edited by The_Siemek

Czas aby temat ożył. Czy ktoś jeszcze pogrywa w multi Revelations? Jeżeli tak proszę wysłać mi zaproszenie na PSN Ranker532.

Z góry dziękuje.