thomas10 0 Posted December 21, 2011 hej ja sie pisze mój psn marek1033 Share this post Link to post Share on other sites
judam 3 Posted December 30, 2011 Szukam kogos kto by mi zrobil trofea w multi. W ogole mi się nie podoba i nie mam ochoty grac w multi a platynka by sie przydala :) gg 169909 Share this post Link to post Share on other sites
The_Siemek 1040 Posted March 7, 2012 Dzisiaj zakupuję drugie DLC - Travelers Map i mam zamiar wbić trofea z obu DLC (nie licząc Lost Archives). Jeśli ktoś jest chętny na boost to zapraszam. Z tego co czytałem można większość wbić w 2 osoby w meczu prywatnym. Share this post Link to post Share on other sites
jubysek 0 Posted March 14, 2012 witam jutro dochodzi mi wlasnie assasin mam pytanie dobry multi jest? i czy troche polakow tam znajde? xD prosze o odp Share this post Link to post Share on other sites
Freak 17 Posted March 14, 2012 Jeśli chodzi o multi to jest lepiej niż w brotherhood. Jednak sam nie przepadam za multi w asasynie. Single spokojnie by mi wystarczył. Teraz tylko wbijam 20 lvl aby nabić trofeum i kończę z tym :) Share this post Link to post Share on other sites
The_Siemek 1040 Posted March 15, 2012 (edited) Jeśli chodzi o multi to jest lepiej niż w brotherhood. Jednak sam nie przepadam za multi w asasynie. Single spokojnie by mi wystarczył. Teraz tylko wbijam 20 lvl aby nabić trofeum i kończę z tym :) Wg mnie jest gorszy niż w Brotherhoodzie (nie licząc trudniejszych trophy w AC:B ) Dodane zostały tylko jakieś bzdety do personalizacji wyglądu postaci i kosmetyczne poprawki. Może mam negatywne zdanie, bo już od początku multi w Asasynie to był dla mnie zbędny wynalazek. Gram teraz, żeby dobić 100% za DLC. EDIT: BTW nadal szukam chętnych na boost trofeów z DLC Ancestors i Travelers Map Pack (lub też normalną grę i przy okazji wbicie). Edited March 15, 2012 by The_Siemek Share this post Link to post Share on other sites
lukasz726 0 Posted March 25, 2012 (edited) Dzisiaj zakupuję drugie DLC - Travelers Map i mam zamiar wbić trofea z obu DLC (nie licząc Lost Archives). Jeśli ktoś jest chętny na boost to zapraszam. Z tego co czytałem można większość wbić w 2 osoby w meczu prywatnym. cześć, zarejestrowałem się tutaj dzisiaj dlatego dopiero pisze, tez kupiłem nie dawno 2 DLC do AC:R, jeśli jest ktoś chętny na wbijanie trofeów to zapraszam, ewentualnie AC:B ale tam grałem chwile:) Edited April 23, 2012 by lukasz726 Share this post Link to post Share on other sites
Struggler 45 Posted March 30, 2012 Witam,czy ktoś wie ile kosztuje online pass do AC:R? Share this post Link to post Share on other sites
lennox 1641 Posted March 31, 2012 Witam,czy ktoś wie ile kosztuje online pass do AC:R? +/- 10$ Share this post Link to post Share on other sites
Winter 23 Posted April 1, 2012 Zawsze chętny do gry, PSN: dantei_ Share this post Link to post Share on other sites
robertps 2 Posted April 2, 2012 sa chetni do ustawki zeby szybko wbic lvl ?? ew. wspolna gra, samemu nudno a multi w ACR jakoś mnie nie bawi... Psn : robertps Share this post Link to post Share on other sites
mbroberto 0 Posted April 22, 2012 Szukam 2 osoby do trofikow online z dlc. Moj PSN ID bujaczes Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz Żelski 0 Posted May 22, 2012 chętny do grania w multi i pomocy w robieniu trofikow jeśli ktos chętny wysyłajcie zaproszenia mam hs Share this post Link to post Share on other sites
Wara19 1 Posted June 3, 2012 (edited) nieważne Edited June 5, 2012 by Wara19 Share this post Link to post Share on other sites
mbroberto 0 Posted June 5, 2012 Ja jestem chętny na trofiki online z DLC. Mój PSN ID bujaczes Share this post Link to post Share on other sites
adasQ 0 Posted June 12, 2012 W piatek 15.06 organizuje ustawke na boost. chetni pisac na PSN adasQ1987 Share this post Link to post Share on other sites
olo 3 Posted June 13, 2012 Szukam ludzi do zrobienia trofików z DLC ;) oraz tych z podstawowej edycji gry PSN: OloPL Share this post Link to post Share on other sites
Munik12345 0 Posted July 26, 2012 Mam Pytanie mam ps3 i assassin's revelation i chce grac w multi zarejestrowalem sie na uPlay i na Sony Entertainment Network i nic Co mam zrobic?????/ Share this post Link to post Share on other sites
Flo 20 Posted August 8, 2012 (edited) Cześć, potrzebowałbym pomocy z trofeami z DLC. Ktoś chętny do pomocy? Jeśli komuś brakuje jakiegoś oczywiście sam chętnie pomogę :) Edited August 8, 2012 by Flo Share this post Link to post Share on other sites
MasterGT 1 Posted September 24, 2012 Chętnie zagram w multi czekam na zaproszenia mój PSN id to Pastor11 jeśli planujecie jakąś ustawkę na boost to tez jestem chętny i na pozostałe trofea z multi też Share this post Link to post Share on other sites
LionelPL 217 Posted September 24, 2012 Jest sprawa. Poszukuje osób chętnych na bosting w multi Assassins Creed Revelations żeby zrobić 20lvl i zdobyć za to trophies. Nie musiałbym robić tego bostingu gdybym kupił AC:R z niewykorzystanym online passem,więc mogę wykorzystać wersję trial na 3dni. Share this post Link to post Share on other sites
Radzio19871 0 Posted October 9, 2012 Jest sprawa. Poszukuje osób chętnych na bosting w multi Assassins Creed Revelations żeby zrobić 20lvl i zdobyć za to trophies. Nie musiałbym robić tego bostingu gdybym kupił AC:R z niewykorzystanym online passem,więc mogę wykorzystać wersję trial na 3dni. Mi z online zostało tylko nabicie 20lvla i ukończenie każdego typu gry, trofea z singla to juz banał. Najgorsze że multi w tej grze nie cieszy się już zainteresowaniem i nie idzie platyny przez to zrobić:/ Jakby ktoś chciał powbijać trofea online z podstawki to zapraszam PSN:Radzio19871. Tylko szybko bo nie wiem kiedy będe musiał gre koledze oddać;) Share this post Link to post Share on other sites
The_Siemek 1040 Posted October 10, 2012 (edited) Od jutra wracam do niewbitych trofeów w multi z DLC. Niestety chyba nie ma zbyt wielu grających jeszcze w multi AC:R a zwłaszcza postaciami i na mapach z DLC. Jeśli ktoś jeszcze w to gra (przed premierą AC3) i ma DLC to chętnie zboostowałbym trophy: Wild Rage [Dzika wściekłość], Restrained Violence [Powściągliwość] i The Spice of Life [smak życia] Edited October 10, 2012 by The_Siemek Share this post Link to post Share on other sites
Jeffix 1 Posted December 2, 2012 Czas aby temat ożył. Czy ktoś jeszcze pogrywa w multi Revelations? Jeżeli tak proszę wysłać mi zaproszenie na PSN Ranker532. Z góry dziękuje. Share this post Link to post Share on other sites