rikpl 0 Posted December 8, 2012 Chętni do boostowania 20lvl niech wyślą zapa PSN ID: rikpl. Share this post Link to post Share on other sites
lennox 1641 Posted December 8, 2012 Chętni do boostowania 20lvl niech wyślą zapa PSN ID: rikpl. 20 lvl jest do wbicia w bardzo krótkim czasie. W AC:R akurat nie ma z tym żadnego problemu. Share this post Link to post Share on other sites
LionelPL 217 Posted December 9, 2012 Poszukuje 3 osób do wykonania pucharka Explorer / Badacz czyli rozegrac mecz w każdym trybie. Nie było nic w tym dziwnego że w 2 trybach NIKT NIE GRA i uzbieranie 4 osób graniczy z cudem. Będę w godzinach 14-18 na psn od poniedzialku do piątku,w soboty to różnie Share this post Link to post Share on other sites
stiepan87 1 Posted December 10, 2012 Szukam ludzi na ustawke w multi pod oba DLC. Moje PSNiD: stiepan87. Posiadam HS. Share this post Link to post Share on other sites
The_Siemek 1040 Posted December 11, 2012 Jak coś ustalicie z ustawką to dajcie znać. Będę niedługo miał Rev znowu u siebie to mogę pomóc. Mam wszystkie DLC i trofea wbite. 1 Share this post Link to post Share on other sites
lennox 1641 Posted December 11, 2012 (edited) Poszukuje 3 osób do wykonania pucharka Explorer / Badacz czyli rozegrac mecz w każdym trybie. Nie było nic w tym dziwnego że w 2 trybach NIKT NIE GRA i uzbieranie 4 osób graniczy z cudem. Będę w godzinach 14-18 na psn od poniedzialku do piątku,w soboty to różnie Lionel jak ustalicie termin dajcie znać :) Edited December 11, 2012 by lennox 1 Share this post Link to post Share on other sites
NeverDie00 0 Posted December 12, 2012 Zapraszam do wspólnego grania, PSN ID : NeverDie00 Share this post Link to post Share on other sites
Rezindo 0 Posted December 13, 2012 Lionel jak ustalicie termin dajcie znać :) Też byłbym chętny ;P Share this post Link to post Share on other sites
True67 4 Posted January 7, 2013 Szukam grupki ludzi chętnych do gry w Multi dla trofków. Osobiście sam potrzebuję trofeum Badacza. Brakuje mi zaledwie dwóch, góra trzech trybów do jego zdobycia. Chętni do stworzenia ustawek pod trofea dodajcie mnie do znajomych na PSN (termin ustalimy grupowo). Ranker532 Share this post Link to post Share on other sites
Struggler 45 Posted January 21, 2013 Witam,też się piszę na ustawkę w celu wbicia trofików? Czy mogę zacząć grę od multi,nie przechodząc prawie wogóle trybu fabularnego? Grają ludzie jeszcze w AC:R online? Share this post Link to post Share on other sites
cegipl 7 Posted February 10, 2013 chętny ktoś na trofea z dlc? nikt nie gra na tych mapach :/ Share this post Link to post Share on other sites
Killeras 12 Posted February 11, 2013 Jak tam z multi w AC:R? Planuję kupić oba "dodatki" do dwójki i raczej w Brothehooda nie zabawię długo w multi(do tego nie ma tam raczej ludzi), ale w Revalations bym trochę pobuszował jeśli w ogóle ktoś w to gra. :x Share this post Link to post Share on other sites
cegipl 7 Posted February 11, 2013 ogólnie ludzie grają i z wbiciem platyny nie ma problemu. Ale mapy z dodatków to porażka. Nie zagrałem ani razu na nich :o Share this post Link to post Share on other sites
LuReK 0 Posted February 11, 2013 Jak tam z multi w AC:R? Planuję kupić oba "dodatki" do dwójki i raczej w Brothehooda nie zabawię długo w multi(do tego nie ma tam raczej ludzi), ale w Revalations bym trochę pobuszował jeśli w ogóle ktoś w to gra. :x Platyna prosta i co ważne przyjemna. Multi rzecz jasna ma się dobrze. Jeśli Twój NAT jest zielony to bez trudu znajdziesz sesję. Przy żółtym nawet nie ma z tym większych problemów. ogólnie ludzie grają i z wbiciem platyny nie ma problemu. Ale mapy z dodatków to porażka. Nie zagrałem ani razu na nich :o Polecam Ci kolego poszukać sobie chętnych na zagranicznych forach ;] Share this post Link to post Share on other sites
Killeras 12 Posted February 11, 2013 Dzięki za into. Do tego drugi mój problem rozwiązany, bo zastanawiałem się nad jakąś edycją z dodatkami, ale jeśli na mapkach z DLC nikt nie gra to taka akcja mija się z celem. :/ A co ustawek polecam polskie trophieshunters, bo tam sporo "łowców" siedzi. :P Share this post Link to post Share on other sites
cegipl 7 Posted February 11, 2013 Polecam Ci kolego poszukać sobie chętnych na zagranicznych forach ;] aż tak mi nie zależy ;) Kupiłem edycję Ottoman to było w zestawie. Zrobiłem co się da i tyle. Jak ktoś się trafi kto będzie chciał zagrać to grę "odkurzę" ;) Share this post Link to post Share on other sites
okspbzl 2 Posted May 16, 2013 (edited) Szukam chętnych do gry w multi. Mój nick OKSPBZL. Edited May 17, 2013 by okspbzl Share this post Link to post Share on other sites
Javor_87 1 Posted May 23, 2013 Witam chętnie zrobiłbym trofea z map packa. jeśli ktoś jest chętny na wspólne wbijanie tych trofek to proszę pisać PSN - Javor_87 Kiedyś robiłem już ustawkę tutaj w AC Brotherhood i wtedy Skype bardzo ułatwił nam wbicie platyny . Share this post Link to post Share on other sites
Q-Naro 4 Posted August 19, 2013 Jest ktoś chętny na srode do wbicia dlc? Javor sie zdeklarował do pomocy wiec chyba trzeba tylko jedną osobe. PSN: Q-Naro Share this post Link to post Share on other sites
robert163 78 Posted August 20, 2013 Jest ktoś chętny na srode do wbicia dlc? Javor sie zdeklarował do pomocy wiec chyba trzeba tylko jedną osobe. PSN: Q-Naro Ja bardzo chętnie, ale w środę mogę pograć w dzień, do 17 bo mam nockę. :( Więc jak ktoś chętny na dzienne granie to ja się piszę. :) Share this post Link to post Share on other sites
Luthien 0 Posted August 21, 2013 Oj, szkoda, że przegapiłam. Chętnie z Wami Panowie zagram, o ile się jeszcze spotkacie :/ Zostały mi tylko trofea z map z dlc i chciałabym je zdobyć :( Share this post Link to post Share on other sites
Q-Naro 4 Posted August 21, 2013 (edited) Dzisiaj zrbiliśmy DLC character pack, a w przyszłym tygodniu bedziemy robić Mapy wiec jest jeszcze szansa. Wyslijcie zaproszenia to sie ugadamy na te mapy i zagramy po weekendzie. Wstępnie zrobimy ustawke na 28.08 Sroda godziny już dogadamy na ps3. Przy okazji można zrobić Character pack jeżeli jeszcze ktoś nie ma. Edited August 21, 2013 by Q-Naro Share this post Link to post Share on other sites
Luthien 0 Posted August 21, 2013 Brakuje mi jedynie trofeów z dlc z mapami. Trofea z character packa mam. Bardzo chętnie 28-go z Wami zagram :) Godziny wieczorne, wcześniej będę w pracy. Pozdrawiam, Marta Share this post Link to post Share on other sites
Luthien 0 Posted August 31, 2013 Bardzo chciałabym (ponownie) podziękować koledze Q-Naro, który pomimo tego, że zdobył wszystkie trofea przede mną, nie odmówił mi pomocy. Przy trofeum "karnawał" sam odszukał zagranicznych graczy, z którymi udało mi się je zdobyć. To miłe, zważywszy na fakt, że zdarzają się gracze, którzy ignorują innych po zdobyciu 100% trofeów. Jeszcze raz dziękuję, Q-Naro. Jeżeli ktoś potrzebowałby pomocy w zdobyciu trofeów w tej grze to proszę pisać, a chętnie pomogę. Pozdrawiam, Marta Share this post Link to post Share on other sites
bero1910 2 Posted September 5, 2013 Gra ktoś jeszcze online?jak tak to pisać mój psn bero1910 Share this post Link to post Share on other sites