Liik 0 Napisano 21 Październik 2008 Witam ,mam pytanie czy któryś z patchy dodaje split-screen?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 21 Październik 2008 Nie dodaje i nie doda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 21 Październik 2008 wie ktoś o co chodzi z milion club i 101% club? chciałbym taką koszulkę bo mam 101% gry i licencje criterion elite i robię około 8.000.000 w stunt run mam teraz zrobić ponad milion online przy jakimś kolesiu z tej ekipy?? a jak zdobyć koszulkę 101% club? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 21 Październik 2008 znow pewnie hades mnie zbeszta ale musze :> na allegro za 35 zl jak nie 30 do nabycia to poprostu trzeba kupic ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 22 Październik 2008 a po co płacić jak za darmo mogę mieć? tylko mam ugadać się z kolesiem z tej ekipy i zrobić przy nim milion? i koszulkę 101% club jak zdobyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 22 Październik 2008 [...] robię około 8.000.000 w stunt run ... ja mam ponad 16.000.000 w offline znow pewnie hades mnie zbeszta ale musze :> na allegro za 35 zl jak nie 30 do nabycia to poprostu trzeba kupic ! Ogólnie jestem przeciwko jakiemukolwiek kupowaniu gier na Allegro z PSStore, to że Ty se kupisz qrde no cóż... czasami cza! Ja bym nie kupił i nie odsprzedał! Nie taki Hades zły, jakim go malują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 22 Październik 2008 Hades a starałeś się o koszulki za ukończenie na 101% i za milion w stunt run? o co z tym chodzi? fajnie tak żeby moje zdjęcie i imię było wśród najlepszych w burnoucie na oficjalnej stronie criterion no i koszulka do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibsonn 0 Napisano 25 Październik 2008 No kupiłem dziś tą gre!!! zobaczymy czy fajna, póżniej napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 25 Październik 2008 Hades a starałeś się o koszulki za ukończenie na 101% i za milion w stunt run? o co z tym chodzi? fajnie tak żeby moje zdjęcie i imię było wśród najlepszych w burnoucie na oficjalnej stronie criterion no i koszulka do tego Hmm a można dostać toto?... bo nie wiedziałem ... jakoś mnie ominęła ta informacja No kupiłem dziś tą gre!!! zobaczymy czy fajna, póżniej napisze Hahaha... Ty nam nie musisz mówic czy fajna czy nie, my to już wiedzieć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 26 Październik 2008 Stunt run lecicie w milionach?!? SZALEŃCY! Mój rekord do jakieś 240 000 fuksem... przeważnie nie mogę przejść tych powyżej 100tys... a tak w ogóle to co to za pohukujące sowy w tym Paradise City? I jakieś piejące kogutki? O so hozi jakby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 26 Październik 2008 Trzeba wiedzieć gdzie się ustawić. Jak się załapiesz do mostu w południowej części mapy to spokojnie wykręcisz porządny wynik. Masz 2 super jump i 2 billboardy jeden po drugim i po wjeździe do miasta kolejne dwa super jumpy kilka billboardów do tego boost, jest co zbierać Plusem jest to, że wystarczy zacząć i bez kraksy jechać do woli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 26 Październik 2008 @koczownik Te "kogutki" to znak, że zaczyna się dzień w Paradise City, a sowy znaczą, że zaczyna się noc pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 26 Październik 2008 hades obczaj sobie http://criteriongames.com/burnout/paradise/101club/ http://criteriongames.com/burnout/paradise/millionairesclub/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 27 Październik 2008 ściągnąłem patcha z trofeami i odpaliłem Burnouta. Coś słyszałem, że aby zdobyć tam trofea nie trzeba przechodzić gry od nowa, ale zbiłem już ponad 20 billboardów, jest trofeum za 10 i go nie mam. Trzeba jednak zaczynać od nowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 27 Październik 2008 Trzeba od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibsonn 0 Napisano 27 Październik 2008 Pogralem juz troche i oto moje wrazenia z gry: -grafika super, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem w scigalkach -predkosc czuje sie znakomicie ale musze obczaic te wszystkie wyscigi bo jest ich od czorta Teraz multi -polaczenie z serwerem bez problemu i dosc szybko. -Ok,poczatek wyscigu i tu zdziwko kur... gdzie oni jada?ktoredy?jak? Wiem, ze sa wariaci co maja i 20milionow (pewnie mieszkaja w tych samochodach ) ale ja chyba jakis tepy jestem Wiem, ze to kwestia praktyki ale moglby mi ktos wyjasnic jak scigac sie w multi? (ja tu szukam gdzie mam na padzie gaz a tamci juz do mety dojezdzaja ) albo na wymiataczy trafilem pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 31 Październik 2008 Pierwszy z czterech newsów na temat wiosennych dodatków. Burnout Paradise Party Gra zamieni się nam na ulubioną rozrywkę podczas imprez. Maksymalnie 8 osób na zmianę będzie wykonywało określone zadania. Zadania są podzielone na trzy kategorie. Stunt - skoki i triki. Speed - time trials i challenge. Skill - jazda pod prąd czy drift. Dodatkowym plusem będą kolejne trofea do zdobycia. Minusem - dodatek będzie płatny. Dodatek pojawi się w lutym 2009r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 31 Październik 2008 Burnouta Paradise z PlayStation Store pobrano już 20000 razy http://polygamia.pl/burnouta-paradise-z-pl...-juz-20000-razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 31 Październik 2008 Ciekawe ile w tym jest tych nieistniejących polskich wersji za 239zł Tylko gratulować i czekać do lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rychu130 0 Napisano 31 Październik 2008 Nie wiecie może co zrobić jeżeli wyłączyłem gre jak sie ściągała i teraz wyświetla błąd przy starcie? usunąłem sejwa ale nic nie dało. Nie moge odinstalować bo to jest z PSS od kolegi a on już wszystkie 5 downloadów wykorzystał. Na innych użytkownikach to działa ale chce robić trofea na jednym bo mam już nawet sporo ( 6 lvl ). Jak ktoś ma kupione to moge sie wymienić - ja mam Pixel Junk Eden , niby nie takie dobre jak burnout ale bardzo bym był wdzięczny za pomoc. Jak coś to pisać na PSN : rychu130 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 31 Październik 2008 Ah uroki piracenia Może się mylę ale 5 downloadów dotyczy pięciu różnych konsol z czego na każdej z nich można ściągnąć dowolną ilość razy. Am I wrong? Ja się nie param piractwem na PS3 więc się nie znam Poza tym co Ci działa na innych użytkownikach? A rozwiązanie problemu jest bardzo proste. Kup oryginał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hettar 0 Napisano 3 Listopad 2008 Wiem, ze sa wariaci co maja i 20milionow (pewnie mieszkaja w tych samochodach ) ale ja chyba jakis tepy jestem Wiem, ze to kwestia praktyki ale moglby mi ktos wyjasnic jak scigac sie w multi? (ja tu szukam gdzie mam na padzie gaz a tamci juz do mety dojezdzaja ) albo na wymiataczy trafilem pozdro Też się dołączam do tej prośby może mały onlinowy poradniczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emileczek 0 Napisano 4 Listopad 2008 Po pierwsze musisz poznać dobrze miasto, wszystkie skróty i jumpy bo to strasznie pomaga w wyścigu. Po drugie odkryj sobie jakies dobre samochody to zwiększy twoje szanse.Po trzecie znajdź najlepszą drogę do każdego z ośmiu głównych punktów na mapie, ponieważ do każdego z tych punktów prowadzi bardzo szybka trasa, tylko trzeba ją znaleźć np: do obserwatory jedź po torach , droga jest prosta i nie masz na niej żadnych przeszkód wiec nie rozwalisz się po drodze. Jak obczajisz dobrze mapę to dasz rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 4 Listopad 2008 a mnie sie gra nie spodobala a szczegolnie otwarty swiat wolalem revange ta jak dla mnie zbyt przekombinowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 4 Listopad 2008 a mnie sie gra nie spodobala a szczegolnie otwarty swiat wolalem revange ta jak dla mnie zbyt przekombinowana radze pograć dłużej w burnouta nie jest przekombinowany! Jak grałem na początku też tak myślałem że otwarte miasto się nie sprawdza ale to tylko na początku później gra tak wciąga że ani się nie obejrzałem a z burnoutem pykło ponad 500 godzinek grania i gra ukończona na 101% i motorki na 100% a teraz przechodzę kolejny raz bo trofea cza pozdobywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach