Patricko 8082 Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Również nie słucham radia, a TV oglądam tylko jak leci ciekawy film jeśli już mamy być tacy dokładni. Ale mniejsza o to. Poza tym czy ktoś mówił, że polski język jest do niczego? Bo ja nie przypominam sobie. Kocham swój język i cieszę się jak ludzie potrafią powiedzieć polski odpowiednik danej rzeczy/czynności niż angielski, jak to teraz jest. Po prostu nienawidzę jak spolszczają gry, które najlepiej brzmią w oryginalne, i tyle. Tak już gram od małego i tak będę grał do śmierci :) W takiej postaci gry mi dostarczają największej przyjemności, podkreślam MI :) Dodałem również, że nie mam nic przeciwko spolszczeniom, tylko dlaczego kosztem innych języków, szczególnie w dobie nośników BR. Ale skończmy już dyskusje, że polski język jest be, chociaż nikt tak przecież tutaj nie uważa. Edytowane 11 Luty 2009 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Wydaje mi sie że DJ'owi w burnout paradise użyczył głosu ten koles co gra w rodzienie zastepczej posterunkowego^_^ nie żebym ogladał rodzine zastepcza oczywiscie...;] Edytowane 11 Luty 2009 przez kubeczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Luty 2009 Tak, dokładnie on :) Czyli Jarosław Boberek. Jeśli chodzi o jego aktorstwo to nie przepadam zbytnio za nim :P Ale to moja opinia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 11 Luty 2009 hehe teraz to o rodzinie zastepczej gadamy zamiast o glownym temacie czyli BP ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek666 0 Napisano 11 Luty 2009 Pobrales dodatek?Z jakiego regionu jest gra, a z jakiego PSS kupowales dodatek? Gierka jest z rejonu 3 (jeśli o to się rozchodzi) a dodatek pobierałem z polskiego PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 11 Luty 2009 No to w takim razie trzeba było dodatki brać z Hong Kongu/Tajwanu/Korei. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 14 Luty 2009 ja dzisaj kupiłem i zadowolony jestem opłaca sie kupić a tak wogule jak dodać tą karte ps3 bo sobie zrobiłem i nie wiem jak ją wsadzić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 14 Luty 2009 ..no dobra to jeszcze tylko 110 wyścigów i Elite moje ;) świetna..ŚWIETNA gra! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Luty 2009 Dodałem również, że nie mam nic przeciwko spolszczeniom, tylko dlaczego kosztem innych języków, szczególnie w dobie nośników BR. BD* ..no dobra to jeszcze tylko 110 wyścigów i Elite moje ;) świetna..ŚWIETNA gra! To potem zrob Criterion Elite, ja wlasnie robie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vascoda 0 Napisano 15 Luty 2009 Dwa słowa na temat wersji PL i BP. Nie rozumiem czemu akurat wyścigi i fpsy są dubbingowane, trudno. Jednak dubbing dla BP jest koszmarem wyłącznie ze względu na żenujące aktorstwo. Wystarczyły dwa zdania tego pana i napis w grze "PIĘKNY LAKIER" i moja gra wyleciała z hukiem z napędu. Widzialem ze wersja na PC ma wiecej wersji jezykowych!! Nie zmiescilo sie na Booray`u? pech. Bardzo popieram polskie wersje gier ale głownie dla młodszych graczy i tam gdzie tekst lub dialog jest waznym elementem gry. Film KungFuPanda ma polski dubbing, ale już gra nie ma na to szans. Oblivion zalany jest tekstem ale nie ma szans na PL. przykladow moze byc wiele. Licze, ze to po prostu trudne początki. Moj syn się już nie doczeka zmian bo za dobrze zna angielski, ale możne jego syn będzie miał fun w PL i do tego na poziomie. Czego mu życzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 16 Luty 2009 Legendary Cars dostępne w czwartek. Dodatek płatny - można kupić każdy samochód osobno lub cały pack. Z tego co pamiętam cena jednego samochodu to jakies 15pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 17 Luty 2009 Boze 15zl za model samochopdu?? -.-' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 17 Luty 2009 Aleś palnął z tymi 15zł za samochód... 8$ cały zestaw. 3$ deLorean, pozostałe 2$ jeśli będziemy kupowali na sztuki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 17 Luty 2009 Aleś palnął z tymi 15zł za samochód...8$ cały zestaw. 3$ deLorean, pozostałe 2$ jeśli będziemy kupowali na sztuki. No to trzeba będzie zrobić małe zakupy ;) cena spoko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 17 Luty 2009 taaa najlepiej żeby darmo dawali, co? co z tego, że ktoś nad tym siedział... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 17 Luty 2009 Co to sa te packi bo nie nadazam? Skad wytrzasnac jakies 400 misji? OCC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilDantePL 0 Napisano 18 Luty 2009 400 chalenge we freeburn chalenge ;p czyli online z kumplai ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Luty 2009 Więcej obrazki- http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=6186 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 19 Luty 2009 Panowie włączyłem teraz BP a tu jakiś update do wersji 1.7 ??? 133 MB coś ktoś o tym wie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 19 Luty 2009 Upgrade BP Store i wrzucenie nowych wozow... btw ktos wie co to za wozy z super dopalaczem?! Sa w jednym dodatku... pisze ze R3 odpala sie super dopalacz ale lepiej tego nie robic xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 19 Luty 2009 aha wielkie dzięki za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cube76 0 Napisano 20 Luty 2009 Wydaje mi się, że pobierając update do wersji 1.7 pobierasz wszystkie dodatki. Kupując dodatek w PSS odblokowujesz go tylko na swojej konsolce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 20 Luty 2009 Wszystkie gry z DLC i online tak mają. Musisz mieć gdzieś te dodatkowe rzeczy, których inni używają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roodie 1 Napisano 20 Luty 2009 Słuchajcie, mam problem. Otóż dotąd grałem na pożyczonej wersji (UK) od znajomych. Musiałem ją oddać, a pojawiła się okazja - Ultimate Box za 99 w Saturnie. Niestety nie załadował mi się save i nie wiem czy przywrócę stan z poprzedniej wersji. Wie ktoś czy można coś z tym zrobić? Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Luty 2009 Niestety, wersja podstawowa i Ultimate to są dwie różne gry. Nie da się nic zrobić. Sam miałem najpierw Ultimate'a, a potem podstawową wersję i nic się nie da zrobić. Pisałem nawet do Criterionu, i odpisali że nie jest to możliwe, ponieważ jest zmienione coś w kodzie, czy coś podobnego. Nie chcę pisać dokładnie, bo nie pamiętam już. Ale jeśli chodzi o save, to na 100% nie będzie działać, czyli będziesz musiał grać od nowa. No chyba, że pobierzesz z sieci jakiegoś save'a 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach