red_baron 21 Napisano 18 Kwiecień 2009 połącz na chwilę PS3 bezpośrednio do modemu. Jak komunikat zniknie, to jednak jakaś ściana siedzi w Twoim routerze ;) Może ustaw PS3 w DMZ, albo włącz różne rzeczy jak UPnP albo Gaming Mode (jeśli takowe masz...) no i dalej lipa wyskakuje komunikat ODRZUCONO a tu jego terść: " Połączenie z graczami w tej grze nie powiodło się. Sprawdź czy twoja zapora (firewall) jest prawidłowo skonfigurowana." Pomóżcie bo zwariuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 18 Kwiecień 2009 no i dalej lipa wyskakuje komunikat ODRZUCONO a tu jego terść: " Połączenie z graczami w tej grze nie powiodło się. Sprawdź czy twoja zapora (firewall) jest prawidłowo skonfigurowana." Pomóżcie bo zwariuje. Może porty odblokuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 18 Kwiecień 2009 (edytowane) a które??? te co podane są w manualu??? tylko, że wcześniej wszystko było ok ???:/ Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez red_baron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 18 Kwiecień 2009 a które??? te co podane są w manualu??? tylko, że wcześniej wszystko było ok ???:/ To może poprostu wyłącz firewall w routerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 18 Kwiecień 2009 Albo dodaj PS3 do DMZ w routerze, jeśli masz taka opcję - będzie poza firewallem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 18 Kwiecień 2009 witam. Czy w burout jest możliwość grania na 2 pady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 18 Kwiecień 2009 Czy opłaca się kupić Burnout ;> Jest jakaś mapa pomagająca w wyścigach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 18 Kwiecień 2009 (edytowane) witam. Czy w burout jest możliwość grania na 2 pady? Nie. Czy opłaca się kupić Burnout ;> Jest jakaś mapa pomagająca w wyścigach? Opłaca się, jest mapa, ale nie ma zaznaczonej trasy. Kierujesz się miganiem nazwy ulicy na górze lub kierunkowskazem. Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 19 Kwiecień 2009 A jest zaznaczony na mapie punkt Mety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoruS_PL 0 Napisano 19 Kwiecień 2009 A jest zaznaczony na mapie punkt Mety? Tak, a po kilkunastu wyścigach poznasz mapę i będziesz jechał "na pamięć" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 19 Kwiecień 2009 Heh mam zamiar kupna tego BP już od 2 miesięcy :D Ale teraz gdy jest UB to można kupić, szkoda, że nie będzie Cops and RObbers ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 20 Kwiecień 2009 Nom ja też na ten dodatek czekam tylko dalej zastanawiam się nad jego ceną ja stawaim ze 40 dychy a wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 20 Kwiecień 2009 Gdzies czytałem że ma być tańszy od party packa nie wiem na ile to prawdziwa informacja w każdym razie ja stawiam na jakieś 30 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hamaman76 0 Napisano 21 Kwiecień 2009 Mi Tez Tylko niestety brakuje to treofeum do platynki a kamerki nie mam : < , ale balbym sie dac komus swoje konto :P chyba ze dobremu znajomemu Trochę szkoda-ja już dawno miałbym platynę gdyby trofea były liczone wstecz, a tak skończyłem większość trybów a tu nagle wyszły trofea- i lipa - od początku nie chce mi się zaczynać ale czasami wpadnę on-line popykć trochę bo gierka jest spoko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Kwiecień 2009 Komenda otwarta od 30 Kwietnia! Trailer - Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanry 2 Napisano 25 Kwiecień 2009 Ludzie pomocy!!!Szukam chętnych do pomocy w celu zaliczenia tego pioruńskiego stadionu. Przy najbliższej okazji odwdzięcze się :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 25 Kwiecień 2009 Hanry na stadion jest banalny sposób robisz tak : 1.Tworzysz gre internetowa 2. Dostęp dajesz publiczny 3. Cierpliwie czekasz aż dołączy sie do Ciebie 7 osób 4. Bierzesz Freeburn Challenge dla 8 osób i szukasz w nich zadanie spotkajmy sie na stadionie. 5. Wiara będzie zadowolona z łatwego freeburna a Ty z łatwego trophy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanry 2 Napisano 25 Kwiecień 2009 Hanry na stadion jest banalny sposób robisz tak :1.Tworzysz gre internetowa 2. Dostęp dajesz publiczny 3. Cierpliwie czekasz aż dołączy sie do Ciebie 7 osób 4. Bierzesz Freeburn Challenge dla 8 osób i szukasz w nich zadanie spotkajmy sie na stadionie. 5. Wiara będzie zadowolona z łatwego freeburna a Ty z łatwego trophy ;D No to ja trafiam na gówniarzy, którzy dochodzą ale mają w d... to co jest celem zadania, dlatego postanowiłem napisać posta powyżej. Może jeszcze ktoś nie ma tego pucharu, lub chce pomóc - to proszę o odzew. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 25 Kwiecień 2009 Jak coś to ci pomoge namów jeszcze kolejorza bedziesz miał juz 3 osoby. Jak coś to jutro możemy spróbowac wieczorem tylko jutro jeszcze pomagam w fifie 10 vs 10 to najwyżej po fifie jesli Ci bedzie pasować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 16 Maj 2009 Może ktoś pomoże w pucharze ze Stadionem? Dziś o 20:00 potrzebuje 5 osób! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konixxx 2 Napisano 20 Maj 2009 wejdz w freeburn onlinepoczekaj az bedziesz mial 8 osob online i daj zadanie spotkanie na stadionie, ja tak zrobilem przedwczoraj i wpadlo. wcale z nikim sie nie umwaialem itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Maj 2009 Big Surf Island - nowy dodatek do Burnout Paradise już 11 czerwca http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6640...t_Paradise.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konixxx 2 Napisano 23 Maj 2009 Big Surf Island - nowy dodatek do Burnout Paradise już 11 czerwcahttp://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6640...t_Paradise.html akurat w tym dniu mam urodziny wiec ladny prezencik bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 24 Maj 2009 Mam nadzieje że nie zawiodą z tym dodatkiem a btw. fajnie będzie wyglądać platyna prz 60% ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
croul 0 Napisano 31 Maj 2009 Heyka. Dopiero od niedawna mam Burnouta i chetnie pogralbym z kims z Polski kto moglby mi tez troszke pomoc zrozumiec pewne rzeczy w Online :) Jakby co to moj nick na PSN Croul_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach