Skocz do zawartości
Emir

Burnout Paradise

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem sobie zrobić trofeum za zaproszenie friendsa do gry.

Mam już dosyć dużo trofeów w BP. Jestem teraz online i zapraszam.

PSNid: ZwireK-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie tez brakuje tego trofi, no ale kiedy bede online kij wie... praca.. praca..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że te trofea z Party które wyjdzie za 3 miesiące już są na konsoli i nie mam 100% tylko 90% po zaliczeniu wszystkich trofeów prócz Party rzecz jasna. Na szczęście platynka jest.

P.S

A w party będzie można grać jednym padem?? skoro nie ma opcji na podzielony ekran?? Jak tak to jak nie zbiorę ośmiu osób to samemu będzie można po kolei zaliczyć challange i trophy zrobione=))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zaliczylem nie wszystkie trofea a mam platynke. Brakuje mi tego 10 timed chalenge i 10 zrobilem ale trofea nie zaliczylo ale platyne mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ja zaliczylem nie wszystkie trofea a mam platynke. Brakuje mi tego 10 timed chalenge i 10 zrobilem ale trofea nie zaliczylo ale platyne mam.

bo platynę dostaje się po zaliczeniu tych pierwotnych trofeów, nie tych dodanych przed patche/add-ony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie napisać cos o tym? 

http://www.ultima.pl/Burnout_Paradise_The_...ate_Box_/i6728/

Czy to jest normalny Burnout i czy będę mógł grać z ludźmi online tymi co mają te normalne wersje Burnouta? Czy poprostu ta wersja to jest normalny Burnout tylko, że juz z zainstalowanymi dodatkami? I czy będzie możliwość pobierania dodatków na tą wersję?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zwykły burnout ze wszystkimi dodatkami. A czemu ma nie być możliwości pobierania dodatków?

To taki bundle pack wydany po roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nic tam nie ma mowy o restarcie wyscigow. Jestescie restart sie pojawi ??? juz dawno bym kupil bournota ale czekam na wiesci o tym restarcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko nic tam nie ma mowy o restarcie wyscigow. Jestescie restart sie pojawi ??? juz dawno bym kupil bournota ale czekam na wiesci o tym restarcie.

Lol, to Ty grę kupujesz dla restartów ? W sumie restart na pewno by się przydał, ale jego brak w niczym nie przeszkadza. To, że czasem trzeba wracaj przez 2 min do punktu startu, nie wydaje mi się aż tak wielkim problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Restart by się przydał, bo czasami wracanie z jednego końca mapy, gdy pod koniec wyścigu straciło się pozycję lidera, z powrotem na drugi, może być denerwujące.

Dopóki jest co odkrywać(tablice, bramki, skoki), to taki powrót jest OK. Ale gdy ma się już większość poodkrywaną, to niektórych może ta gra znudzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie też czasami denerwuje brak restartu.

Powinni dodać to w jakiejś aktualizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No mnie też czasami denerwuje brak restartu.

Powinni dodać to w jakiejś aktualizacji.

przez tyle patchy nie dodali, że już nie liczę, że kiedyś to zrobią, a opcja bardzo by się przydała...

Edytowane przez TheMichal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na screenie z wersji PC byla ta opcja :) wiec mozliwe ze jednak bedzie to w patchu

wszystkie wyścigi potrzebne do platyny już mam, a jakieś 30 w licencji Burnouta, jakoś dalej nie chce mi się grać, więc dla mnie nawet jeśli wyjdzie patch to zdecydowanie spóźniony. Bardziej cieszyłbym się z restartu, niż z tych motorków lipnych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawilem sobie Burnouta ale troche nie jarze jak grac. Tzn raz mam do dyspozycji Cavaliera, raz motor i nie wiem od czego to zalezy. W demo gralem jak szalony, ale w pelnej wersji nie moge sie polapac - jak grac? Jak wlaczyc jakies turnieje? Co tam w ogole trzeba robic? Sory za moje lamerskie pytanie, ale na prawde nie moge skminic co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sprawilem sobie Burnouta ale troche nie jarze jak grac. Tzn raz mam do dyspozycji Cavaliera, raz motor i nie wiem od czego to zalezy. W demo gralem jak szalony, ale w pelnej wersji nie moge sie polapac - jak grac? Jak wlaczyc jakies turnieje? Co tam w ogole trzeba robic? Sory za moje lamerskie pytanie, ale na prawde nie moge skminic co i jak.

Na początlu gry masz dostępne 2 motory i jeden samochód.Dla motorów masz inne zadania a dla aut inne.Jak chcesz zacząć jakiś wyścig to zatrzymaj się na skrzyżowaniu i wciśnij jednocześnie gaz i hamulec(R2+L2). Jak chcesz wejść w online to daj w prawo na D Padzie a dalej już się sam zorientujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle wlasnie zrobilem, tzn wcisnalem gaz i hamulec i mialem misje, gdzie "ztakedownowalem" paru bolkow i zaliczylem misje, ale potem wciskajac hamulec i gaz, nie bylo zadnej misji, ale podejrzewam, ze dziala to tylko na skrzyzowaniach...

Online tez juz gralem ale zazwyczaj bylem wyrzucany a nawet jesli nie, to byly konkurencje w ktorych nie wiedzialem co robic. Znam tylko te z dema, czyli wykrecic max drift, barrel roll, najdluzszy skok, najwyzszy skok itd, tutaj sa jakies punkty, ktore nie wiem jak zdobyc.

Mam jeszcze jedno pytanie - czy gra online to tylko frajda, czy tam tez zyskujemy cos potrzebne do ukonczenia gry?

Najlepiejby bylo, gdyby byla strona www opisujaca od A do Z jak grac w BP...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tyle wlasnie zrobilem, tzn wcisnalem gaz i hamulec i mialem misje, gdzie "ztakedownowalem" paru bolkow i zaliczylem misje, ale potem wciskajac hamulec i gaz, nie bylo zadnej misji, ale podejrzewam, ze dziala to tylko na skrzyzowaniach...

Online tez juz gralem ale zazwyczaj bylem wyrzucany a nawet jesli nie, to byly konkurencje w ktorych nie wiedzialem co robic. Znam tylko te z dema, czyli wykrecic max drift, barrel roll, najdluzszy skok, najwyzszy skok itd, tutaj sa jakies punkty, ktore nie wiem jak zdobyc.

Mam jeszcze jedno pytanie - czy gra online to tylko frajda, czy tam tez zyskujemy cos potrzebne do ukonczenia gry?

Jeśli masz jakiś wyścig, jest on zanznaczony na mapie, a gdy stoisz na danym skrzyżowaniu, to w prawym dolnym rogu pojawia Ci się jego rodzaj i czasami samochód, który jest potrzebny do jego wykonania. Jest tam także informacja o tym, co trzeba wcisnąć czyli R2+L2. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy w Burnout można grac w 2 osoby na jednej konsoli? Splitscreen?

nie, tylko online...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli wykonasz online dwa pełne sety challanges (np: dla 2 i dla 3graczy )po 50 zadań dla każdego, wtedy dostaniesz dodatkowy samochód Ubershall 8 carbon . Jeżeli wcześniej zrobisz gre na 100% to po wykonaniu tych zadań masz 101%, a jak wykonasz wszystkie 490 challanges wtedy masz grę na 102%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, dzieki za wskazowki, juz wiem o co cho:) Szkoda tylko, ze podczas wyscigu nie ma zazanczonej trasy na mapce, tylko trzeba na pamiec nauczyc sie miasta i gnac najlepiej na skroty. Ale spoko, z czasem dam rade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawilem sobie BP, wszystko ladnie pieknie, ale mam problem z graniem online - nie moze polaczyc sie z serwerem (sic!) w innych grach online nie mam tego typu problemow (buzz, gta, motorstorm) cos trzeba dodatkowo ustawic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi