Skocz do zawartości
Emir

Burnout Paradise

Rekomendowane odpowiedzi

o co chodzi z tymi trofkami online typu freeburn challenge czy online road rage lub typu czerwoni w marked man

gram w rozne tryby i trofek nie wpada

jakby ktos byl chetny pozdobywac te wszystkie trofki online jestem chetny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co chodzi z tymi trofkami online typu freeburn challenge czy online road rage lub typu czerwoni w marked man

gram w rozne tryby i trofek nie wpada

jakby ktos byl chetny pozdobywac te wszystkie trofki online jestem chetny

Powiedz tylko kiedy : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też się mogę dopisać do listy. podajcie tylko w miarę wcześnie dzień i godzinę tak aby każdy mógł znaleźć czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Burnouta z playstation plusa. Czyli na około 30 dni. Mam pytanie, jeśli jednak w tym czasie kupie burnouta na zawsze (oczywiście w cyfrowej dystrybucji, nie pudełkowego) to zostaną moje osiągnięcia? I czy po upływie tych 30 dni nic mi się z grą nie stanie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Burnouta z playstation plusa. Czyli na około 30 dni. Mam pytanie, jeśli jednak w tym czasie kupie burnouta na zawsze (oczywiście w cyfrowej dystrybucji, nie pudełkowego) to zostaną moje osiągnięcia? I czy po upływie tych 30 dni nic mi się z grą nie stanie? :)

trudno na to odpowiedzieć bo darmowy plus jest po raz pierwszy :rolleyes: na pewno zostana Ci trofki, co do save to musialby sprawdzić ktoś co ma obecnie prywatnego BP w pliku i zassałby tego z plusa, ja niestety mam jedynie pudełkowego i save z tego z plusa jest osobne

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, zostaną Twoje osiągnięcia, save'y, itd. Nawet jak kupisz po okresie 30 dni, czyli jak zostanie Ci zablokowany, itd.

Zresztą nawet jak kupisz pudełkową wersję Burnout Ultimate to i tak Ci będzie działać.

Jest tylko jeden warunek, bo save'y z polskiej wersji Burnout nie działają z wersją angielską i na odwrót.

Nie wiem jaka wersja jest na Plusie bo ja już dawno temu obgrałem Burnout'a, ale miałem na początku polską i ją wymieniłem na angielską, to save'y nie działały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, zostaną Twoje osiągnięcia, save'y, itd. Nawet jak kupisz po okresie 30 dni, czyli jak zostanie Ci zablokowany, itd.

Zresztą nawet jak kupisz pudełkową wersję Burnout Ultimate to i tak Ci będzie działać.

Jest tylko jeden warunek, bo save'y z polskiej wersji Burnout nie działają z wersją angielską i na odwrót.

Nie wiem jaka wersja jest na Plusie bo ja już dawno temu obgrałem Burnout'a, ale miałem na początku polską i ją wymieniłem na angielską, to save'y nie działały.

ja mam pudelową wersję ENG, gdy zassałem wersję z pssplus - darmówkę, zrobił mi sie nowy save, nie mozna zrobić load z pudełkowej wesrsji, obie są ENG, jedyne co dobre to nie zrobił się nadpis na starym save co mialo np miejsce w przypadku TR po wejściu trylogi. Mam teraz 2 zapisy starego pudełkowego BP oraz BPV.1.9 z plusa.

Co do tego save z wersjami plikowymi z pss to tak jak piszesz powinien save działać bo są to wersje BPV.1.9, nie wiem czy by natomiast przeszedł save gdyby kupił wersje z pewnymi dlc (nie pamietam nazwy) edit: włąśnie napisałeś :thumbsup: Ultimate (mam więc watpliwości czy save zadziała, ta wersja z plusa jest jakaś inna) , nawet osiagniecia z multi - challenge przypisane przecież dla gracza a nie dla save nie przeszły , a własciwie znikły kiedy zrobiłem pierwszy na wersji plusa, zostały jedynie zwciestwa z wyścigów i takedowny

poniżej fota z dwoma save, pierwszy wyżej to ten save z BP pobranego z plusa, ten nisko z BP pudełkowego

homewwws0zmniejszaczplp.jpg

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema.

Mam 2 trofki do platynki jest ktoś w stanie mi pomóc z wyzwaniami czasowymi mam 3 zrobione a muszę mieć 10 :D

A 2 trofek to 8 osób na stadionie w wildcats ktoś wspomoże ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema.

Mam 2 trofki do platynki jest ktoś w stanie mi pomóc z wyzwaniami czasowymi mam 3 zrobione a muszę mieć 10 :D

A 2 trofek to 8 osób na stadionie w wildcats ktoś wspomoże ?:)

Tak, odpowiedni dział na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie macie rekordy beczek i dopaleń? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest tak dobra, że po parodniowym ograniu jej kupiłem Ultimate Boxa :D dlc są genialne,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam problem. Grałem sobie w BP z PSS, wszystko ładnie pięknie trofea wpadały (60%), gra świetna bardzo miło się grało, aż do momentu w którym włączyłem konsole odpaliłem BP i zobaczyłem film rozpoczynający grę, którego nie dało się wyłączyć potem okazało się, że zniknęły gdzieś save z BP i zapisał się nowy z 0% stanem gry. Nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się przechodzić tą gre, żeby dobić do platyny. Jest jakaś możliwość odzyskania starych save'ów ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam problem. Grałem sobie w BP z PSS, wszystko ładnie pięknie trofea wpadały (60%), gra świetna bardzo miło się grało, aż do momentu w którym włączyłem konsole odpaliłem BP i zobaczyłem film rozpoczynający grę, którego nie dało się wyłączyć potem okazało się, że zniknęły gdzieś save z BP i zapisał się nowy z 0% stanem gry. Nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się przechodzić tą gre, żeby dobić do platyny. Jest jakaś możliwość odzyskania starych save'ów ?

Ja to samo miałem (i to akurat przed ustawką na trophies). Na szczęście miałem backup na PS+ cloud data, bo bym cisnął różnymi słowami. Jakiś bug, nic z tym nie zrobisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to samo miałem (i to akurat przed ustawką na trophies). Na szczęście miałem backup na PS+ cloud data, bo bym cisnął różnymi słowami. Jakiś bug, nic z tym nie zrobisz.

Mnie też to niestety spotkało, lecz nie miałem backup na PS+. Odpuściłem wbijanie trofeów, choć do platyny brakowało zaledwie 3 pucharków. confused.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg mnie większość żeby nie powiedzieć wszystko co sie dzieje po restarcie PSN to syf, psujace się konsole z powodu syfiastego softu, gry do ściagniecia z błędami, psujace także konsole (moja pierwsze objawy śmierci konsola pokazała gdy grałem na ściągnietym inFamous, to co Wy piszecie czyli znikające save -wszystko po restarcie PSN :down: ps. dla osób których nie dotykają tego typu problemy zapraszam do lektury na temat: serwis ps3, a także forum oficjalne PS3, jak dla mnie aż nadto dowodów że Sony dało dupy po restarcie PSN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg mnie większość żeby nie powiedzieć wszystko co sie dzieje po restarcie PSN to syf, psujace się konsole z powodu syfiastego softu, gry do ściagniecia z błędami, psujace także konsole (moja pierwsze objawy śmierci konsola pokazała gdy grałem na ściągnietym inFamous, to co Wy piszecie czyli znikające save -wszystko po restarcie PSN :down: ps. dla osób których nie dotykają tego typu problemy zapraszam do lektury na temat: serwis ps3, a także forum oficjalne PS3, jak dla mnie aż nadto dowodów że Sony dało dupy po restarcie PSN

Czyli inFamous przez Welcome Back był ok i nic nie psuł, a ten giftowy psuje sprzęt? Mimo że to te same pliki? Tak samo jak z BP - gra skasowała save, ale to wina tego, że jest dawana z plusa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie, czy będę mógł grąć w tą grę po skończeniu mi się ps+ będąc nie wpisanym do psn??

Wydawało mi się, że nie, ale w bete killzone 3 mogę jeszcze grać, oczywiście tylko z botami i tylko gdy nie jestem wpisany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Letnia wyprzedaż rozpoczęta!!!

Burnout Paradise:

Big Surf Island 10zł

Boost Specials Collection 7zł

Cops and Robbers 7zł

Legendary Cars Collection 7zł

Party 7zł

Time Savers Pack 7zł

Toy Collection 7zł

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Letnia wyprzedaż rozpoczęta!!!

Burnout Paradise:

Big Surf Island 10zł

Boost Specials Collection 7zł

Cops and Robbers 7zł

Legendary Cars Collection 7zł

Party 7zł

Time Savers Pack 7zł

Toy Collection 7zł

:)

Warto? Dużo ludzi jeszcze gra?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełno ludzi gra. Praktycznie już po chwili ktoś wbija, jeśli założysz otwartą sesję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+ się skończył :( gra mi się spodobała (tak bezstresowa, do pojeżdżenia sobie) i tak się zastanawiam jaką edycje sobie kupić:

"Burnout Paradise - Platinum Edition" czy "Burnout Paradise - The Ultimate Box" (ta jest tańsza).

Nie potrafię znaleźć informacji czym te wydania różnią się między sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+ się skończył :( gra mi się spodobała (tak bezstresowa, do pojeżdżenia sobie) i tak się zastanawiam jaką edycje sobie kupić:

"Burnout Paradise - Platinum Edition" czy "Burnout Paradise - The Ultimate Box" (ta jest tańsza).

Nie potrafię znaleźć informacji czym te wydania różnią się między sobą.

Ultimate ma DLCki, każda nie-Ultimate ich nie ma.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi