MateoF1 59 Napisano 20 Marzec 2012 Ja proponuje pojechać ten jeden jedyny raz 100% ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 20 Marzec 2012 2 razy po 20 starczy, ewentualnie to 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 20 Marzec 2012 jak będzie nas mało to możemy 2x 20 a jak pare osób się pojawi to może warto by 50 przemyśleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 20 Marzec 2012 Ja może dzis będe. Ja wole jechac 2x20 bo np przy 50% na poczatku rozwalisz skrzydło czy złapiesz kare to jestes skazany na jazde na koncu przez reszte wyscigu chyba że masz świetne tempo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 20 Marzec 2012 no to ok... może być 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 20 Marzec 2012 Ja najprawdopodobniej też się pojawię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 21 Marzec 2012 kto wczoraj jeździł bez TC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Marzec 2012 Chetny ktos na testy o 20? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 24 Marzec 2012 Trening 17:00, ktoś chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 25 Marzec 2012 Czy jest ktoś chętny na trening o 20.00? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 25 Marzec 2012 Zrobmy o 19:00 Lista: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 25 Marzec 2012 Ja dopiero o 20:00 będę grał w F1 bo teraz jestem na COD ugadany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 25 Marzec 2012 zestresowaliście mnie .... oglądałem film na PS i dostałem parę zaproszeń na F1.... myślałem, że ju zlige jedziemy..... a tak apropo to kiedy zaczynamy ? 1 kwietnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 25 Marzec 2012 Tak .... i mam nadzieję, że to nie jest Prima Aprilis :rofl: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 25 Marzec 2012 hehe :) obym zaś się nie pomylił odnośnie toru jaki jedziemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba West Side 0 Napisano 10 Kwiecień 2012 witam. ma ktos ochote zagrac championships co op?? czekam na info:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 11 Kwiecień 2012 Może ja bym się skusił :P musze wkońcu przejść Co-Op'a a i trofki się przydadzą, powiedz kiedy masz czas to się dogadamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick187pl 0 Napisano 25 Kwiecień 2012 (edytowane) Też jestem chętny na Co-op'a Trzeba trofiki zdobyć, ale grunt to przecież zabawa, na którą jestem nastawiony. Ktoś chętny? Mogę też jakąś ustawkę on-line zaliczyć Lubię dłuższe dystansy coś koło 40% bo dłużej nie mam czasu. Gram z kokpitu na poziomie expert oczywiście bez HUD'a!(jedynie on-line mam włączone nazwy graczy).Jeżdżę tylko Red Bull'ami i Sauber'ami. Liczę na graczy fair-play bo nienawidzę jak ktoś spycha mnie na bandę tylko po to by zyskać/nie stracić pozycji. Rozumiem oczywiście jak ktoś popełni błąd, ja po wyścigu przepraszam owego gracza w wiadomości jak np. przez przypadek zepsuję mu wyścig (nie mam headset'a). Mój PSNid nick187_pl. Radziłbym pisać do mnie na PSN bo tu często nie zaglądam i mogę coś przeoczyć. Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez nick187pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 29 Maj 2012 (edytowane) Jest ktoś chętny do wbicia pucharków za 10 i 35 zwycięstw w wyścigach online? Kontakt, PSNid: lukaszasada lub poprzez PW na forum. nieaktualne. Edytowane 2 Czerwiec 2012 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 9 Sierpień 2012 Szukam osoby chętnej na wbicie pucharków w Co - op i ewentualnie za zwycięstwa online . Konkretne i zdecydowane osoby zapraszam pisać . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 9 Sierpień 2012 po co wam te trofea? mam konsolę od prawie roku i dalej nie rozumiem, po kiego grzyba ludzie to zbierają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 9 Sierpień 2012 Skoro można to zbierają. Ogólnie jak wszystkie trofiki zdobędziesz to wiesz, że skończyłeś grę :D Ja osobiście nie mam samozaparcia, żeby zrobić wszystkie trofea w jakiejkolwiek innej grze niż F1. Kończę wątek główny i jak jest to pogram w multi, ale tak to jakoś mnie to nie jara. Mi został w sumie w 2011 coop do zrobienia ale czekam na partnera żeby w końcu się zebrał do pogrania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 10 Sierpień 2012 Trofea są po to żeby przedłużyć żywotność gry i to jest bardzo dobre rozwiązanie . Druga sprawa jeżeli ktoś chce wycisnąć coś więcej z gry niż tylko ukończenie singla na łatwym poziomie trudności to trofea są dobrą zachętą . A co najważniejsze zbiera się je dla swojej satysfakcji , że udało ci się osiągnąć coś więcej w grze niż tylko ukończenie singla na łatwym poziomie trudność . Przepraszam że trochę nie na temat . Kowal jeżeli partner się rozmyśli, to ja mogę z tobą Co - op zrobić . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 10 Sierpień 2012 (edytowane) Mam pytanko odnośnie sezonu w Co - op żeby zaliczyć go poprawnie i zdobyć trofea związane z nim . To jakie ustawienia muszą być , a raczej jaka długość sezonu ? Czy musi być trening i kwalifikacje ? Czy da się to skrócić ? CO - OP ZROBIONE TEMAT NIEAKTUALNY ! Edytowane 15 Sierpień 2012 przez Wojtekg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
underact 8 Napisano 8 Wrzesień 2012 czy ktos ma ochote pograc w multi w weekendy poki jeszcze nie wyszla 2012 i nie zaczela sie mala liga:) narazie zoltodziob ze mnie ale zawsze ciekawiej pograc z ludzmi ktorzy nie beda probowali wypchac cie albo rozwalic twoj boild na pierwszym zakrecie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach