KISIEL17 1 Napisano 3 Grudzień 2011 Spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 5 Grudzień 2011 (edytowane) Jako, że mam ochotę potrenować Montreal (co mnie zaskoczyło, ale i cieszy :D ) to proponuje dziś pojeździć kolo 21. Ewentualnie jak ktoś chce to teraz zapraszam. Edit: Zmiana planów, koło 20 jak ktoś chce to będzie stał serwer, może być kilka minut poślizgu, zależy jak się mecz skończy. Edytowane 5 Grudzień 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2011 To może ja założę o 20:00 i kto będzie to będzie? Poczekamy te kilka minut na Ciebie czy coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 6 Grudzień 2011 a dzisiaj cos organizujemy? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 6 Grudzień 2011 Osa, ja chętnie potrenuje mimo że zaraz ściągnę DLC do BF3 Zaproś do znajomych i wyślij zaproszenie jak będziesz jeździł. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 7 Grudzień 2011 Dzis proponuje 20:31, pokoj postawie kto chce to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2011 To ja założę dzisiaj o 20:00, przejedziemy wyścig i akurat powinieneś przyjść to Cie zaprosimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Grudzień 2011 Dzisiaj koło 20:00 założę i kto chętny to niech przyjdzie. Trzeba polamić trochę, bo wczoraj na mecz uciekłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 8 Grudzień 2011 chetnie sie dziś sprawdzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 8 Grudzień 2011 to i do mnie napiszcie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 8 Grudzień 2011 Ja też chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 8 Grudzień 2011 Testy wyjątkowo udane, ostani setup jaki odkryłem jest na miare złota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 9 Grudzień 2011 Jako że dziś dla mnie ostatni dzień w którym mogę porządnie potrenować, zapraszam wszystkich chętnych do gry po godzinie 18 !!! Zrobię lobby i pozapraszam wszystkich którzy mają F1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Grudzień 2011 Standardowo koło 20:00 dzisiaj założę i kto będzie to zaproszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 9 Grudzień 2011 Jako że dziś dla mnie ostatni dzień w którym mogę porządnie potrenować, zapraszam wszystkich chętnych do gry po godzinie 18 !!! Zrobię lobby i pozapraszam wszystkich którzy mają F1 :) Oj... po co ci to trenowanie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 9 Grudzień 2011 Oj... po co ci to trenowanie ;D A właśnie po to, coby taki Damian z Zamości PE EL czuł moją obecność na torze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 9 Grudzień 2011 Testy wyjątkowo udane, ostani setup jaki odkryłem jest na miare złota. ja chcę!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 10 Grudzień 2011 w zwiazku z faktem ze nic nie wiem o tym torze dzis o 20.00 zapraszam do scigania.. scigac sie ja bede osobiscie tylko do 21.40 kiedy zaczyna sie studio Gran derbi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 10 Grudzień 2011 Gran Derbi dzisiaj? Super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 10 Grudzień 2011 Ja będe musze jeszcze popracować nad bolidem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 10 Grudzień 2011 error zaproś o 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 11 Grudzień 2011 Jakie osiągacie czasy w kwalifikacjach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 11 Grudzień 2011 (edytowane) 1.9xxx :(Jak ktoś jest chętny do gry w chwili obecnej no too zapraszam do mojego pokoju :) Edytowane 11 Grudzień 2011 przez KISIEL17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Grudzień 2011 Dzisiaj 20:00 Walencja. Kto chętny niech będzie online wcześniej troszkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 12 Grudzień 2011 Ja będę, ale mogę być tak kolo 10 po więc ewentualnie wyślijcie zaproszenie nawet jak będę niedostępny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach