Falibor 0 Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) PSN ID: Falibor HS: jest Wiek: 25 Battlelog: Falibor BF3: jest Edytowane 29 Październik 2011 przez Falibor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragonidas 2 Napisano 28 Październik 2011 PSN ID - Dragonidas Wiek - 18 HS - jest BF3 - jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 28 Październik 2011 Czy owy pluton juz istnieje? Bo granie w "swoim" gronie to ogromna frajda. Co prawda sa lekkie problemy z hsami ale mysle, ze to poprawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Czy owy pluton juz istnieje? Bo granie w "swoim" gronie to ogromna frajda. Co prawda sa lekkie problemy z hsami ale mysle, ze to poprawia. Tak jak pisałem w pierwszym poście. Ja za tworzenie Plutonu np. na Battelogu nie odpowiadam. Tu jest lista graczy, którzy są chętni do wspólnej gry i tyle. Dopisuję każdego, bo było ogromne zainteresowanie, dzięki temu każdy może znaleźć kogoś do gry z Polski. Jeśli ktoś z Was chce zajmować się jakiś organizycyjnym szlifem, dotyczącym ustawek itd. to proszę bardzo. ;) Najnowsze aplikacje dorzucę do listy jutro. EDIT: wielu z Was nie ma wpisanych informacji o Battlelogu. Zachęcam do zakładania tamże kont i przesyłania mi nicków stamtąd na Priv. ;) Edytowane 29 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 29 Październik 2011 Tak, battlelog: Cassidy96. A wiecie może czy da się zmienić nick na stronie EA bo chciałbym mieć taki sam w battlelogu jak na psn i niewiem jak to zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 29 Październik 2011 (edytowane) Battlelog-jagoda1111 :pardon: Wiek -niezmiennie 38 Edytowane 30 Październik 2011 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek22 3 Napisano 29 Październik 2011 PSN ID - arek25 Wiek - 28 HS - jest BF3 - jest Battlelog - ArkPlyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radeon 1 Napisano 29 Październik 2011 Strzała. PSN ID : radoskoor Battlelog : radoskoor HS jest 29 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekbossko 3 Napisano 29 Październik 2011 Psid: janekbossko Battlelog: janekbossko HS: zamowiony Wiek: 27 Dawny gracz CoD, nawrocony! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 29 Październik 2011 PSNID:budyn_gohan Battlelog ID: budyniowy wiek: 15 lat hs: jest bf3: jest Zapraszać na battlelog'u i w psn. Z chęcią pogram z polakami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calendd 6 Napisano 29 Październik 2011 (edytowane) PSN ID: Calendd HS: Na razie brak Wiek: 19 BT: Calendd Edytowane 29 Październik 2011 przez calendd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 30 Październik 2011 (edytowane) PSN ID: Olek2211 HS: Jest BF: BF3 Nick na Battlelogu: Jahgrid Wiek: 16 Edytowane 1 Listopad 2011 przez Alex_Kast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 30 Październik 2011 Skasowało Wam też wszystkich friends?? :( I co ja teraz biedak mam zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 30 Październik 2011 (edytowane) PSN ID: Gregor_TSK HS: jest Wiek: 30 Battlelog: Gregor_TSK BF3: jest Zazwyczaj gram w "Podbój". Zapraszam do gry raczej starszych maniaków (20+) :) bez ciśnień na stats. Edytowane 30 Październik 2011 przez Gregor_TSK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kali78_pl 0 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: kali78_pl HS: jest Wiek: 33 Battlelog: kali78_pl BF3: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 30 Październik 2011 (edytowane) Stworzyłem stronę plutonu na Battlelogu, możecie tam np. umawiać się na mecze. Przyjmuję każdego użytkownika znajdującego się w pierwszym poście, jednak jest jeden warunek: wypełnione przy swoim nicku wszystkie niezbędne informacje. Link również znajduje się w poście #1. Skasowało Wam też wszystkich friends?? :( I co ja teraz biedak mam zrobić... Współczuję, ja w piątek straciłem wszystkie kontakty z telefonu... :pardon: Edytowane 30 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olewus84 0 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID- Olewus84pl HS - Bedzie jutro Wiek-27 Battlelog- Olewus84pl BF3 jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID- fajsoon HS - w grudniu Wiek- 21 Battlelog- Fajsoon90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LDM 0 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: xLukeDMx HS: narazie brak Wiek: 22 Battlelog: xLDMx BF3: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naughty Saian 0 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: durcia HS: brak Wiek:18 Battlelog: durcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: Rainder HS: jest Wiek: 22 Battlelog: Rainder BF3: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: matison14 HS: jest Wiek: 18 Battlelog: MatisonTSP BF3: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: Olas__14 HS: Dostępny Wiek: 17 BT: OLOO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioolko 7 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: ZIOOLKO HS: BRAK Wiek: 33 Battlelog: ZIOOLKO BF3: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapeć 1 Napisano 30 Październik 2011 PSN ID: art321ur HS: jest Wiek: 16 Battlelog: art321ur BF3: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach