Palpatine_79 220 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Witam serdecznie, po wstępnych ustaleniach z użytkownikami forum w okolicach 30 lat i więcej uznaliśmy, że warto byłoby stworzyć mały Pluton Battlefielda 3 dla osób już w "podeszłym" wieku, dla których gra jest tylko i wyłącznie formą relaxu bez większych zobowiązań. Po całodziennych rozmowach z użytkownikami, wiem, że większość z nich chciałaby pograć od czasu do czasu razem, stworzyć wesoły klimat na serwie, czyli humor, gadki o wszystkim i niczym a wszystko to przeplecione grą. Większość 30latków i więcej. którzy dzisiaj ze mną rozmawiało grało w różnych klanach, CSS, K3, Cod4, WoW itd i zrzeszali się właśnie w klanach gdzie wiek powyżej lat 30 czy 40 nikogo nie dziwił. Myślę, że na obecną chwilę mamy zadeklarowanych ok 8-10 os i myślę, że taki kameralny pluton będzie dla nas świetnym relaxem po ciężkiej pracy. Może nawet znajdziemy tuzin chętnych...czas pokaże. Także zapraszam do zapisywania się. 1. PSN ID ! 2. Konto na Battlelogu ! 3. Zaproszenia na PSN ! Uploaded with ImageShack.us Po zorganizowaniu się zarejestrujemy Pluton na Battlelogu, a po premierze zaczniemy opanowywać serwery :thumbsup: 1. PSN ID: palpatine_79 Battlelog: palpatine_79 2. PSN ID: azrael_8_8 BattleLog: piast80 3. PSN ID: cygan831 Battlelog: cygan831 4. PSN ID:Vin___cent Battlelog: Vin___cent 5. PSN ID: Kopalniok Battlelog: kopalniok24 6. PSN ID: Nath_147 BattleLog: Malacar_147 7. PSN ID: Kuba_K Battlelog: kubaskype 8. PSN ID: dzikamruwka Battlelog: dzikamruwka 9. PSN ID: busaba Battlelog: kating 10. PSN ID: bartazal Battlelog: bartazal 11. PSN ID: vasquess Battlelog: vasquess_PL 12. PSN ID: tomalo74 Battlelog: tomalo74 13. PSN id : zXx_UnluckY_xXz Battlelog: elo_nowy 14. PSN ID: Soulbrighter2004 Battlelog: Soulbrighter2004 15. PSNID: rembix Battlelog: rembix 16. PSN ID: jawosz Battlelog: fresherprince 17. PSN ID: PIR_POLSKA Battlelog: PIR_POLSKA 18. PSN ID: Augiash Battlelog: PSNid: Augiash 19. PSN: eXiDe_PL Battlelog: PL_eXiDe_PL 20. PSN ID: lMPERATORE_PL Battlelog: ImperatorPoland 21. PSID: majkel73 Battlelog: majkel73 22. PSN: Pryxfus Battlelog: Pryxfus 23. PSNID CruGeR_PL Battlelog: CruGeR_PL 24. PSN ID: Hellhound_pl Battlelog: Hellh0und_pl 25. PSN ID: pansmiechu Battlelog: pansmiechu 26. PSN ID: rzulty Battlelgo: rzulty 27. PSNID: MFMONK Battlefield: monkiusz 28. PSNID: brabusrocket1 Battlelog: brabusrocket1 29. PSN ID: ma3x_ghost wiek: 30 BT: ma3x_ghost 30. PSNID: rotherr Battlelog: rotherr 31. PSNID: kiender battlelog: kiender LISTA ZAMKNIĘTA !!! Rekrutacja zakończona!!! http://battlelog.bat...55391334496351/ Edytowane 7 Listopad 2011 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 3 Październik 2011 Z racji wieku czuję się zobligowany do udziału w poczynania tej geriatrycznej ekipy, he he :thumbsup: PSN ID: azrael_8_8 BattleLog: piast80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) hej zauwazylem ten temat i niestety nie moglem sie powstrzymac od napisania postu :P jutro stuknie mi dopiero 25 lat, ale bylbym BARDZO wdzieczny jakbym mogl od czasu do czasu pograc z ludzmi w waszym wieku :) wielu moich znajomych w pracy jest wlasnie "takiej daty" i sam pomimo mojego wieku zaczynam sie tak przy nich czuc :) w graniu online bardzo brakuje mi takiej ekipy, ktora by zbierala sie od czasu do czasu na relaksacyjne granie :) dodatkowo bardzo zalezy mi na graniu z ludzmi na poziomie :) dlatego jezeli w przyszlosci byloby gdzies tam miejsce dla mlodszego wiekowo kolegi to bardzo bylbym Wam wdzieczny :) pozdrawiam PSN ID: FoxyWoo battlelog: Squeare Edytowane 3 Październik 2011 przez thegrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 3 Październik 2011 PSN cygan831 battlelog cygan831 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) PSN ID:Vin___cent Battlelog: Vin___cent Hehehe dobre " że warto byłoby stworzyć mały Pluton Battlefielda 3 dla osób już w "podeszłym" wieku" a pro po podeszłego wieku,chodzę jeszcze o własnych siłach i wzrok też istnieje Edytowane 3 Październik 2011 przez Vin___cent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buakaw 42 Napisano 3 Październik 2011 PSN ID: Kopalniok Battlelog: kopalniok24 Wiek 32 hs jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) PSN ID: Nath_147 BattleLog: Malacar_147 HS: posiadam BF3: za preorderuje w tygodniu, W betę mogę pocinać sporadycznie, mam jeszcze kilka tytułów do ogrania, czasu nie za wiele, a to co bym ugrał teraz i tak mi przepadnie, mapę metra też już ogarnąłem, zresztą co tu ogarniać jak tu tylko jedna linia jak w Warszawie :D Tylko nie "Pluton Geriatryków", proponowałbym coś ambitniejszego, może być z humorem lub na poważnie :) Edytowane 3 Październik 2011 przez nathrent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 3 Październik 2011 PSN ID: Kuba_K Battlelog: kubaskype Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 3 Październik 2011 Dawajcie propozycję nazwy...post można edytować, a napisałem póki co taką nazwę aby odróżnić Nas od oficjalnego plutonu PS3Site. Jakieś propozycję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 3 Październik 2011 PARSZYWA DWUNASTKA ehehheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 3 Październik 2011 PARSZYWA DWUNASTKA ehehheh No dobre w klantagu [12PD] Bądz Expendables Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzikamruwka 9 Napisano 3 Październik 2011 PSN ID dzikamruwka Battlelog dzikamruwka HS jest wiek 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 3 Październik 2011 dzikamruwka...dobre :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Expendables :thumbsup: Mi pasuje. Nie wiem tylko, czy dla osób które nie kojarzą filmu, będzie to zrozumiałe Edytowane 3 Październik 2011 przez Kuba_K_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) :thumbsup: Mi pasuje. Nie wiem tylko, czy dla osób które nie kojarzą filmu, będzie to zrozumiałe Zapewne każdy 30 latek oglądał Rambo i Comando to i Expendables oglądał. A inni niech się domyslają o co kaman :thumbsup: Jeszcze jedno....ma Was wykreślić z poprzedniego Plutonu czy będziecie ogarniać oba? z info na PW myślę, ze dołączą do Nas jeszcze ze dwie trzy osoby powyżej 30stki Edytowane 3 Październik 2011 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 3 Październik 2011 besziesz miał Palpi chwilę to wytnij mnie z poprzedniego plutonu, bo się pogubię w zaproszeniach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 3 Październik 2011 Ja juz się pogubiłem. Dzisiaj odebrałem ponad 30 PW na forum i ponad 20 zaproszeń na PSN. Muszę zrobić z tym porządek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 3 Październik 2011 Ja juz się pogubiłem. Dzisiaj odebrałem ponad 30 PW na forum i ponad 20 zaproszeń na PSN. Muszę zrobić z tym porządek. No zostaw ten temat bo w naszym wieku to cięzko już z pamięcią :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Witam. Jeżeli jest jeszcze miejsce, to piszę się. Thriller1906 - lat 33 PSNid, BLThriller1906 :) Edytowane 4 Październik 2011 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 3 Październik 2011 Jasne, jeszcze jedno czy dwa miejsca się znajdą. Myślę ze powinnismy zamknąć listę przy 12 os. Podaj PSN ID i Battlelog. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
busaba 2 Napisano 3 Październik 2011 Jeszcze ja, jeszcze ja;) PSN ID - busaba BT -kating wiek 35 HS jest a nawet dwa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kilo 0 Napisano 3 Październik 2011 Witam, Niezła inicjatywa, gratuluję pomysłodawcy:) Chętnie bym się przyłączył, ale (z racji wieku:)) czasu na granie mam mało i nie chciałbym zajmować miejsca w podstawowym składzie komuś bardziej aktywnemu. Ale chętnie zasiądę na ławce rezerwowych. PSN ID: bartazal Rocznik 1976 Póki co grywam w BFBC2 i idzie mi dość średnio (delikatnie rzecz ujmując:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasquess 0 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) w przyszłym roku skończę 30, więc jeśli szanowna starszyzna zgodzi się mnie dopisać to będzie mi miło;) PSN ID: vasquess Battlelog: vasquess_PL jakby co, to hs jest Edytowane 3 Październik 2011 przez vasquess Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 3 Październik 2011 się melduję... psnid i B-log: tomalo74 rocznik wiadomy :) jeszcze tylko kroplówka, witaminki i do boju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 3 Październik 2011 się melduję... psnid i B-log: tomalo74 rocznik wiadomy :) jeszcze tylko kroplówka, witaminki i do boju :) Hehehehehe Oldboye łączcie się hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach