Palpatine_79 220 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Pluton założony. Nazwa zarezerwowana, tag również, całą resztę można zmieniać do woli wg preferencji. Logo tymczasowe zrobione na szybkiego. Czy ktoś wie jak usunąć kogoś z friendsów na BT ? Edytowane 5 Październik 2011 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 5 Październik 2011 Panowie, na Battlelogu wisi mi zaproszenie do friendsów od kogoś "niewidzialnego" (nie wyświetla nazwy użytkownika). Kojarzycie? Może ktoś z Was skasował konto? EDIT: Mam to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 5 Październik 2011 Pluton założony. Nazwa zarezerwowana, tak również, całą resztę można zmieniać do woli wg preferencji. Logo tymczasowe zrobione na szybkiego. Czy ktoś wie jak usunąć kogoś z friendsów na BT ? Profile --> Freinds --> i obok znajomego pojawi Ci się krzyżyk, klik i już go nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 5 Październik 2011 Pluton założony. Nazwa zarezerwowana, tag również, całą resztę można zmieniać do woli wg preferencji. Logo tymczasowe zrobione na szybkiego. Aplikacja wysłana, proszę o wciągniecie w szeregi "E" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 5 Październik 2011 Moja propozycja na logo Oczywiście wspólnie byśmy to jakoś rozwinęli, na tle polskiej flagi ??... taka mała propozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Augiash 15 Napisano 5 Październik 2011 Moja propozycja na logo Oczywiście wspólnie byśmy to jakoś rozwinęli, na tle polskiej flagi ??... taka mała propozycja Bardzo ladna grafika, sam to posklejales? Pozatym jestem bardzo pozytywnie zaskoczony Battlelogiem. Duzo ciekawych funkcji, chaty, statystyki i przedewszystkim wsparcie klanowe :) Mam nadzieje ze co niektore funkcje beda rownierz dostepne z poziomu ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) INKOGNITO: eleganckie logo, faktycznie w jakiś dyskretny sposób zaznaczył bym jeszcze przynależność PL i tyle. BTW, długo czekaliście na włączenie do klanu? Ja mam cały czas "application sent". Edytowane 5 Październik 2011 przez azrael88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 5 Październik 2011 A nie dostałeś zaproszenia od Palpatina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 5 Październik 2011 Główne logo pochodzi z plakatu filmowo Expendables Dodałem tylko logo battlefield, mogę to wrzucić na polską flagę lub coś w ten deseń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 5 Październik 2011 A nie dostałeś zaproszenia od Palpatina? Nie. byłem akurat na battlelogu, wszedłem w platoons i widzę że "E" już jest więc kliknąłem Join. No i czekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Augiash 15 Napisano 5 Październik 2011 Filmu Expendables niestety nie widzialem ale jesli bedziemy wygladac jak ekipa na plakacie to jestem za! Z ciekawosci wrzucilem "expendable" do google translatora i wyszlo: "rozchodowe" oraz "przeznaczony na stracenie" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 5 Październik 2011 A polskie tłumaczenie to - Niezniszczalni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 5 Październik 2011 Inkognito od kiedy to Polacy sensownie tłumaczą tytuły filmów? :D Moim wiecznym faworytem w tej kategorii jest jak zawsze "Dirty Dancing", czyli według nas "Wirujący seks" ;). Augiash i my właśnie tacy jesteśmy. Jak bohaterowie filmu. Starzy wyjadacze, którzy już nie są nikomu potrzebni, a jednak jak się za robotę zabiorą to nie zostaje nic do pozbierania ^^ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
busaba 2 Napisano 5 Październik 2011 Czyli mamy logo i klan tag :thumbsup: Fajnie skrót wyszedł [ExP] experience/doświadczenie, pasuje do nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 5 Październik 2011 deerhunter- nie no jasne :P polskie tłumaczenia są bardzo polskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Klan tag wyszedł super. To pomysł Kuby. Jak będziecie mieli logo wyślijcie mi na maila to wrzucę. Póki co lista os. które dołączyły już do Expendables: kating elo_nowy PIR_POLSKA Augiash kubaskype piast80 Soulbrighter2004 ma3x_ghost Vin___PL___cent fresherprince Edytowane 5 Październik 2011 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 5 Październik 2011 W becie tagi chyba nie są wyświetlane, może i w menu coś tam widać, ale w grze ni hu hu. Miejmy nadzieję że nie wywalą wszystkiego z Battleloga na koniec bety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Witajcie, również jestem zainteresowany przystąpieniem do Plutonu. PSN: eXiDe_PL Battlelog: PL_eXiDe_PL HS: jest Wiek, w lutym stuknie 28 ;) Pzdr. Edytowane 5 Październik 2011 przez eXiDe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Również dołączyłem, także mamy skład, nazwę, logo i teraz pozostaje czekać na pełną wersję gry oraz jak wspomniał Kuba, by nie usunęli nam wszystkiego z Batteloga ;). Edytowane 5 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Klan Expendables, 30-latkowie, stare konie. Godzina trzynasta, ludzie w pracy a tu na battlelogu: 11 friends online.:teehee: To się nazywa ciężka robota, buahhaha Edytowane 5 Październik 2011 przez azrael88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 5 Październik 2011 Klan Expendales, 30-latkowie, stare konie. Godzina trzynasta, ludzie w pracy a tu na battlelogu: 11 friends online.:teehee: To się nazywa ciężka robota, buahhaha Ciii bo się wyda. Jest mały kłopot, nie widzę opcji do wstawiania własnych grafik pod logo :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 5 Październik 2011 Możliwe że będzie dodana w full wersji, dziś mi wyskoczyło ze battlelog to również wersja beta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 5 Październik 2011 Sądzę, że w finalnej wersji będzie taka możliwość. Jak nie to będziemy "skazani" na tą czerwoną czaszkę, która w sumie nie jest taka zła. Azrael przecież nie można poświęcać się całości pracy, bo by człowiek zwariował ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 5 Październik 2011 Wyszukując po nazwie 'Expendables' znalazłem taki pluton ale na PC: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2826550451850562618/#!/bf3/platoon/2826550451850562618/ Oni byli pierwsi czy My? Czy to w tym momenie nie ma znaczenia? Pzdr, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Augiash 15 Napisano 5 Październik 2011 Klan Expendables, 30-latkowie, stare konie. Godzina trzynasta, ludzie w pracy a tu na battlelogu: 11 friends online.:teehee: To się nazywa ciężka robota, buahhaha 11 online + 1 playing hehe:) Ja o tej porze moge sobie pozwolic tylko na bycie online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach