Emir 2 Napisano 31 Marzec 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 13 Kwiecień 2008 Hmm, chyba najlepszy (jak do tej pory) mój wynik na Daytonie. (w załączniku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 13 Kwiecień 2008 Subaru Impreza WRX STI Type RA `05 - Superspeedway Daytona - czas: [1] 0`57.022 id masz po lewej : malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Kwiecień 2008 Najlepiej podawajcie od razu swoje ID, czy jest to time trail czy drift, oczywiście plus rodzaj trasy i samochodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAy 0 Napisano 10 Maj 2008 Dobra dodam swoje ostatnie lokaty Time trial z High Speed Ring, może zmotywuję w końcu rodaków do rywalizacji . Jest nas w pierwszych setkach stanowczo za mało Panowie... Audi TT Coupe quattro '07 - miejsce 7 - czas 1'20,866 BMW 135i Coupe '07 - miejsce 10 - czas 1'19,468 BMW M3 Coupe '07 - miejsce 10 - czas 1'15,439 Replay'e zobaczyć możecie live w rankingu. Pozdrawiam i czekam na rywali . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 10 Maj 2008 no to ja teraz: Ford GT LM Spec II test car High speed ring reverse pozycja 4 (lista ogolna bez specjalizacji autka) czas 1:05:567... Czyli obecnie 4 na swiecie na tym torku jestem... troche lipa bo bilem juz tego pierwszego ale ... toru mi zabraklo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 11 Maj 2008 Wszyscy na tych HSRach sie bawicie. Wyjdzcie z piaskownicy na jakies fuji czy inna suzuke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 11 Maj 2008 hmm.. a twoj czas na jakies suzuce jaki jest?? podaj to sie wezmie porywalizuje... na poczatek z toba potem ze swiatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAy 0 Napisano 11 Maj 2008 no to ja teraz:Ford GT LM Spec II test car High speed ring reverse pozycja 4 (lista ogolna bez specjalizacji autka) czas 1:05:567... Czyli obecnie 4 na swiecie na tym torku jestem... troche lipa bo bilem juz tego pierwszego ale ... toru mi zabraklo. Zajebisty wynik Error - Gratulacje Stary RESPECT !!! (kolega Qgar też pewnie chciał je złożyć, ale mu nie wyszło ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 11 Maj 2008 Slay: BMW M3 Coupe '07 - miejsce 10 - czas 1'15,439 teraz juz to nie aktualne.. teraz zajmujesz miejsce 11... bo 6 zajmuje ja:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAy 0 Napisano 11 Maj 2008 Slay:BMW M3 Coupe '07 - miejsce 10 - czas 1'15,439 teraz juz to nie aktualne.. teraz zajmujesz miejsce 11... bo 6 zajmuje ja:P Sam się o to prosiłem... Najwyższa pora otworzyć Carlsberga, wziąść w dłonie DFP i ruszać do boju tym małym czołgiem . Slay:BMW M3 Coupe '07 - miejsce 10 - czas 1'15,439 teraz juz to nie aktualne.. teraz zajmujesz miejsce 11... bo 6 zajmuje ja:P Update: High speed ring - BMW M3 Coupe '07 - miejsce 2 - czas 1'14,888 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekers 0 Napisano 17 Maj 2008 Geez, dzisiaj kupiłem PS3 + GT5 Prolog i za nic nie mogę zupdateować gry. Nie wiem czy plik jest taki ogromny, ale w pół godziny udało mi się zrobić ciutke paseczka i mnie rozłączyło. Potem kilka razy też próbowałem ale wszystko kończyło się na "Failed"... internet 1mb/s, nigdy nie sprawiał problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 17 Maj 2008 Slay jutro powalcze... i moze sie uda. ale wspaniale osiagniecie i tak masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 21 Maj 2008 Geez, dzisiaj kupiłem PS3 + GT5 Prolog i za nic nie mogę zupdateować gry. Nie wiem czy plik jest taki ogromny, ale w pół godziny udało mi się zrobić ciutke paseczka i mnie rozłączyło. Potem kilka razy też próbowałem ale wszystko kończyło się na "Failed"... internet 1mb/s, nigdy nie sprawiał problemów... Ja mam to samo! Mam swój egzemplarz od premiery i nie mogę ściągnąć tego głupiego "apdejtu"... Już straciłem nadzieję, że pogram kiedyś online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 21 Maj 2008 Moze gdzies w necie sa te latki , poszukajcie ! Nie mam z kim sie scigac wiec im nas wiecej tym lepiej Zycze powodzonka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 21 Maj 2008 Szukałem w necie ale nic nie znalazłem... Najprawdopodobniej łatka dostępna jest tylko przez PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raver4s 0 Napisano 21 Maj 2008 Próbujcie aż do skutku. Ja probowałem z 5 razy i zawsze klapa. A tutaj włączyłem 2 dni temu i nie dość, że bez problemu to jeszcze szybko się wszystko pobrało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 21 Maj 2008 Będę jeszcze próbował, bo chętnie pogram online Może ktoś zna jakieś wskazówki kiedy np. najlepiej dokonywać aktualizacji (chodzi mi tutaj żeby serwery były najmniej obciążone) itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 21 Maj 2008 Będę jeszcze próbował, bo chętnie pogram online Może ktoś zna jakieś wskazówki kiedy np. najlepiej dokonywać aktualizacji (chodzi mi tutaj żeby serwery były najmniej obciążone) itp... jedyna metoda to "do bolu" za kazdym razem COS Ci sciagnie - to nie jest tak, ze za kazdym razem zaczyna sciaganie od nowa - w koncu dobijesz do tych 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 21 Maj 2008 jedyna metoda to "do bolu"za kazdym razem COS Ci sciagnie - to nie jest tak, ze za kazdym razem zaczyna sciaganie od nowa - w koncu dobijesz do tych 100%. Niestety ale nie masz racji... Podczas "feiju" cache jest czyszczony... Przynajmniej tak zauważyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 22 Maj 2008 Jeszcze jak już podajecie wyniki to podajcie jaką fizykę jazdy macie amator, czy profesjonal. Ja się teraz w głowę pukam, bo robiłem sobie nierankongowe okrążenia na skylinie (nie pamietam którym) na high speed ring na profesjonalu. Miałem wyniki minimalnie poniżej 1'19''. wchodze na rankingi, patrzę a tam 1 miejsce ma 1'19"321 i się wkurzyłem, bo gdybym jechał rankingowo to bym już widniał na pierwszym. Ogólnie kończę GT5P. zbieram tylko na F430. potem tą dodatkową klasę skończę i ruszam całkowicie w online. Możecie oczekiwać, że będę się starał pobijac rekordy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kutaragi 0 Napisano 22 Maj 2008 Najlepiej update ściągać wczesnymi godzinami rannymi. Mnie udało sie dopiero za 3 razem ściągnąć update i tak jak pisze kolega powyżej , za każdym razem ściąga się od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakubu 0 Napisano 22 Maj 2008 Ciesze sie ze nie ja jeden mam problem z online Dzisiaj probowalem 5 razy, jutro kolejne proby. PZdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 30 Maj 2008 No niestety ja mam to samo... Nie moge ściągnąć łatki szlak mnie trafia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 31 Maj 2008 Wie ktoś na jakiej zasadzie są przydzielane miejsca na starcie? Bo już mnie nudzi startowanie z ostatniej lub przedostatniej pozycji w każdym wyścigu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach