Skocz do zawartości
Slizer

Battlefield 3 Ustawki on-line, Co-op

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mała propozycję, potrzebni mi są gracze co chcą zrobić baretki, dwie drużyny po 4 osoby hs obowiązkowy ;)

Będzie ktoś zainteresowany???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zagram co-op dziś kupiłem grę :) mam hs :) psn bero1910

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jako że nie prędko doczekamy się poprawnego VOIP w BF'ie pokusiłem się o założenie nowego tematu w którym będziemy podawac swoje loginy skype. Słyszałem że chłopaki pisali na Battlelogu swoje loginy ale szukanie na battlelogu czegoś co było pisane kilka dni wczesniej doprowadza mnie do furii :)

Mój login gula1256

Pozdro. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN: McLucas_PL

HS:jest

Do tej pory gł. podbój , ale jestem otwarty na propozycje.

Gram wieczorową porą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN: hazowy

HS: niestety nie mam

Zapraszac i jedziemy z tym koksem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.szukamy ludzi do gry w bf3 luzne gierki.Raczej szukamy starszych ludzi grajacych przewaznie wieczorami.komunikujemy sie przez teamspeak3 komunikator.

jak ktos chetny pisac na gg

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

evil_dj21 tylko dopisujcie ps3 bo ze skypa korzystam nie tylko do grania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy sobocie mozna by jakas globalna ustawke zrobic, ja zaplanowalem caly dzien :D HS'a mam, psnID:majkel2020 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda słów i energii mi na tą ustawkę. Wszystkie problemy i rozczarowania były do przewidzenia znając obie ekipy, czy to brak zrozumienia i sposób gry, czy cała reszta. Z jednej brak zorganizowania, z drugiej brak empatii i chęci dobrej zabawy dla wszystkich, tyle w temacie ode mnie. Skończmy o tym pisać na PS3Site, bo jest na to znacznie miejsce, czy nie tak wink.gif?

Edytowane przez bzykacz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś chętny/uczynny był i miał ochotę co-opa pocisnąć (głównie chodzi o misję snajperską ;) ) to byłbym wdzięczny.

Ferie są, czas jest, miło by było w końcu to przejść z czyjąś pomocą.

HS: brak

nick_PSN: haku_PL

pora: piątek-niedziela, od 00:00 do 03:00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głównym założeniem jest pojawienie się w pełnym składzie, czego oczywiście nie spełniliście, czekaliśmy do 21.30. Byliście wszyscy?? Nie. Z Waszym liderem umówiliśmy się, że gramy na razie na luzie, powoli będą wbijać osoby od Was, co faktycznie miało miejsce. Zauważ, że ja prakycznie nie grałem, bo wyrzucałem randomów, moich i Waszych. Piszesz o MAV-ach, skąd mamy wiedzieć, że teraz w to się bawimy?? Nie można wysłać mi wiadomości, że od teraz stop, wy zaczynacie latać MAV-ami, a my kosimy randomów??? Nic mi nikt od Was nie napisał, a że latasz sobie gdzieś sam MAV-em to dla nas jest info z dupy. Taki kozak jesteś, a o 21.30, czyli Waszej umówionej godzinie, kiedy było już Was 9-10 uciekłeś na rusha, zamiast zostać, założyć nowy serwer 12 vs 12, albo 11 vs 11 i grać. My pojawiliśmy się o umówionej godzinie w pełnym składzie, z rezerwą, czekaliśmy na Was 1,5 godziny(o to się nie sram, bo to moja i Waszego lidera wina, więc tu nie ma o czym gadać), ale o 21.30 mieliście być wszyscy i mogliśmy pograć, ale Ty poszedłeś sobie na rusha, więc przestać gadać głupoty i nie przenoś dyskusji na 10 for, bo nie będę sto razy tego samego pisał. Już pisałem gdzie indziej, niektórym proponuję farmville :thumbsup:

Byłem obecny ponad półtorej godziny i poszedłem na rusha kiedy już nie było sensu kontynuować gank-festu (chyba po rundzie na Kanałach). Nie wyszło organizacyjnie i tyle, next time będzie lepiej.

A i kto tu przenosi sprawę na dziesięć for? Mecz był wewnątrz grupy Battlefield Fun i tam też była dyskusja przed i po. To wy zaczęliście dyskusję na PS3Site. Proponuję zakończyć temat.

Edytowane przez Rokkyu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wyjsc po rozgrywce w sieci do menu glownego?? czy zawsze trzeba czekac do nastepnej rozgrywki zeby wyjsc z multi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
<br />niestety tak<br />
<br /><br /><br />

A właśnie że nie. :D Wychodzisz szybko do XMB, wypisujesz się z PSN i wpisujesz od razu ponownie, w tym czasie BF3 traci połączenie i wyrzuca cię do głównego menu bez czekania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

ma ktos jakis w miare prosty sposob na zrobienie mcom defence?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

ma ktos jakis w miare prosty sposob na zrobienie mcom defence?

C4 i czaisz się w promieniu 10 metrów od M-Coma. Czekasz aż kolo zacznie uzbrajać (słychać wtedy pikanie) i wysadzasz. Powtórz x 4 i voila.

Sam tego nie mam, ale mam wyje*ane na komplet baretek. :P

Edytowane przez Rokkyu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuje za odp :) <br>mi właśnie tylko tego brakuje a czajenie mnie dobija. Chyba dwa razy próbowałem i nagle zaczeli podchodzić od boku to pociągłem z serii maszynowym i w tym czasie podłożyli, poźniej mnie jakis gość kropnal znim podłożyli i nie zdążyłem. poza tym samo podłożenie trwa chyba sekundę bądź dwie :/<br>Myślałem raczej o grupowej ustawce na szturmie drużynowym o ile jest możliwość ustawki.<br><br><br>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi