Skocz do zawartości
Slizer

Battlefield 3 Ustawki on-line, Co-op

Rekomendowane odpowiedzi

ID: CZOHIMIS

24 lata

hs jest

chetnie popykam w multi i co op z polaczkami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam chętnego na trophy bullseye. Tylko to jedno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, zapraszam jesli ktos chetny do wbicia trofeow z rozgrywki coop ( jesli ktos potrzebuje ewentualnej pomocy online-ribbons, z checia tez pomoge,moje ulubione klasy to zwiadowca i zaopatrzeniowiec, calkiem dobrze radze sobie z pilotowaniem smiglowca)

Wiek generalnie bez znaczenia, liczy sie fun. Ja osobiscie mam 32 lata, moja strefa czasowa -1 wzgledem Polski bo mieszkam w UK.

Mikrofon posiadam ale jesli ktos ma problem to moze byc i skype.

PSN ID to: animavilia79

Pozdrawiam z lini frontu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, ja również zapraszam wszystkich do wspólnej gry i do dodawania mnie do znajomych. Jestem dopiero początkującym graczem, lecz z każdym meczem jest coraz lepiej. Jestem otwarty na wszystkie tryby rozgrywki.

PSN ID: Glodu_PL

B2K: TAK

Headset: TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM.

Jak ktos ma ochote pograc wieczorkiem to pisac smialo.Gramy prawie codzienie ok 21-22 do .....

Szukamy starszych ludzi po 25 roku.Nie gramy dla statystyk tylko dla dobrej zabawy.

Mile widziany hs.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HS: Mam

Tryb gry : głównie TDM, ale mogę grać też inne tryby

PSNid : Mihajasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, jeśli ktoś ma ochotę pograć to jestem chętny, jestem prawie zawsze dostępny w godzinach wieczornych, od 20.

HS: jest

gram raczej for fun ale jak trzeba to też potrafię ukąsić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN ID: MariushPL

HS: jest

gram głównie wieczorami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!

Szukam osoby chętnej do zrobienia CO-OP, głównie chodzi mi o trofea Automaniak, Ninja, W Dziesiątkę oraz Napieraj. Tylko to jest mi potrzebne do platynki. Posiadam HS i dużo wolnego czasu w weekendy, ew. wieczorami. Chętnych proszę o napisanie na PSN ID: Kasperek1972.

Edit:

Nieaktualne.

Edytowane przez Kasperr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam szybko kogoś, żeby pomógł mi z dwoma baretkami tj. za wysadzenie przekaźników i najlepszego gracza rundy. Szybko, serwery świecą pustkami "zagramy" 1vs1 i wbiję oba trofea

Chętni PSN : Mysciak

Błagam, szybko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc z baretką za zabicia pojazdami latającymi. Z latania jestem kompletnie cienki, w ogóle nie potrafię tymi maszynami latać. Proszę o pomoc, bo to ostatnia baretka, jakiej brakuje mi do kompletu.

PSN: mati275

W zamian mogę odwdzięczyć się pomocą w innych trofeach, baretkach. Pozdro

Edytowane przez mateusz275

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ktos chetny na rozgrywke dzis na prywatnym serwie (wykupie na potrzebe) mam zamiar wrzucic filmik na moj kanal utuba moze nawet kilka jak bedzie taka potrzeba...pomyslalem sobie ze fajno bedzie zebrac pare osob z forum i popykac w TD. Chetnych prosze o wpis psn name ponizej wraz z poprzednikiem tak aby stworzyc pelna liste. Planowany czas na rozgrywke to 23:00 czasu polskiego jak sie nie uda nic dzis uzbierac przeniose to na jutro. :psbutton:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcecie medyka który dużo browara chla?? początkujący co prawda... zabiją go 6 razy zanim on kogoś ubije raz ale leczy i reanimuje "jak ta lala", zapraszam psnid widziecie. "Brzydki jak ty" zaprasza!! Ważna zabawa! head set jest - jest impreza :) dziś już po 4 piwkach jestem na przykład, czekam aż małżonka zaśnie i gramy :biggrin:

no i "ćwiczyć pamięć i myśleć....." oczywiście.

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Gra powinna do mnie przyjść jutro więc przez weekend będę mógł popykać. W FPS'y gram dość długo więc ogarniam co i jak. Najbardziej ciągnie mnie do lotnictwa+snajperka. Mam HS. Mój PSNid: ParampampamPL

Dodawać do znajomych to pogramy.

Mam jeszcze taką małą wiadomość dla świeżych użytkowników czarnulki. Ten trik zna pewnie każdy.. ale wolę poinformować.. Jeśli macie kamerkę EyeToy to możecie używać jej jako b.czułego mikro. Może jest to słaby sposób, lecz dzięki niemu możemy sobie pogadać do czasu zamówienia HeadSet'a,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś szukał medyka(reanimacje jak ta lala),z dobrze obcykanym lataniem helikopterem(viper,littlebird) z levelem 38 i dobrze posługującym się mg320(granatnik) to zapraszam: witjacrf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witram potrzebuje kogos kto chce dzis zrobic trofea bullseye i ninja mam headset ID: arteCpl

zapraszam

moze byc kiedyindziej jednak dzis mam wolne i chcialem to zrobic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomoże ktoś jutro zrobić coopowe trofea w bf3? W szczególności TROPHY DWUOSOBOWA ARMIA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, poszukuję jakiegoś pro gracza który przeszedł bez problemu co-opa do przedostatniej misji snajperskiej bo za nic nie mogę jej przejść z losowym graczem, jakby był ktoś pomocny to id ulik10, dzięki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zagram co-op na hard lub trofea na łatwym :) PSN noguru1 mogę rozmawiać przez skype- noguru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jako, że staram się mieć w BF3 wszystkie medale więc poszukuję 3 osób do grania w BF3 w trybie Drużynowy Deatmatch lub szturm drużynowy z naciskiem na to pierwsze. 3 orzełek albo 4 nie pamiętam :D

PSN : Mysciak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. szukam osób do pomocy w trybie wspópracy i nie tylko(ale głównie mi zależy na trybie współpracy). jezeli ktos chetny to pisac na psn id:eXtranzy lub gg:16189677

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi