Skocz do zawartości
Slizer

Battlefield 3 Ustawki on-line, Co-op

Rekomendowane odpowiedzi

ja rowniez pogram online, niestety nie mam dodatkow

ID piachu00

hs jest

wiek 26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuję osobę do pomocy przy baretce "walka pojazdami lotniczymi", czy jak się to zwie. Jedyna która mi została. Nie ogarniam tego latania ...

ID cegipl

hs jest (gdzies się kurzy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie pogram z kimś w trybie współpracy lub online na serwerze. Najlepiej jakbyś również posiadał HS.

Gram głównie wieczorami 22 do 4 rano.

HS:Jest

Nick PSN: Redweiler

przy dodawaniu wpiszcie w wiadomości, że chodzi o grę co-op PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję 3 osób do gry w bf3, tylko dobra zabawa, bez pro ;]

hs mile widziany, potrafię się dostosować do godzin gry

psn: knighteq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam Dobrego Pilota do Baretki z helikopterem muszę zabić 5 przeciwników z helikoptera a nie potrafię tego zrobić ;/

PSN ID : karollek

HS: Jest

Czas Grania: Cały dzień 

W wiadomości do znajomych proszę wpisać Pilot 

Edytowane przez karollek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam kogoś z kim mogę zdobyć trofea ninja i w dziesiątkę. Wymagany headset aby druga osoba odliczała tak aby jednocześnie zabijać wrogów.

Mój PSN: FilSter1PL, zazwyczaj mogę grać od popołudnia do 1 w nocy. Wystarczy do mnie napisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Szukam kogoś ogarniętego do coopa, w grę wchodzą wszystkie misje.Zaciąłem się na 2 misji z helką( przydałby się jakiś dobry pilot).

psn id: Graba90  

hs: jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja poszukuj kogoś do całego coopa w bf3. znam wszystkie misje. głównie po 20.00 do 2.00 w nocy:)

psnid: BALISARD

headset: mam używam kamery do rozmawiania

jak coś to można pisać, pomogę we wszystkim;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema wszystkim potrzebna pomoc w co-op zostały mi 3 trofy do platyny: napieraj, w dziesiątkę i wszystkie misje na wysokim (2mam)

psn; kszyszekn

hs: jest

Edytowane przez kszyszekn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee...takie tam :) chodzi o misje "załatw ich na amen" jak zdobyć trofika " w dziesiątkę":)....prosto łatwo i bez frustracji.....ustalamy zawsze kto ma wroga po lewej a kto po prawej, strzelamy na  321 bum, i jak mamy więcej niż 2 wrogów to usuwamy  tych po lewej i prawej a potem oboje gracze środek...i tyle takie to wielkie wskazówki...a ja kończe killzona tylko parę trofików i plats come to me:)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wiem, że oficjalnie każdy gracz BF3 jest oburzony gdy przeczyta to co napiszę ale mimo to zaryzykuje :D

Szukam 7 chętnych osób do kilku rund typu "no kill - only flag run" Jeśli ktoś nie rozumie to wyjaśnię. Gramy podbój w dwie drużyny po 4 osoby i teraz Amerykanie zajmują np. punkt C a Rosjanie punkt A.

Następnie spotykamy się w punkcie B. Jedna ze stron wycofuje się poza obszar B a dróga go przejmuje. Następnie następuje zmiana druga się wycofuje a pierwsza go odbija i przemuje i tak w kółko. Lub inne kombinacje bez zabijania się..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoby chętne na boostowanie zpraszam na serwer ..:: Only boosting ::.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edmunt ja mam lepszy sposób.

Na mapie pustynia bandar czy jakos tak. Bierzesz rzucasz ammo koło respa heli zabijasz sie i bierzesz snajpe. Kladziesz sie kolo ammo a na drugim koncu mapy dwoch kolegow ( z przeciwnego zespolu ) respi sie medykami i siadaja na quada, jeden schodzi a ty mu w leb, drugi go zbiera i sie zamieniaja. Drugi wsiada na quada i schodzi a ty mu w leb. W ten sposob za kila masz okolo 2500 punktow przy odleglosci 2390 metrow. Najtrudniej jest trafic w leb ale jak juz trafisz to strzelasz ciagle w to samo miejsce. Za 100 zabic masz 250000 punktow cZyli ponad caly orzelek. Ja na double xp tak zrobilem 100 zab i 1 zgon i w jedna runde prawie 5 orzelkow

Edit: albo wchodzisz na serwer 500% ziba i jedziesz grasz normalnie. W 2h wbijesz calego orzelka. Ja tak robiłem jak miałem 94 orzełek. Przychodzilem do domu, siadalem do konsoli włączalem 500% ziba i jazda. Po dwoch godzinach jak orzełek wpadl wylaczalem konsole i do nauki. Trzeba tylko gracz lepiej niż przeciętny gracz. Wyniki koło 60 zab do 10 zg. I najważniejsze trzeba dużo biegać, przejmować flagi i zabijać.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edytowane przez cyqor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pełen podziw . szczerze . punktów milionpińcetdwadziwińcet , a skill na poziomie 150. graty!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dojechałęm do 89 orzełka normalnie ale stwierdziłem, że 100 nie wbije uczciwie przed premierą B4. To się zgadałem z kumplami i w weeckend dobiłem :D w około 2,5godziny wbiłem 433966 punktów :D aż w szoku byłem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dojechałęm do 89 orzełka normalnie ale stwierdziłem, że 100 nie wbije uczciwie przed premierą B4. To się zgadałem z kumplami i w weeckend dobiłem :biggrin: w około 2,5godziny wbiłem 433966 punktów :biggrin: aż w szoku byłem..

wielki szacun...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi