Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

ja kupilem na usa zawsze to 20zl taniej ale powiem wam... troche żaluje bo dla mnie zadnej rewelki nie ma a pozatym szybko sie nudzi jest stanowczo za trudna :[.. moge pogonić po taniości komus jakiś download do tej gierki

Za szybko się poddajesz, fakt gra jest zajebiście trudna, ale jak już z 20 razy powtórzy się jedną trase to nawet srebro jest. O złocie to na razie nie chce mi się myśleć, oczywiście tam gdzie widzę, że dam radę je zdobyć to robię od razu a jak nie, to zdobycie go musi sobie poczekać na lepsze czasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Faktycznie na L1/R1, jest jakby łatwiej. Wcześniej myślałem, że przy L2/R2 siła skrentu zależy od wciśniętego przycisku im mocniej wciśniety tym większy skręt ale chyba tak nie ma

W którym miejscu i jak się zmienia rozłożenie klawiszy?

Ja chciałem pozmieniać sobie X i [], ale coś mi nie wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra geniusz ale chyba zmusi mnie do zakupu dobrego magłośnienia. Strasznie hipnotyczne są zony. Wpadam w trans :-) O dziwo nawet niezłoe wyniki kręcę. Myślałe , że będzie trudniej od pocątku ale gra fajnie "zachęca" do masterowania skillsów dając nam na początkek łatwe trasy i prędkości i stopniowo żyłując wymagane czasy. Ekstra zabawa.Czy da się gdzieś przy graniu racebox ustawić ilość okrążeń czy to zależy tylko od ustawionej prędkości?

Mnie jak na razie kręci rapier. Flash i venomsą za wolne, a phantom to już dla mnie ciiut za szybko (na razie).

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest mega trudna! Muszę dużo trenować. Kozak gra!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam trudna... spodziewalem sie ponadto szybszej... ale jest i tak kozacko. Dawno w tak dobrego racera nie gralem. Jest mega jazda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szlag mnie zaraz trafi z tym Wipeoutem zasranym .. Powtarzam jeden wyscig juz chyba z 30 raz! A wszystko do tej pory zloto bez wiekszych problemow..

Dawno juz padem nie chcialem rzucac o sciane ..

PS: Na jakim skillu oponentow gracie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja własnie w klasie 3 robiłem ZONE 30... masakra daaawno nie gralem w Wipeout, bo ostatnio w 2097... a to co czasami trzeba dłubnąć mnie rozwala...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja się was pytam - czym się tak jaracie skoro to jest to samo co na psp ? Moim zdaniem twórcy mogli się trochę bardziej postarać i dać więcej tras. Nowych tras. Tu nawet muza jest taka sama jak w wipeout pulse na psp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taak, bo na psp masz full hd, surround i 60 klastek na sekundę :-) Poza tym mój tv jest troszkę większy niż ten z psp :-) Gra- killer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a ja się was pytam - czym się tak jaracie skoro to jest to samo co na psp ? Moim zdaniem twórcy mogli się trochę bardziej postarać i dać więcej tras. Nowych tras. Tu nawet muza jest taka sama jak w wipeout pulse na psp

Tym się np ja jaram, że mam to na 40" A nie na PSP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhhh... Po jakichs 40 nieudanych i w 99% przypadkow, nie ukonczonych wyscigach na jednej z tras, zczailem dopiero ze Barrel Roll zabiera energie..........

Przestalem robic barrel rolle za kazdym razem jak bylem w powietrzu i zrobilem zloto za drugim razem (bo trase jade juz z zamknietymi oczami)..

Niszczy mnie ta gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No barrel roll zabiera energię... też sie dowiedziałem o tym ale w online ...

Tak czy siak, gra za taką cenę a daje tyle przyjemności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8/8 complete (Novice/Skilled) - zostało 5-8 medali do poprawy na złoto a później na Elite (trzeba sobie coś zostawić na "puste okresy" października ). Jest bardzo przyjemna nagroda za ukończenie całości .

Szkoda, że mam słomiany zapał, więc zobaczymy jak to będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co daje podnoszenie i opuszczanie dzioba oraz barrel roll ?

Gerath Ty od czwartku to chyba nic poza graniem w wipeouta to nie robiłeś (spałeś chociaż trochę ?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beczka daje ci boosta po wylądowania, a "pitchowanie" ciutkę pomaga w ułożeniu się przy ostrych lotach bardziej równolegle do toru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8/8 complete (Novice/Skilled) - zostało 5-8 medali do poprawy na złoto a później na Elite (trzeba sobie coś zostawić na "puste okresy" października ). Jest bardzo przyjemna nagroda za ukończenie całości .

Szkoda, że mam słomiany zapał, więc zobaczymy jak to będzie

Kiedyś Ty zrobił 8/8??

Ja dziś z ZONE 30 męczyłem się z 2h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem na wakacjach z 5 dni na PSP w Wipeouta i jakoś tak zostało .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie... ja też grałem w Wipeout ale... w 97r w 2097

W sumie fajnie że dali jako sekret do odblokowania widok na ekranie z W2097 Miłe wspomnienia się budzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kirex (lol dopiero teraz zauważyłem, że to ty kamilcio). Dobrze się wczoraj grało ^^.

No troszkę posiedziałem to fakt ^^. Większość cellów od 1-6 pękła mi od kopa na złoto więc poszło w miarę szybko.

Kiedyś też tam grałem w Wipeouta, ale był za trudny więc zostawiłem. Zresztą czasy PSXa upłynęły mi pod znakiem Tekkena a PS2 pod ISSesem . O Wipku jakoś zapomniałem do czasu PSP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@kirex (lol dopiero teraz zauważyłem, że to ty kamilcio). Dobrze się wczoraj grało ^^.

Pewnie, że dobrze. Ja na razie to uczę sie opanować statek, ale jak już się nauczę to Ci jeszcze dokopie. Nie myśl, że zawsze będzie Ci tak dobrze szło

PS. jakby co to za jakąś godzine, półtorej będę grał (tylko niech żonka skończy oglądac pierdoły na tvn'ie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie chyba mam dość wipeouta . Zresztą za 1,5 godziny będę powoli zbierał się do spania . Ale okazji jeszcze nie zabraknie raczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No fajnie... ja też grałem w Wipeout ale... w 97r w 2097

W sumie fajnie że dali jako sekret do odblokowania widok na ekranie z W2097 Miłe wspomnienia się budzą...

Spoila bys sobie darowal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki to niby spoiler?... żadna fabuła, zero scenariusza tylko czysta ścigałka... więc... powiedz mi gdzie tu spoiler?... Przecież nic nie odkrywam z 'fabuły'... jesli jakaś fabuła jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nie wiem kto to pisal i gdzie ale ktos pisal ze air braki nie dzialaja analogowa no i ja spiesze z odpowiedzia ze wlasnie dzialaja ,przepieknie mozna wziasc pare zakretow na sol 2 z air brakiem na polowe, pelnym gazie i wychyleniu galy tez na max aha i co wy z ta muzyka ze odtwarza tylko 5 ,mi tam odtwarza wszystkie.A i jeszcze czym sie podniecamy ja sie podniecam bo za grosze mam najlepszego wipeuta w jakiego gralem fakt nie jest to pelnoprawna kolejna czesc ale nigdy nie miala nia byc dlatego nazywa sie HD dodam ze gralem w obie czesci na psp niemalo a i tak mna giera zawladnela poprostu ma swietny system jazdy i ta trudnosc tylko dodaje uroku satysfakcja gwarantowana ja nie wiem wy byscie chcieli przejsc w 3 sekundy?wtedy byscie biadolili jaka krotka,Kazda gra powinna byc taka trudna przynajmniej tego typu, jak oldschoolowe gry z automatow tutaj jak zrobie zwykle zloto to czuje ze cos osiagnalem a nie byle by pykac for fun gra powinna stawiac wyzwania end of story.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi