Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

Trudna? To nie dla mnie, bo mam słabe nerwy i odstawiam grę, kiedy za pierwszym razem mi nie wyjdzie Zdażają się wyjątki, ale to musi być naprawdę wciągająca gra, a że taki jest WHD, nie wątpię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać jesteś wprawiony, bo dla mnie Wipeoutowego laika była dosyć trudna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwiesila mi sie konsola juz 5 razy, jak tylko wciskalem kampanie, usunalem gre i sciagam od nowa. jak mi sie dalej bedzie wieszac to nie wiem co zrobie .

dawno taki zly nie bylem. caly dzien czekalem od 7 rano az wroce w koncu do domu i zapodam wipeouta na full volume.. sciagal sie z godzine.

teraz idzie jak krew z nosa bo chyba z polowa posiadaczy PS3 sciaga ta gre... grrrrrrrrrrrrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać masz pech. Jak grałem u kumpla to ani razu się nie zawiesiła. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  cwir napisał:
zwiesila mi sie konsola juz 5 razy, jak tylko wciskalem kampanie, usunalem gre i sciagam od nowa. jak mi sie dalej bedzie wieszac to nie wiem co zrobie .

dawno taki zly nie bylem. caly dzien czekalem od 7 rano az wroce w koncu do domu i zapodam wipeouta na full volume.. sciagal sie z godzine.

teraz idzie jak krew z nosa bo chyba z polowa posiadaczy PS3 sciaga ta gre... grrrrrrrrrrrrrr

Może poprzednio był jakiś mały błąd podczas ściągania powodujący zawieszanie się konsoli ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Noe napisał:
Widać jesteś wprawiony, bo dla mnie Wipeoutowego laika była dosyć trudna

Tą grę trzeba wyczuć. Każdy kto podchodzi do niej jak do wyścigów robi błąd i jest na starcie spalony. Tu podstawą jest opanowanie airbrake'ów i ślizganie po bandach. Po tym gra to cud malina

Jednak poczekam na wersję pudełkową. Mam nadzieję, że taka wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera trudny ten WIPEK !!!

Już chyba godzine męczę time trial na Vineta K z drugiego eventu na złoto i kurde nie mogę. Reszta jest łatwa tylko ten time trial mnie o zawał serca przyprawia.

Apropo tych zawieszeń, to na jakich modelach konsol to sie zdarza ??? Może ma to związek właśnie z tym ? Ja mam wersje 40giga i śmiga bez zawieszeń i zacięć muzyki ( jak na razie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Rafalski napisał:
Apropo tych zawieszeń, to na jakich modelach konsol to sie zdarza ??? Może ma to związek właśnie z tym ? Ja mam wersje 40giga i śmiga bez zawieszeń i zacięć muzyki ( jak na razie )

60 gb z kwietnia 2007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Astarot napisał:
Ja bym bardziej obstawiał, że coś podczas ściągania się zbugowało.

Mam naprawde gleboka nadzieje bo jak znowu bedzie zwiecha to sie wqrwie na maxa...

Moj 500 post

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi zawiesza się w tyrybie online po zakończonym wyścigu, a mam 40Gb z maja.

Nie wydaje mi się aby problemem były błędy podczas ściagania, ponieważ gdyby był błąd to instalka by nie poszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja mam 40gb i mi sie nic nie wiesza a jesli chodzi o trudnosc to nie wiem o czym mowa fakt pozniej bedzie masakra ale pierwsze 2 eventy luz dla mnie to najlatwiejszy wipeout ze wszystkich milutko sie steruje aha i polecam w opcjach sensitivity dac na najmniejsze wtedy tak nie rzuca statkiem wszystko naprawde fajnie ale dla oczu w nocy to jest zabojstwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką pojemność GB ma ta gierka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Tomisior napisał:
A jak u was? instalowaliscie najpierw malego pizdzika? pozniej wiekszy plik czy na odwrot? nei wydaje mi sie zeby to mialo znaczenie, bo jest to bez sensu. Co dziwne, mi instaluje tego malego, game unlockera zaraz po zassaniu. a kumpel ktory ma 2.43, ma to normalnei zassane jak demko, ktore czek ana instalniecie :/ juz zglupialem i nie wiem jak to instalowac. dopiero 15% mam .ehhh zawsze musza bcy problemy

Hmm, dziwne bo ja mam 2.43, podczas ściągania najpierw wybrałem duży plik, czyli ten z grą a potem od razu wcisnąłem i zacząłem pobierać mały. Po jakichś 2-3 sek od wciśnięcia plik się ściągną i od razu zainstalował, nie mam i nie miałem go w katalogu z grami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i ja...Wipeoputa kolrowego, każdy z nas ma:) Właśnie jestem po pierwszy testowym wyścigu, nie stwierdziłem u siebie żadnych zgrzytów, ale za martwi mnie jesdna kwestia związana z grą.Jak na ikonie gry, wciskam trójkąt to nie pisze, jak przy innych tytułach, że gra może być używana przez osoby inne nic ja:(

Dodam, że pobrałem wersję z US, czy ktoś może to potwierdzić(ktoś to ma jeszcze wersję z tego sklepu).

Pozdrówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  misiopuchatek napisał:
Tą grę trzeba wyczuć. Każdy kto podchodzi do niej jak do wyścigów robi błąd i jest na starcie spalony. Tu podstawą jest opanowanie airbrake'ów i ślizganie po bandach. Po tym gra to cud malina

Jednak poczekam na wersję pudełkową. Mam nadzieję, że taka wyjdzie

No dokładnie. Ja się nastawiłem na wyścigi Bo to moja 1. gra z serii WipEout. Ale nauczyłem się już w nią grać i mniej więcej opanowuje to Tylko mam pytanko. Jest taki tryb ,,Zone'' I o co w nim chodzi ? Liczy się czas wytrzymania czy np. speed jaki osiagniemy ? Strasznie trudny ten mod

Wrócę około 15:00 więc mam nadzieje że coś pogramy online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WipEout HD ma problem

http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-ma-problem/

czekam na patch :/

A co do samej gry, wczoraj włączyłem o 22:30, skończyłem grać o 2:30. Graficznie ta gra poraża swoim wykonaniem, możliwość odpalenie swojej muzyki, trofea, gra się świetnie. Jedna z lepszych gier na PS3 w tym roku.

IMO dla W: HD warto kupić PS3, a sam znam kilka osób, któe właśnie teraz kupiły PS3... bo wyszedł W: HD.

A co do Zone. Z każdym kolejnym okrążeniem wzrasta szybkość, brak hamulców, odbijanie się od band, game over Chodzi o to, aby jak najdłużej wytrzymać na trasie. Mój obecny rekord to 25 poziom, a żeby zdobyć złoty puchar trzeba zaliczyć 75 poziom (sic!!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  kirex napisał:
Hmm, dziwne bo ja mam 2.43, podczas ściągania najpierw wybrałem duży plik, czyli ten z grą a potem od razu wcisnąłem i zacząłem pobierać mały. Po jakichś 2-3 sek od wciśnięcia plik się ściągną i od razu zainstalował, nie mam i nie miałem go w katalogu z grami.

Ja najpierw sciaglem ten maly, a pozniej duzy, w katalogu tez byla tylko instalka i nic wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  MAGpl napisał:
Mam i ja...Wipeoputa kolrowego, każdy z nas ma:) Właśnie jestem po pierwszy testowym wyścigu, nie stwierdziłem u siebie żadnych zgrzytów, ale za martwi mnie jesdna kwestia związana z grą.Jak na ikonie gry, wciskam trójkąt to nie pisze, jak przy innych tytułach, że gra może być używana przez osoby inne nic ja:(

Dodam, że pobrałem wersję z US, czy ktoś może to potwierdzić(ktoś to ma jeszcze wersję z tego sklepu).

Pozdrówka

siemanko , ja tez wczoraj kupiłem z US store , możesz się podzielić gra ze znajomymi bo na 100% działa , a to o czym piszesz to tez mam przy większości gier , chodzi o to ze jeżeli usuniesz konto z loginem US to najprawdopodobniej gra nie będzie ci chodziła oczywiście możesz grać ze swojego konta PL to akurat nie ma znaczenia

dla wszystkich co nie chcieli wersji US , oczywiście można grac na serwerach w EU no i jest tańsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  pokrytysniegiem napisał:
WipEout HD ma problem

http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-ma-problem/

czekam na patch :/

Ehhhh.. Co za koszmarny wieczor wczoraj.. Sciagalem Wipeouta 2 razy (drugi raz trwal wiecznosc) i dopiero w polowie sciagania wyczailem na necie ze to bug z lista znajomych jest.... Tak czy siak gdzies kolo 1 w nocy udalo mi sie w koncu odpalic gre bedac offline ale bylem juz ledwo zywy i pijany. Wyglada niesamowicie i gra sie na wypasie ale juz nie bylo to tak przyjemne jakby bylo za pierwszym razem bo przejechalem sie z 3 razy szybko zeby obadac jak gra wyglada i poszedlem spac...

Co do buga to dzis moja lista friendsow sie powaznie skurczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra zrobiła na mnie ogromnie pozytywne wrażenie. Po kilkunastu wyścigach w singla i kilku online nie znalazłem jak dotąd żadnych błędów oprócz jednego, cytując moją żone: "Jest tak kolorowa, że nic nie widać". Jak już człowiek ogarnie wzrokiem trasy to sie przyzwyczaja. Ten sam problem mam w Dirt, ale to już pewnie dlatego że jestem za stary .

Muzyka w grze jak zwykle super, zwłaszcza podchodzą mi drum and bassowe kawałki \m/. Żadnych zgrzytów graficznych, żadnych przycinek płynności. Grywalność po pierwszym dniu super. Tryb na split screena działa tak jak powinien.

Heh, jeszcze 6h w pracy i do domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm dziwn sprawa, mi z gierka wszystko działa ALEEEE, zaladowalem do plejki swoja muze ,stworzylem playliste o nazwie wipeout i jest w niej 12 kawałkow. Co mnie wpienia to w grze odpala sie tylko 5 z nich, nawet jak wybiore manualnie ktorys z omijanych to gra przeskakuje na te co juz byly, no szlag by to:/ ;( nie wiecie od czego tak sie dzieje? Tez zauwazylem ze nie ma moich wyników jak dam w redcords, view i dam global.personal sa, ale global nie ma i nie widze wnim moich kumpli, ktorzy gierke lykneli normalnie czy ktos potrafilby pomoc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi