Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

Ja gram D-Pad + AB pod R1+L1 . Jakoś mi tak wygodniej, ale AB z tego co patrzyłem to rzeczywiście działają analogowo.

Respect dla osób, które machnęły Beat Zico - mi brakuje jeszcze sekundy . Gdzie urwać wiem, gorzej z wykonaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Respect dla osób, które machnęły Beat Zico - mi brakuje jeszcze sekundy . Gdzie urwać wiem, gorzej z wykonaniem.

Z tego co wiem to nikt na świecie jeszcze tego nie zrobił , więc pewnie jest jakiś trick w tej trasie.

AZ sekunda w tej grze to wieczność. Mi na niektóre złota brakuje 3 setne i nie mogę przejść. Grrr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zerknij sobie na lap timy choćby nawet. Na innym polskim forum o PS3 dwóch gości machnęło. W opisie trophies na stronach są poradniki itd itp (no może itd itp to za dużo ale w każdym razie kilka osób już zrobiło).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, zauważyłem że 1s to trwa tu jakby...

Kumpel kupił se WipeoutHD i zrozumiał o co chodzi z tym że tak wszyscy o tym gadali i gadają Jak mu zabrakło 0,03s do złotego medalu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Mi sie wydaje ze wiem jak to wykonac ale wezme sie za to dopiero jak zrobie wszystkie zlota o ile zrobie narazie koncze 5 event.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ot ciekawostka

[a href=http://i34.tinypic.com/2njxbfl.jpg" target="_blank]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że niby jak on to zrobił?...

Ja na ZONE 30 wysiadam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia treningu i koncentracji. Na zasadzie tu odbić tu puścić, tutaj lekko, tu z AB itp

Akurat w przypadku ZONE to cudów nie ma jak z Beat Zico, że trzeba kombinować. Wczoraj podczas robienia Mercenary (500pkt u kazdego z teamow zrobiłem ponad 50 zon:D). Polecam ten sposób.

Co nie zmienia faktu, że 75 jest MEGAHARDCOREM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A statkiem którego teamu latacie najczęściej? Czy macie jakiś swój ulubiony czy raczej wybieracie w zależności od trybu (SpeedLap, Single Race)?

Mnie jakoś bardzo przypadł do gustu Assegai. Choć kilka mam jeszcze nieodkrytych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Campaign 02 (lub 03) do 07 zaliczałem na Icarasie, w 08 przesiadłem się na Assegai. Czasami latam też Piranią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mi zdecydowanie Pirania pasuje, szczególnie przy trasach gdzie muszę wyskoczyć se dalej i mam boosta w zanadrzu...

Ta gra ma w sobie drugie dno... jak sie zacznie, to ciągnie aby wszystko zrobic perfekcyjnie, a że nie lubię odpuszczać, to zanim wejdę na kolejny 'poziom' to robię wszystko na złoto... i dlatego dopiero jestem na 4/8.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahh, czemu to w box'ie się nie ukazało... Mam pytanie: czy rzeczywiście tak jak na screenach i w grze jest tak dobre AA, że nie widać ni ząbka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najbardziej lubię Assegai i EGX. Jeśłi chodzi o drugie dno to 100 racji. Gra zachęca do masterowania skilsów. Rozmieszcznie przyspieszaczy na trasie daje nam pojęcie jak powiniśmy jechać, żeby było dobrze. Wczoraj spróbowałem pojeździć z widoku z 1 osoby (ze zdeżaka?) i o dziwo kręciłem lepsze czasy na bardziej krętych trasach-łatwiej było mi wyczuć kiedy mam użyć airbreak'a, żeby idealnie wziąc zakręt.

Ciekawe czy bedzie DLC do tej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wie ktos jak mo0zna grac online majac 99 friendsow ;d czy wyjdzie moze jakis patch??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pffffffff...

Pawlos No i widzisz, to przykład że PS3 to nie Nasza Klasa Nie opłaca się trzymać ludziuf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ahh, czemu to w box'ie się nie ukazało... Mam pytanie: czy rzeczywiście tak jak na screenach i w grze jest tak dobre AA, że nie widać ni ząbka ?

Tak to prawda żadnych ząbków,żadnych poszarpanych krawędzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak to prawda żadnych ząbków,żadnych poszarpanych krawędzi

z 800km/h na zegarze, to trudno zauważyć ząbek:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czy wie ktos jak mo0zna grac online majac 99 friendsow ;d czy wyjdzie moze jakis patch??

studio liverpool pracuje nad patchem teraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
studio liverpool pracuje nad patchem teraz

a może oni już coś poprawili tyle, że na serwerach, bo od piątku to ani razu mi się nie zawiesiło a gram na singlu i online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprobowalem zalogowac sie podczas gry ;/ momentalnie gra zwisla ;/

PS zrobil ktos trophy barrel roll na moa therma?? xD masakra wlasnie mi sie udalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi