Marchew 7 Napisano 23 Grudzień 2008 (edytowane) A ja wam powiem, że napierałem Zico po 80 okrążeń dziennie i nic. Dzisiaj rano siadłem z głupa i przeleciałem pierwsze okrążenie, turbo i za drugim taaadaaa! Beat Zico zrobione. Bez rozgrzewek i tym podobnych cudów ;) Co do Campaign na elicie - robię sobie 3 złota dziennie mniej więcej, w końcu wskoczy. Pierwsze 4 eventy bodajże już mam full i połowę ósmego, bo go wypełniam równolegle. Wszystkie Zone i Speed Lapy mam już na elicie i wszystkie Time Trial oprócz jednego. Edytowane 23 Grudzień 2008 przez Marchew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 23 Grudzień 2008 (edytowane) Bez rozgrzewek i tym podobnych cudów ;) No cos w tym jest.Tez czasami siadam do gry i za 1,2gim razem przechodze wyscig nad ktorym sie meczylem i kurw...alem 2h :).Beat Zico narazie se daruje..Jesli chodzi o Elite to brakuej mi 4medali w ostatnim Evencie.Najgorsze sa single race. Wczoraj zodyblem Airbrakera i sie cieszylem jak dziecko:) bo miesiac temu mowielm: kurde trzeba byc mega poje...anym zeby to zdobyc:P Walcze o Zeusa ale narazie doszedlem bodajze do 62 zone. No jest jeszcze troche do powalczenia.2giego pada trza kupic zeby miec wszystkie trophy. Pozdrawiam! Edytowane 23 Grudzień 2008 przez Bigi_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 23 Grudzień 2008 Drugiego pada chyba pożyczę i sam nabiję, bo u kumpla nabiliśmy już przypadkiem, a mieszkam daleko to wątpie żeby przyjechał ;) Trzeba zorganizować ekipę na Bling Brigade, bo osobiście cieszyłbym się z tego ;) AG Assassin nie nabijam sztucznie, jakoś większą mam satysfakcję jak trofeum zdobędę niż po prostu nabiję. Wyjątkiem są te dla rookies, bo nie latałem w ogóle na Novice i po prostu się podstawiłem, żeby mieć.... Wstyd! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 28 Grudzień 2008 Powiedzcie mi lepiej co za wariat wykrecil 1006 zone na Anulphie ?!!! :blink: Trzeba byc ostro popie..... :) dziwne w tym to, ze z tych 1006 tylko 3 perfect?cos tutaj chyba smierdzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 28 Grudzień 2008 Bug, nie wiem jaki, ale o sprawie było głośno na zagranicznych forach WHD. Sławy mu to nie przyniosło w każdym razie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Grudzień 2008 Powiedzcie mi lepiej co za wariat wykrecil 1006 zone na Anulphie ?!!! :blink: Trzeba byc ostro popie..... :) dziwne w tym to, ze z tych 1006 tylko 3 perfect?cos tutaj chyba smierdzi To nie jest jakiś bug. Sprawdź niektóre czasy z Time Trail :) Najszybsze okrążenie kilka sekund. Na oficjalnym forum gry już o tym głośno, pewnie pracują już nad patchem. PS. Widzę, że kolega wyżej już odpowiedział ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Rany boskie mam to za soba juz myslalem ze nie bedzie mi sie chcialo ale po krotkiej przerwie wrocilem i dokonczylem co zaczalem platinum is mine oby nie bylo wipeout hd 2 :D Edytowane 30 Grudzień 2008 przez ZMU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danyluzak 0 Napisano 6 Styczeń 2009 pomoże mi kotoś zrobić tofeum Bling Brigade pozdro id-Dany36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 17 Styczeń 2009 (edytowane) oojojoj ale sie porobiło;/;/ nie łaczy mi już wipka online;/;/ nie widziec dlaczego?? wybieram online wyskakuje okienko connecting... a po chwili Network Error "an error occurred whitlst contacting server try again later" i tak juz 6 dlugich dni !!!! Bywało już tak wczesniej ale gora 2 godziny max i wszystko było wporzadku pomożcie bo usycham:D to co zauważyłem: 1. na koncie mojej siostry łaczy (W HD) 2. inne gry tj. Tekken DR, Warhawk działaja Wiec chyba coś nie tak z moim profilem klocki_LEGO pzdr Edytowane 18 Styczeń 2009 przez pajacyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 18 Styczeń 2009 nikt?!? dalej mi nie łączy, też tak macie?? super...;/ teraz to moge wyrzucić ps3;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wader-niwka 0 Napisano 18 Styczeń 2009 Może to przez to że zrobiłeś platynkę i uznali, że jesteś za dobry i nie masz po co grać ;). A tak na poważnie to ja w WHD bardzo często miałem problemy z online i dziś sobie odpaliłem żeby zobaczyć co będzie, to przez 5 minut miałem connecting...W końcu odpuściłem i wyszedłem, może faktycznie mają coś nie tak z serwerami ... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 18 Styczeń 2009 hehe h.. z platyną;) najgorsze ze z mojego konta nie łaczy już 7 dni w W HD, ciagle wyskakuje network error ,w inne gierki moge grac po necie tekken czy czy warhawk smigaja bez problemu. Sprawdzalem tez inne konta ktore mam na konsoli i one dzialaja w wipku tylko moje nie dziala;/ Jutro bede dzwonil do sony ale to chyba g...no da! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wader-niwka 0 Napisano 18 Styczeń 2009 Nie no może nie, nie możesz się załamywać. Musi się dać coś zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 18 Styczeń 2009 no co Ty!! bez ofiar sie nie obejdzie;) Jutro tam dzwonie i powiem co o nich mysle;) cyganskie murzynskie zydy:D <joke> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 18 Styczeń 2009 no co Ty!! bez ofiar sie nie obejdzie;)Jutro tam dzwonie i powiem co o nich mysle;) cyganskie murzynskie zydy:D <joke> Masz coś do żydów, cyganów i murzynów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
busaba 2 Napisano 28 Styczeń 2009 Witam Mam dokładnie ten sam problem co klocki_LEGO.Na moim głównym koncie nie łączy wcale Wipeouta.Na innych kontach śmiga bez problemu....???Zrobiłem format dysku PS3 nic nie pomogło.Dzieje się tak od jakiś 10dni.Zastanawiam się nad wykasowaniem swojego głównego konta i ustawieniem go od nowa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 28 Styczeń 2009 Otrzyma patch o numeracji 1.26!, ma ważyć 11MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 28 Styczeń 2009 Otrzyma patch o numeracji 1.26!, ma ważyć 11MB. A ja wlasnie sie zastanawialem do czego ten patch.No ale jzu wszystko jasne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 30 Styczeń 2009 dalej nie laczy nawet z tym pseudo nowym patchem;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 30 Styczeń 2009 (edytowane) Witam Mam dokładnie ten sam problem co klocki_LEGO.Na moim głównym koncie nie łączy wcale Wipeouta.Na innych kontach śmiga bez problemu....???Zrobiłem format dysku PS3 nic nie pomogło.Dzieje się tak od jakiś 10dni.Zastanawiam się nad wykasowaniem swojego głównego konta i ustawieniem go od nowa?? Nie kasuj bo to i tak nic nie da;/ wina lezy po stronie SL to oni maja cos nie tak z serwerami... http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?t=5655 ten sam problem na wipeoutzone aha i u mnie cala ta sytuacja wystapiła kiedy to lista znajomych na ps3 osiagnela max - 100 osob po nastepnym uruchomieniu ps3, juz nie laczylo;/ Edytowane 30 Styczeń 2009 przez pajacyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 8 Kwiecień 2009 Dziś patch, min. system rankingowy i mozliwośc wysyłanie zaproszeń! http://blog.us.playstation.com/2009/04/07/...-psn/#more-8690 Fajnie, ze dodali system rankingowy, czas wrócić do WipEouta :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolala 6 Napisano 8 Kwiecień 2009 Po zainstalowaniu patcha wiesza mi konsole, ma tak ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Kwiecień 2009 Po zainstalowaniu patcha wiesza mi konsole, ma tak ktos? Mu się wiesza co drugie ładowanie, więc się nie martw :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolala 6 Napisano 8 Kwiecień 2009 Nie martwie sie ;) Wyczytalem, ze przed odpaleniem wipeout nalezy wylogowac sie z psn i odpalic gre i w niej sie zalogowac :) I rzeczywiscie dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 9 Kwiecień 2009 Dzieki - pomoglo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach