bronar 17 Napisano 28 Lipiec 2009 Troche z innej beczki szukalbym ludzi do zrobienia bling,jest ktos chetny? Ja jestem. Niestety brakuje nam jeszcze 6 osób :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 28 Lipiec 2009 Ja pomogę. Będę o 18:00 i 20:00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 28 Lipiec 2009 O 20-21 powinienem być jeżeli będzie ekipa, wcześniej nie dam rady raczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parker 0 Napisano 28 Lipiec 2009 Pisze się na to trofeum, mogę być między 18 a 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Lipiec 2009 Dział Trofea! Dotrze to w końcu do was? Ile można prosić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Wrzesień 2009 (edytowane) Wipeout HD na Blu-ray już oficjalnie Klik - http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-na-blu-ray-szczegoly/20829/ Premiera 16 października. Powiem, że WARTO! Platyna jest piekielna trudna! :) Edytowane 14 Wrzesień 2009 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 16 Wrzesień 2009 Jestem szczęśliwy. Nielubię idei cyfrowej dystrybucji, a ta gra to jedna z kilku gier o któych myslałem w kontekście zakupów w PSS. Bankowo kupuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MBeniek 0 Napisano 14 Październik 2009 Przewidziana jest jakaś obniżka WHD na polskim pss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 14 Październik 2009 Przewidziana jest jakaś obniżka WHD na polskim pss? Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 29 Październik 2009 Poprawka do WipEouta HD przynosi głównie reklamy Klik - http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7200142,Poprawka_do_WipEouta_HD_przynosi_glownie_reklamy.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 26 Listopad 2009 Orientuje się ktoś kiedy będzie\była premiera? Na allegro już jest ale nie wiem czy brać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 12 Styczeń 2010 Czy jest jakakolwiek różnica między Wipeoutem z PSN Store a wersją płytową? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 12 Styczeń 2010 Czy jest jakakolwiek różnica między Wipeoutem z PSN Store a wersją płytową? Raczej nie. Poza pudełkiem :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 28 Styczeń 2010 Jutro o 19 robimy Bling Brigade. Skład ok. 10 osób, niepewnych, więc jeśli ktoś chce niech do mnie pisze, PSN ID: SDRaid Jeśli ktoś może pomóc, także prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azazelek 0 Napisano 2 Kwiecień 2010 fajna gierka :) polecam latanie bez zadnych asyst pilota :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotting 0 Napisano 29 Kwiecień 2010 Witam, poruszę problem poniekąd opisany kilka postów wcześniej. Zagrałem w demko Wipeout HD i mega mi się podobało, a jako, że nigdy wcześniej nie miałem z tą serią do czynienia jestem zdecydowany na zakup. I tu moje pytanie - na allegro zauważyłem, że sprzedają Wipeout HD Fury - czy to jest jakiś dodatek? Czy też może pełna podstawowa wersja + dodatek? Pytam bo niestety nie za bardzo się w tym orientuje, a jeśli byłaby to podstawka + dodatek to kupiłbym to raczej w wersji płytowej niż cyfrowej. Liczę na szybką odp i bez nadmiernej krytyki (że niby jeszcze nigdy w to nie grałem ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 29 Kwiecień 2010 @UP Śmiało kupuj. Jest tak jak napisałeś czyli gra i dodatek. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 29 Kwiecień 2010 Również polecam. Kupuj bez wahania jeśli demko przypadło Ci do gustu to cała gra Cie oczaruje :) Aha i jedna rzecz... Nie rzucaj padem jak coś nie wyjdzie bo gra należy do jednej z najtrudniejszych jesli chesz platyne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Maj 2010 Witam, poruszę problem poniekąd opisany kilka postów wcześniej. Zagrałem w demko Wipeout HD i mega mi się podobało, a jako, że nigdy wcześniej nie miałem z tą serią do czynienia jestem zdecydowany na zakup. I tu moje pytanie - na allegro zauważyłem, że sprzedają Wipeout HD Fury - czy to jest jakiś dodatek? Czy też może pełna podstawowa wersja + dodatek? Pytam bo niestety nie za bardzo się w tym orientuje, a jeśli byłaby to podstawka + dodatek to kupiłbym to raczej w wersji płytowej niż cyfrowej. Liczę na szybką odp i bez nadmiernej krytyki (że niby jeszcze nigdy w to nie grałem ;)) Na płycie znajdziesz Wipeout HD i Wipeout Fury (DLC które wyszło jakiś czas temu - nowe trasy, tryby, statki, jest tego pełno). Gorąco polecam. Dla mnie to najlepsza gra z PS Store. Ludzi na serwerach ciągle dużo, a tryb Zone to coś niesamowitego. Jeżeli odpalisz go w pewnym "stanie", to doświadczysz czegoś niebywałego ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotting 0 Napisano 2 Maj 2010 Chyba wiem o czym mówisz ;) Niesamowicie się nakręciłem na tą gre, mam nadzieję, że już po poniedziałku wpadnie mi w łapy. Gra dzisiaj przyszła i jest niesamowita.. Nie mogę się od niej oderwać, coś pieknego zarówno graficznie jak też jeśli chodzi o fun z gry. Miazgator jednym słowem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Maj 2010 Gra dzisiaj przyszła i jest niesamowita.. Nie mogę się od niej oderwać, coś pieknego zarówno graficznie jak też jeśli chodzi o fun z gry. Miazgator jednym słowem.. Zmienisz zdanie jak ci się zachce zrobić platyne ;] Mi zostały tylko 2 wyścigi i jakoś nie mam chęci... Sebenco Climb (Phantom) <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rotting 0 Napisano 6 Maj 2010 Być może, jak narazie nie mam większych problemów, chociaż słyszałem, że później można rzucać padami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grat 0 Napisano 6 Maj 2010 (edytowane) - Edytowane 6 Maj 2010 przez kill Chyba sobie jaja robisz? Poczytaj Regulamin! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 7 Maj 2010 Mozna mozna :P Moj do dzis jest pekniety wlasnie od wipEouta :) na szczescie platyne mam juz dawno za sobą, jakbyś potrzebowal pomocy to pisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADAMSONE 0 Napisano 13 Maj 2010 Witam.Szukam ludzi którzy chcieliby ustawic sie na "Bling Brigade" dodawajcie mnie do frendsów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach