Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz to zrobić tylko w trybie elminator i robi się to poprzez wciśnięcie R1 albo L1 nie pamiętam już dokładnie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też sie napaliłem po demie i teraz czekam na psn + bo ta gra jako pierwszy gratis ma iść :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wykupiłem Plusa, pobrałem WipeOuta i dłuższą chwilę się zastaniawiałem WTF? Wciskam X, ten bolid leci na wprost, próba skrętu kończy się szaleńczym lotem na bandę, utrzymanie siódmego miejsca jest praktycznie niemożliwe. Powiedzcie - czy pominąłem jakiś element gry który sprawia że ludzie się o niej dobrze wypowiadają? Bo jakbym wydał na nią kasę to bym się wkurzył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że jest możliwe utrzymanie nie tylko 7 miejsca, ale i 1. Jak wszystko w życiu - trzeba próbować i poćwiczyć. R2 i L2 robisz coś na kształt 'skrętu' ale nie w klasycznym rozumieniu tego słowa - bolid (jeśli mogę to tak nazwać) nieco hamuje i skręca w stronę lewą/prawą (zależnie od tego co wciskasz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R2/L2 to tylko na ostre zakręty, głównie steruje się gałką ;). Ustaw sobie czułość gałki i triggerów wtedy będzie Ci łatwiej :thumbsup:. Zamiast narzekać na brak tutoriala to sprawdził byś każdy przycisk i menu :whistling:.

Edytowane przez tokimu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!!!

Ściągnąłem grę, i niestety wyskakuje mi ze nie mam jakiegos klucza i nie mogę niestety grać. Wiecie może o co chodzi?

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!!!

Ściągnąłem grę, i niestety wyskakuje mi ze nie mam jakiegos klucza i nie mogę niestety grać. Wiecie może o co chodzi?

Pozdro.

a zciągnąłeś 100kb plik dodatkowy? :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam fanów WipEout

Kurna zawiesiłem sie na Chenghou Project udało mi sie tylko raz brąz wywalczyć ,oglądam ten tutorial

,ale jakoś nie moge tak pojechać jak koleś opisuje .

Chodzi np o drugi zakręt ten ostry zaraz po starcie tam wogóle potrzebny jest L2 czy nie ?

Pilot Assist macie na on czy off ?

Jakim najlepiej statkiem polecieć na tej planszy?

Wie może ktoś ile razy można ściągnąć ta gierke? Pponiewaz dałem koledze mój login i haśło i narazie raz poszła czyli w sumie juz dwa ściągnięcia.

dziękuje i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko: Chcę kupić Wipeout HD Fury w wersji pudełkowej. Czy zawiera ona Wipeout HD? Inaczej czy to tylko dodatek czy gra z dodatkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko: Chcę kupić Wipeout HD Fury w wersji pudełkowej. Czy zawiera ona Wipeout HD? Inaczej czy to tylko dodatek czy gra z dodatkiem?

Tak, na płycie jest Wipeout HD i dodatek Fury. 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się na zakupem tej gry z PlayStation Store, mam odnośnie tego pytanie czy lepiej kupić sam WipEout HD za 65zł czy odrazu całość z dodatkiem Fury za 89zł ? Co dodaje w ogóle dodatek Fury, czy opłaca się w niego inwestować, proszę o porady :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się na zakupem tej gry z PlayStation Store, mam odnośnie tego pytanie czy lepiej kupić sam WipEout HD za 65zł czy odrazu całość z dodatkiem Fury za 89zł ? Co dodaje w ogóle dodatek Fury, czy opłaca się w niego inwestować, proszę o porady  :whistling:

Zdecydoawnie kup z dodatkiem. FURY praktycznie "podwaja" zawartość gry. Masz w nim drugue tyle tras, pojazdów, nowe tryby rozgrywki, a nawet nowe techniaste kawałki.

Na Allegro widziałem ostatnio nówki w folii za 45zeta.   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z trofeum 'Own the Zone'? Jest napisane, że trzeba wykonać 20 perfect zones - ja zrobiłem 30, a trofeum nie ma.:mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przelecieć 20 zon pod rząd bez żadnej obcierki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy jaką trase masz najlepiej opanowaną, na jakiej Ci się najłatwiej lata. Ale obiektywnie Anulpa Pass jest najprostsza i na niej ludzie wykręcają najlepsze wyniki w zone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam na Syncopii. Trasa jest banalna i jak ją opanujesz to o wiele łatwiej jest na niej zrobić potem Zone Zeus niż na Anulphie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki za info.

Mam jeszcze takie pytanie, nie które trofea są jeszcze za czasów WipeOut'a HD - no i przykładowo jest trofeum, gdzie właśnie trzeba zrobić 20 perfect zones, to muszę je zrobić na mapce z HD, czy mogę wybrać trasę z dodatku Fury?

BTW co to są dokładnie te 'zone'? Jakieś checkpoint'y? Kiedy wiadomo, że przekraczamy zona? :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie wiem bo nie mam dodatku. Zdrowy rozum podpowiada, że tak, pozatym klayman pisze o Syncopii która jest z dodatku więc zakładając, że wie co pisze to tak. Ale lepiej niech sam to potwierdzi.

A zone to właśnie coś w rodzaju checkpointów, na hudzie się wyświetlają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki za info.

Mam jeszcze takie pytanie, nie które trofea są jeszcze za czasów WipeOut'a HD - no i przykładowo jest trofeum, gdzie właśnie trzeba zrobić 20 perfect zones, to muszę je zrobić na mapce z HD, czy mogę wybrać trasę z dodatku Fury?

BTW co to są dokładnie te 'zone'? Jakieś checkpoint'y? Kiedy wiadomo, że przekraczamy zona? :biggrin:

Kwestia wyboru trasy jest dowolna. Może być ta z podstawy, może być z dodatku - jest to obojętne.

Edytowane przez klayman85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi