DJYano 278 Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) to jest blad w grze kazdy to ma :) na poczatku myslalem ze grafa w konsoli sie sypie az mi sie cieplo zrobilo ale okazalo sie ze tak jest za kazdym razem i w tym samym miejscu ale nie tylko czasami sie jeszcze gdzies tam zdarza po drodze ale to nie jest wina konsoli napewno - nawet gdzies czytalem zo to jest wina gry wiec nie ma co sie stresowac ... fakt ze jest to frustrujace i psuje zabawe ale coz ... a teraz z innej beczki wtrzelila mi dzisiaj platynka z borderlands i chcac zobaczyc sobie trofiki patrze no i mam 72 % ok bo reszta jest z dwoch dodatkow ( 10 trofikow ) ale jak wszedlem i porownalem sobie ze znajomym ktory ma tez platyne patrze i jest po 65 % okazuje sie ze po porownaniu widac trofiki ktore beda w trzecim dlc :) blad czy jak ? dlaczego nie widac ich normalnie ? tylko dopiero po porownaniu ? czy data premiery trzeciego dlc jest juz znana ? a moze wyjdzie lada dzien skoro sa juz trofiki :) pozdro ps a to sa te trofiki #1 Making a Monster - (Built the new car : Monster) - Bronze #2 Athena, Out - (Rescued Athena) - Bronze #3 Depot Demolition - (Destroyed Lance Depot) - Bronze #4 Vincible - (Killed Crowmerax the Invincible) - Silver #5 Sneaky Little Buggers - (Killed each of the Loot Midgets) - Bronze #6 Speed Kills - (Destroyed a Lancer while in a Racer) - Bronze #7 Ding! Overleveled - (Reached Level 51) - Bronze #8 Ding! Overleveled to 11 - (Reached Level 61) - Silver #9 Completionist - (Completed all missions in Secret Armory) - Bronze #10 Hidden - (?) - ? 7 i 8 trofik wyglada fajnie :D czyli more exp :D Edytowane 18 Luty 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyn 0 Napisano 18 Luty 2010 a ja mam takie pytanie bo nie mogę jakoś odszukać takiej opcji - można na splicie grać w poziomie a nie w pionie? jeżeli było już to poruszane to przepraszam z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) to zalezy od tv - u mnie na kineskopowym 4:3 jest horizontal a u kumpla na lcd 16:9 jest vertical ( i mimo tego ze wiekszy tv to i tak u mnie horizontal wyglada lepiej ) :D i juz :D Edytowane 18 Luty 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Luty 2010 Generał Knoxx i jego zbrojownia są prawie tak ciekawe, jak polityka rekrutacyjna Gearbox. Klik - http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7583387,General_Knoxx_i_jego_zbrojownia_sa_prawie_tak_ciekawe_.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Luty 2010 noooooooooooo wyglada obiecujaco - kontynuacja fabuly z golego brdls fajnie ... ale jedna rzecz zobaczcie jak dlugo laduja sie tekstury na iksie ( napis scooter w pierwszym filmiku ) wogole jakis dramat na ps3 takie zjawisko nie istnieje owszem po odpaleniu gry na poczatku przez kilka sekund i tak samo po teleporcie ale potem juz nie ma takich akcji aby tekstury ladowaly w tai sposob ciekawe czy na ps3 tez tak bedzie moze to wina dodatku a moze iksa ... ? kupic napewno kupie w kazdym razie :D do zo online :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 22 Luty 2010 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=50482 i co wy na to ja nigdy bym nie przypuszczal raczej gra nalezy wedlug mnie oczywiscie do tych niszowych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Luty 2010 http://www.gry-onlin...13.asp?ID=50482 i co wy na to ja nigdy bym nie przypuszczal raczej gra nalezy wedlug mnie oczywiscie do tych niszowych ... No to chyba musisz zmienić coś w swoim spojrzeniu na gry :) Borderlands to przez wielu gra uważana za objawienie zeszłego roku i najchętniej kupowana pozycja. Na wszystkie platformy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 22 Luty 2010 Jak odpalic 2 playthrough? Jak juz zanioslem ten kamyk/klucz do Tannis po zabiciu ostatniego bossa, to ona juz nie ma dla mnie zadnych questow. Wszystkie inne rowniez zakonczone.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 23 Luty 2010 Przy ponownym uruchomieniu gry gdy wczytasz swoją postać będziesz miał do wyboru playthrough 1 lub 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 23 Luty 2010 (edytowane) No to chyba musisz zmienić coś w swoim spojrzeniu na gry :) Borderlands to przez wielu gra uważana za objawienie zeszłego roku i najchętniej kupowana pozycja. Na wszystkie platformy. wydalwalo mi sie ze tak jest ale chyba nie w naszym kraju mam wrazenie ze ta gra u nas sie slabo sprzedaje a zainteresowanie ja nie jest takie jak mogloby sie wydawac ja wiem ze do u2 nie zasiade szybko ( mimo ze jest zajebista ale nic mnie do niej nie ciagnie ) a tutaj w brdls jest inaczej to jest fps na ktorego czekalem i szybko z mojej tapety nie zejdzie ( na polce teza k2 i gta4 ale nie zamierzam tego ruszac ) faktycznie gra moze i jest objawieniem zeszlego roku ale cien ktory rzucilo u2 na praktycznie wszystkie produkcje no oprocz hr i gow3 spowodowal to ze ciezko jest tej grze z niego wyjsc przynajmniej u nas za szybko po premierze u2 sie pokazala mimo ze to inny gatunek u2 jednak zrobilo swoje ( zobacz jak malo jest watkow na forum dotyczacych gry oraz ustawek online ) a przeciez w drodze mamy juz trzecie dlc i to nie byle jakie ... gra czerpie z mojej ukochanej produkcji w swiecie rozrywki a mianowicie diablo mam tylko cicha nadzieje ze d3 wyjdzie na ps3 ... to tyle ... w kazdym razie ciesze sie ze jest inaczej niz mi sie zdawalo bo gra naprawde na to zasluguje i jestem jej absolutnym fanem ? fantykiem ? sam nie wiem :P pozdro Edytowane 23 Luty 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 23 Luty 2010 na forum gearbox'a wyczytalem ze nowe dlc wchodzi w czwartek razem z nowym patchem 1.03 oraz bedzie kosztowac 8.99 $ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 23 Luty 2010 Mogę sobie kupić ten dodatek jeśli nie mam dwóch pozostałych czy muszę kupić wszystkie dodatki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 23 Luty 2010 (edytowane) kazdy dodatek mozesz kupowac kiedy chcesz i w takiej kolejnosci jakiej chcesz bylo juz walkowane tyle razy :P Edytowane 23 Luty 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 23 Luty 2010 na forum gearbox'a wyczytalem ze nowe dlc wchodzi w czwartek razem z nowym patchem 1.03 oraz bedzie kosztowac 8.99 $ :D Byłaby to bardzo dobra informacja :) Cena jak za dwa pozostałe, więc nie ma źle, tak więc do czwartku ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 24 Luty 2010 Mam ochotę zakupić dodatek ale najpierw muszę doładować konto PSN... Jedyną opcję jaką mam to przez allegro może macie jakieś że tak to ujmę "zaufane osoby u których kupujecie doładowanie" ??? PS: Wiem że troszkę nie na temat ale nie wiedziałem gdzie o tym napisać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Luty 2010 a ile chcesz doladowac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 24 Luty 2010 hmmm no nie wiem chcę kupić tylko dodatek do borderlands... Ale zapewne doładowanie jest w zaokrąglonych sumach czyli tak z 50 zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Luty 2010 hmmm no nie wiem chcę kupić tylko dodatek do borderlands... Ale zapewne doładowanie jest w zaokrąglonych sumach czyli tak z 50 zł... napisz do mnie na gg lub @ dawid.maron@wp.pl co do sum to jest 20 40 60 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Luty 2010 (edytowane) http://thecardchest.com/gunshow/ patrzcie co znalazlem swietna baza co ? no i ............ Borderlands update 1.30 is coming, to be released alongside The Secret Armory of General Knoxx! 360: This update will be deployed automatically on 2/23 PS3: This update will be deployed automatically on 2/25 PC: This update will be available on 2/25 Here are the notes: Borderlands Update 1.30 Notes Addressed issues: - Invalid weapons or items can no longer be loaded into the game - Brick’s Centurion class mods now regenerate health correctly - Brick’s Bombardier class mods now regenerate rockets correctly - Roland’s Tactician class mods now regenerate shields correctly and display the correct bonus values - Roland’s Rifleman class mods now apply damage increase to all machine guns - Certain powerful legendary item names should now be displayed in the appropriate color - Opening the bank in the Mad Moxxi DLC no longer prevents other players from moving - Multiple copies of DLC missions can no longer be obtained - Corrected some incorrect icons in the ammo vendor - Fixed a crash caused by killing the final boss while zoomed in with a scope - The “Careful, he bites” achievement should now properly unlock when playing in French - Added icons to the server browser that indicate which DLCs the server has installed - The server browser now displays the name of the DLC a server is playing instead of the plot mission - Adjusted scrolling in menu options in long server lists - Added a notification if a player attempts to continue a game saved in DLC that is no longer installed - Fixed DLC notification dialogs that were not closing properly - Alt-F4 no longer closes the game if it is not in focus (PC Only) - Fixed an issue which resulted in corruption in saved games (360) - Added support for allowing multiple user login on PS3, so that friends can play on another player's system in splitscreen. (PS3) - Fixed graphical distortion and crashes some PS3 users may be experiencing (PS3) - Zombie Island achievements and trophies now unlock properly in splitscreen (360, PS3) Balance adjustments: - Chests in New Haven have been adjusted to contain more appropriate loot - The duration of daze effects has been reduced to 6 seconds, and the amount by which it decreases the speed of enemies and their projectiles has been reduced - Damage from shock elemental effects has been increased - Repeater pistol damage has been slightly increased, accuracy slightly decreased - Sniper Rifle critical hit bonus has been increased Edytowane 25 Luty 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 25 Luty 2010 Gre jak najbardziej mozna polecic... Szczegolnie miło gdy pierwszy playthrough kończy sie w singlu, a drugi robi się tylko w multi (ważne aby towarzysze w multi mieli podobny level, łatwo na takich trafic gdyz w p2 z reguły ogarnięci ludzie grają). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artuus 2 Napisano 25 Luty 2010 Witam jak na konsoli sa postacie na 2 roznych kontach da sie zagrac splitscreena nimi tak jak np w LBA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 25 Luty 2010 Hmmm ja mogę polecić jedną metodę... Zgraj postać na pendrajwa i skopiuj ją na drugie konto ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 25 Luty 2010 Artuus jak by Ci się chciało przeczytać drugi post nad Twoim to byś nie musiał pytać. - Added support for allowing multiple user login on PS3, so that friends can play on another player's system in splitscreen. (PS3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 25 Luty 2010 gra ktoś dziś około 22 albo później ? HS jest. Mam Huntera 48 lvl ale mogę zacząć od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 25 Luty 2010 gra ktoś dziś około 22 albo później ? HS jest. Mam Huntera 48 lvl ale mogę zacząć od nowa. dod tego typu pytan jest specjalny dzial - OnLine.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach