unknown3d 88 Napisano 4 Grudzień 2011 Zapowiedziano nową grę ,która wyjdzie wyłącznie na PlayStation3... Zwiastun : Więcej dowiemy się prawdopodobnie 7grudnia. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 4 Grudzień 2011 Ciekawe o czym to będzie... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 4 Grudzień 2011 (edytowane) Ciekawe o czym to będzie... :D Chyba coś w klimatach post-apokaliptycznych. Czyli dla mnie, olbrzymi plus. Ewentualnie jakaś epidemia czy cuś, w tym rodzaju. Ale to takie moje domysły ;) Fajnie, że nowe exy wychodzą. Edytowane 4 Grudzień 2011 przez Snafu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 4 Grudzień 2011 Może nowa gra Quantic Dream? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Grudzień 2011 Gra o z FPS Zombie!? A nawet Half Life 3 tylko na PS3? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Grudzień 2011 http://www.ps3site.pl/the-last-of-us-na-zywo-juz-podczas-vga-2011/93690 Ładnie podkręcają ciśnienie :) Co obstawiacie? Podobno to ma być zupełnie nowe IP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 7 Grudzień 2011 Czuje, że to będzie kolejny "mega FPS" od Sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 8 Grudzień 2011 Koniecznie z zombie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 8 Grudzień 2011 (edytowane) Dwa screeny: Ten drugi bardzo przypomina mi trailer "The Wall" do Crysisa 2, czyzby ex od Cryteca? Edytowane 8 Grudzień 2011 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadZed 29 Napisano 9 Grudzień 2011 Póki co zaprezentowane materiały kierują do jakoś mało oryginalnych domysłów - bo epidemie zombie były wałkowane już pińćset razy. Z drugiej strony jeszcze żaden exclusive na PS3 mnie nie zawiódł, więc liczę na kolejną, solidną grę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 10 Grudzień 2011 Kolejne spekulacje: http://playstationlifestyle.net/2011/12/09/the-last-of-us-exposed-new-info-new-theories/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 10 Grudzień 2011 (edytowane) Oriętuje się ktoś może czy będzie jakiś pewny live stream z VGA dzisiaj? Bo przyznam szczerze, że mnie roznosi :woot: Co to będzie.... co to będzie?........ :teehee: Mój strzał: Zupełnie nowe IP od Guerilla Games!! Edytowane 10 Grudzień 2011 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 11 Grudzień 2011 Trailer http://www.ps3site.pl/hot-the-last-of-us-od-naughty-dog/94231 A jednak to Naughty Dog!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 11 Grudzień 2011 Obejrzalem trailer.... nie zachwycilo mnie, ale daje kredyt zaufania :thumbsup: Gra jest od Naughty Dog a tu znajdziecie material http://www.ps3site.pl/hot-the-last-of-us-od-naughty-dog/94231 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 11 Grudzień 2011 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-the-last-of/724687 Chyba ten trailer powinien przebić oczekiwania wszystkich graczy.Twórcami gry jest Naughty Dog i jest to "I am Legend" z Ellen Page i piękną grafiką ( jeszcze lepszą niż w U3 ) ;) Edytowane 11 Grudzień 2011 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timoN_hardkoR ♥ 7 Napisano 11 Grudzień 2011 Fajnie sie zapowiada, lubie te klimaty :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Grudzień 2011 Przypomina mi film "Jestem Legendą". :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 11 Grudzień 2011 Trailer nawet mi się podoba, ale szykuję się chyba to czego najbardziej się bałem. Skoro Naughty Dog robiło dotychczas tylko po 3 części swoich serii, to wychodzi na to że Uncharted został właśnie zgładzony :down: . Mam jednak nadzieję że to się tym razem nie potwierdzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 11 Grudzień 2011 A czy ten gościu z trailera nie przypomina wam Nathana?;P Uncharted na pewno powróci, pytanie tylko kiedy i w jakiej formie skoro teraz się na tym skupiają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Grudzień 2011 Fajny trailer. Czekam na pierwszy gameplay. Jak wygląda ruch. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Grudzień 2011 (edytowane) Mi też przypomina Jestem Legendą. Dopiero co oglądałem w piątek w TV. Trailer wymuskany, raczej nie na silniku gry, chyba że to PS4. TTP, FPP? Nic nie wiemy Tematyka bardzo oklepana, ale ND gwarantuje że to będzie super hit. Edytowane 16 Grudzień 2011 przez pablos_83 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Grudzień 2011 A ja się zawiodłem. Mam już serdecznie dość tego typu gier. Zapewne silnik Uncharted, mała dziewczynka, którą trzeba będzie się opiekować i post apokaliptyczne miasto pełne wrogich mutantów. Ostatnia gra, która próbowała tej tematyki poległa straszliwie (Enslaved). P.S. To raczej przypomina The Road, a nie I'm Legend... 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 11 Grudzień 2011 (edytowane) Nie przepadam za zombie, ale tak jak ktoś wyżej, daje duży kredyt zaufania Naughty Dog, bo oni robią świetne gry. Co do następnego Uncharted, podejrzewam, że zobaczymy go niestety już na następnej konsoli. Czekam na pierwsze gameplaye i datę premiery! ;) Edytowane 11 Grudzień 2011 przez Snafu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 11 Grudzień 2011 Zwiastun klimatyczny. :) Szkoda ,że nie pokazali nic z właściwej gry :( Premiera zapewne w 2013r. Zapowiada się mega hit. Naughty Dog=oceny na poziomie >90% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 11 Grudzień 2011 Trailer w HD: Nie wiem czemu ale zalapalem hype na ta gre, a ja w ogole nie lubie klimatow zombie (poza W@W/BO)! Mysle ze bedzie to bardzo dobra (i dopracowana) odskocznia od kolejnych shooterow, teraz tylko czekac na wlasciwy gameplay, oby gra byla TPP. PS. Okazuje sie ze ND ma dwa pelne teamy, wiec pewnie ekipa od UC3 juz pracuje nad gra na PS4 ;) No i dalej nie wiadomo nic o grze od QD czy SSM, mysle ze Sony zostawilo sobie kilka asow w rekawie na 2012. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach