crasch 10 Napisano 5 Grudzień 2016 Uwaga uwaga, cytuję post z przed lat: W wywiadzie dla któregoś portalu ( jak znajdę link to wrzuce go tutaj ) ludzie z ND powiedzieli wprost że "historia w TLoU jest kompletna i poza kilkoma DLC nie będzie kontynuacji" ( dla zapowiedziane to 2x dla mp i 1x dla SP ). Więc raczej woleli dać kurze która znosi złote jaja spokój niż zrobić z niej osła plującego srebrnikami tak jak to jest z trigger happy uncharted które jest praktycznie ex'ową wersją COD'ów... Oczywiście to nie znaczy że nie będzie więcej gier w stylu post apo od ND...ale na pewno nie będzie Joel & Ellie part two... Chyba jednak będzie 'part two', wręcz idealnie trafiłeś z podtytułem. Pewnie ND znalazło ten post i zrobiło Ci na złość . Ps nie pytajcie się jak tu wróciłem po takim czasie . Generalnie toczyłem z kolegą powyżej dyskusje nt tego czy będzie TLoU2 i powyższy cytat był odpowiedzią na moją opinię, że TLoU2 się pojawi. Było to dość świeżo po premierze TLOU. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 6 Grudzień 2016 O patchu 1.08 i super samplingu słów kilka. http://www.eurogamer.pl/articles/2016-12-06-digital-foundry-testuje-the-last-of-us-w-wersji-1-08-na-ps4-pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach