ONE 698 Napisano 29 Kwiecień 2012 Premiera we wrześniu? http://www.ps3site.pl/the-last-of-us-zadebiutuje-we-wrzesniu/108531 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 29 Kwiecień 2012 Dosyć wcześniej, niż kluczowe dla rynku miesiące październik-listopad. Ale to dobrze, prościej będzie zaoszczędzić kasę na kupno, niż gdyby "The Last of Us" miało wyjść razem z innymi, wielkimi tytułami 2012 roku. Ogólnie patrząc na screeny z tej produkcji (tak wiem, są podrasowane), to wcale nie odczuwam, że PS3 jest przestarzałe. Jasne, w momencie gdy poznamy czym będzie PS4, zapragniemy jej jak nigdy wcześniej, ale póki co warto cieszyć się tym co jest, a "The Last of Us" prezentuje się znakomicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Maj 2012 Wczoraj pojawił się nowy trailer, a w temacie cisza? Co jest z wami ludzie. http://www.ps3site.pl/mamy-kolejny-zwiastun-the-last-of-us/110324 Klimat z tego trailera aż się wylewa, to takie Walking Dead. Już nie mogę się doczekać konferencji Sony na E3. To będzie mocne pier.dolnięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Maj 2012 Kawałek z trailera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Maj 2012 Fajny trailerek. Ja już jestem kupiony. Zastanawiam się tylko czy jest sens oglądać kolejne i psuć sobie zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 16 Maj 2012 Z trailerami to ja sobie dam spokój, bo szkoda spoilerów... Jedynie jakiś gameplay obejrze ale i tak juz jestem kupiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Maj 2012 Ellie nieco się zmieniła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amsterdream 31 Napisano 20 Maj 2012 na gorsze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 22 Maj 2012 Na E3 ND zaprezentuje najnowszy bulid TLoU. http://www.ps3site.pl/naughty-dog-chwali-si-postpem-graficznym/110986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) Ten sam przypadek co z GoW, zero postów w temacie. Ludzie, co jest z wami? Jest tu w ogóle ktoś? GAMEPLAY To co mi się podoba to ograniczona liczba amunicji. Tak jak ND zapowiadało każda kula będzie cena. Jak widać na filmiki będzie zbierać różne rzeczy i tak z połączenia butelki z alkoholem i szmatki dostaniemy koktajl mołotowa. Fajnie, że dostaniemy możliwość takiej kombinacji. Ogólnie widać, że klimat jest bardzo gęsty i gra brutalna i przeznaczona tylko dla pełnoletnich, co nalezy uznać za ogromny plus. Graficznie wiadomo, w końcu to Naughty Dog i obok nowego GoW i Beyond graficzny killer na zakończenie życia PS3. Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 5 Czerwiec 2012 Ten sam przypadek co z GoW, zero postów w temacie. Ludzie, co jest z wami? Jest tu w ogóle ktoś? Ludzie zajmują się narzekaniem, jak to zwykle bywa... Gra prezentuje się fenomenalnie, graficznie cudo, mechanika również. Tak więc Preorder. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) Łączenie przedmiotów http://i.minus.com/ibzwQrx8Rj3q4A.gif Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 5 Czerwiec 2012 Wyglada na to , ze jesien tego roku nie bedzie zbyt laskawa dla naszych portfeli . TLoU zapowiada sie nadzwyczaj ciekawie i robi wrazenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) Jak dla mnie - gra targów. Już nie mogę się doczekać aż położę swoje łapska na tym tytule ;) Zapowiada sie survival pełną gębą, z masą eksploracji. Zdecydowanie najbardziej oczekiwana przeze mnie gra w tym roku. Najbardziej zaskoczył mnie pasek życia, ale to w sumie dobrze, podniesie znacząco ''survivalowość'' gry. @Down, myślałem że wyjdzie w tym roku, no cóż, będziemy czekać ;) Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Czerwiec 2012 TLoS pojawi się prawdopodobnie gdzieś w 2013, tak samo jak Beyond i nowy GoW (marzec). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Czerwiec 2012 Imo bez paska życia ta gra straciła by na gameplayu. Bardzo dobrze, że coś takiego jest, imo zawsze był ten dodatkowy dreszczyk emocji jak życia na pasku brakowało a przeciwników w bród. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) Mało amunicji, pasek życia, branie zakładników. Gameplay bardzo fajny, kamera mogłaby być trochę dalej. Bardzo podoba mi się klimat, dobrze że nie ma samych mutantów. Jedyny minus to że trzeba tyle czekać do premiery. Dużo jesiennych premier przesunęli na okolice marca 2013 i to będą ostatnie podrygi tej generacji konsol. P.S. Kurde miałem już nic nie oglądać :whistling: Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Czerwiec 2012 Ale jakie podrygi :) to że przesunęli to nic - i tak grać w co będzie... Oby tylko nie było dubbingu z Boberkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 5 Czerwiec 2012 Panną tez będzie mozna sterować czy robi tylko za pomagiera. Wydawało mi się że wspominano że postacie będą się uzupełniać i dostaniemy możliwość przełączania się pomiędzy nimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Czerwiec 2012 Bardzo podoba mi się klimat, dobrze że nie ma samych mutantów. Pewnie walka z ludźmi to będzie 90% gry a mutanty będą w formie bossów/minibossów, przynajmniej ja tak to widzę. @up Panna robi tylko za pomagiera (mało powiedziane, jak Joelowi się skończyła amunicja, zresztą ciekawe co by się stało, gdyby nie "kliknął" rewolwerem, to mu uratowała dupsko). I zapewne za drugi inventory. :D Nie będzie można nią grać a i coopa raczej do gry nie wsadzą. A na moim motywie na PS3 przecież widac, jak na plecach na karabin snajpersji, może Joel nauczy ją strzelać w późniejszym etapie gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Czerwiec 2012 Nie będzie można nią grać a i coopa raczej do gry nie wsadzą. Pewnie będzie w DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Czerwiec 2012 Ale coop byłby bez sensu. Jedna osoba pruje do przodu, strzela, wali deskami a druga chowa się po kątach, zbiera puszki po konserwach i od czasu do czasu rzuca cegłówką? Chyba, żeby zrobili nowe misje z innymi bohaterami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 6 Czerwiec 2012 Wygląda to obłędnie - klimat, super płynne animacje, sceny walk (nigdy nie spodziewałem się że zobaczę taki "realizm" w grach), to że bohater ściąga plecak kiedy grzebie w inventory - no miód. Mam gorącą nadzieję że Last of Us nie będzie tak liniowe i oskryptowane jak przygody Drejka, bo jednak mam obawy, że ta gra okaże się "tylko" wariacją na temat Uncharted polaną serwajwalowym sosem. Obym się mylił, obyśmy dostali zupełnie nową jakość w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Czerwiec 2012 Fakt zapowiada sie miodnie i warto poczekac na te produkcje , laczenie przedmiotow , ograniczenie liczby amunicji prawdziwa wojna o przetrwanie. Liczylem na to ze gra ukaze sie jeszcze w tym roku z jednej strony szkoda a z drugie bedzie wiecej czasu na odlozenie kasy bo wiosna 2013 zapowiada sie mocno no chyba ze w grudniu bedzie koniec swiata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 7 Czerwiec 2012 Ten sam przypadek co z GoW, zero postów w temacie. Ludzie, co jest z wami? Jest tu w ogóle ktoś? Może nie każdy podziela taki hyper entuzjazm widząc lekko zmodyfikowany Uncharted i skryptowany gameplay? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach