Skocz do zawartości
unknown3d

The Last Of Us

Rekomendowane odpowiedzi

9 trailer, a 10 nowe informacje. Już mnie zżera ciekawość. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapowiedź zapowiedzi bardzo sie jaram może pokażą pół screena z gry albo noge głównego bohatera

Wysłane z mojego komputera stacjonarnego za pomocą przeglądarki internetowej Chrome, post dodany używając czarnej klawiatury i popijając herbatę.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafika będzie pewnie jak jak lekko podrasowany Uncharted 3 ale to nie bedzie najważniejsze w tej grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie lekko podrasowany Uncharted 3 to i tak maks jaki można wyciągnąć z tej generacji PS więc nie ma co narzekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaleta Uncharted jest płynność animacji, więc teoretycznie kosztem niej mozna jeszcze coś "wycisnąć" z wodotrysków graficznych, moim zdaniem nie warto ale czysto spekulacyjnie można można tak to rozumieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hSxhI.jpg

Premiera na wiosnę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow już się nie mogę doczekać ,myślę ze już teraz pod czas VGA poznamy dokładna date, a z drugiej strony jak Beyond two souls i The last of us wiosna to Ps4 zima !!!

Edytowane przez isabellspi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No musi być na wiosnę, czekają tylko pewnie na datę GTA V, aby zrobić premierę odpowiednio wcześniej lub później

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No musi być na wiosnę, czekają tylko pewnie na datę GTA V, aby zrobić premierę odpowiednio wcześniej lub później

Ano, dokładnie. W sumie tutaj nie ma wielkiej filozofii - według mnie kwiecień/maj - to w miarę gorący okres dla branży tuż przed wakacjami, gdzie premiery zamierają totalnie. Pozostaje tylko kwestia wydania "The Last Of Us" (IMO) przed "GTA V", by jednak nie stracić na gigantycznym szumie jaki wytworzy się podczas i po premierze "piątki" od Rockstara. Z resztą, nie kojarzę jakiegoś dużego tytułu (poza GTA V oczywiście), który został zapowiedziany na wiosnę 2013, więc czas by zdobyć klientów idealny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

początek marca to dobry moment zakładając że GTA wyjdzie w kwietniu. Odpowiednio wcześniejsza premiera dużego tytułu zapewni miłe oczekiwanie na GTAV (bo nie czarujmy się taki hype był tylko przed D3) Wydanie w tym samym miesiącu co GTA nawet z różnica do kilkunastu dni to i tak strzał w kolano - każdy będzie wolał zachować pieniądze i poczekać te parenascie dni na GTA niż kupić dwie premierówki w jednym miesiącu. Oczywiście znajdą się tacy co oleją R* ale dzieciarnia zapewne ruszy tłumnie by kupic nowe GTA.

Ja tam na premiere GTA nie kupie, poczekam i zobacze pierwsze gameplaye, jeżeli TLoU nie wyjdzie w marcu to też nie kupie bo za dużo exów wyjdzie na raz i nie wydole z kasa. Musza wydac wcześniej niż kwiecień.

Edytowane przez piernik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z resztą, nie kojarzę jakiegoś dużego tytułu (poza GTA V oczywiście), który został zapowiedziany na wiosnę 2013, więc czas by zdobyć klientów idealny ;)

O ile dobrze pamiętam to na marzec jest zapowiedziany dodatek do Starcraft 2, który też można uznać za duży tytuł obok GTA. Wiem, że SC2 to gra na pc ale jednak spora grupa ludzi gra na kilku platformach i różnie to może być. Jednak szkoda by tak dobrze zapowiadający się tytuł jak Last of Us miał ucierpieć przez inne premiery. Pożyjemy, zobaczymy :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marzec odpada, min. GoW: Wstąpienie i Tomb Raider. Jeżeli GTAV ma juz ustaloną datę premiery, to Sony na pewno o tym wie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie zobaczą mojego hajsu, nie mam tyle żeby brać 2 premierówki w miesiącu. W lecie też nie będe grał bo dla mnie to czas odpoczynku od ekranów. No jak tam chcą, ja bym wolał zakupić jak najszybciej bo potem lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie zobaczą mojego hajsu, nie mam tyle żeby brać 2 premierówki w miesiącu. W lecie też nie będe grał bo dla mnie to czas odpoczynku od ekranów. No jak tam chcą, ja bym wolał zakupić jak najszybciej bo potem lipa.

Rzeczywiście lipa, ale dla ciebie, bo nie zagrasz w prawdopodobnie najlepszy exc. na PS3. Przykro mi.

PS. Na marzec wskoczył jeszcze nowy Bioskock.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szykuje sie gra generacji,nawet na GTA V tak nie czekam jak na TLOU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premiera 7 maja, moja mina po obejrzeniu najnowszego trailera 0_______o.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ijlpAErx93Mnu.gif

i5oevBJarANa2.gif

Jakby to powiedział Samule L. Jackson, MOTHERFUCKER!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy trailer mega, czy tylko mi ta nowa babka, Tess czy jak jej tam było, trochę przypomina Elenę? Może ta sama aktorka, zresztą Joel czasami jak krzyknął to jak Drake brzmiał, chociaż wiem że ktoś inny go gra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak: olać GTA 5 czy nowego GoW. Jak dla mnie absolutne must have w przyszłym roku to Last of Us i Lords of Shadow 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak: olać GTA 5 czy nowego GoW. Jak dla mnie absolutne must have w przyszłym roku to Last of Us i Lords of Shadow 2.

Jak dla mnie jedno drugiemu nie przeszkadza.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi