Castiel 262 Napisano 22 Styczeń 2013 http://www.ps3site.p...372#more-140372 Kolekcjonerka Łee liczyłem na jakąś figurke :( Kolega jak wskazał jeden z użytkowników w komentarzach pod newsem to są jeszcze 2 inne kolekcjonerki. Te są takie jakby limitki z padem, a są jeszcze 2 inne. Survival Edition za 80 $ oraz Post-Pandemic Edition z figurkami w cenie 160 $. 500zł najbardziej wypaśna edycja...kto wie...może się skuszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Styczeń 2013 Fajna limitka, z tym że obecnie zapowiedziana tylko na rynek amerykański. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 23 Styczeń 2013 Mi się najbardziej podoba ta uboższa dla USA. Szkoda, że europejskie kolekcjonerki są zawsze gorsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Styczeń 2013 Ale ta uboższa z USA trafi też do nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Styczeń 2013 Demko TLoU będzie dodawane do każdej wersji nowego God of War. Miło. :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 28 Styczeń 2013 Swietny news. Ale jednak sie na to nie skusze .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 28 Styczeń 2013 ja biore gowa, nie tylko dla dema tlou. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Styczeń 2013 No raczej, GoW się bierze dla epickiej epickosci w singlu. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 29 Styczeń 2013 (edytowane) No raczej nie, chyba że dla kogoś rynienka i klepanie kwadrat kwadrat trójkąt jest epickie :P 8 lat ten sam schemat klepią i nadal jedyną rzeczą jaką może zniszczyć Bóg wojny to dzbanuszki .... Na demko TLOU czekam ciekaw jestem klimatu kiedyś czytałem newsy że to będzie survival pełna gęba . Oglądając trailery i gameplaye bardzo w to wątpię, wygląda na klona uncharted, pewnie wyjdzie z tego coś ala nowy TR . Edytowane 29 Styczeń 2013 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybi 4 Napisano 29 Styczeń 2013 (edytowane) Up Po co te złośliwości. Czy ktoś krytykuje twój gust i to w co ty lubisz grać? Lubię god of war chociaż nie jestem jego jakimś super wielkim fanem. Na tlou też czekam ale nie o to chodzi. Pisze tego posta bo wkurzają mnie wypowiedzi jak wyżej. Skoro dla kogoś god of war jest epickie to niech będzie. Co ci do tego? Sory za wypowiedz nie na temat ale musiałem to napisać. Edytowane 29 Styczeń 2013 przez grzybi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 29 Styczeń 2013 (edytowane) A gdzie ty tu widzisz złośliwość ? Czy ja krytykuję czyjś gust ? Odniosłem sie do wypowiedzi ONE Wyraziłem swoje zdanie na temat "epickości" GoW i tyle . Złośliwy to jest raczej twój post tylko nie rozumiem co on wnosi do dyskusji odnośnie TLOU . A na TLOU czekam i liczę na kawał klimatycznej giery . Edit A jak cię wkurzają negatywne opinie na temat gry to masz problem bo nie wiem czy wiesz ale na forum każdy może wyrazić swoje zdanie, i nie koniecznie pochlebne Ja do niedawna byłem fanem serii,wkurzyła mnie już 3 której do epickości wg mnie daaaaleko . I z tego co widze na materiałach promujących "nowego" GoW nie mam co liczyć że coś się zmieni w temacie . Tak to widzę i pisze śmiało a że komus sie nie podoba ........jego problem . Edytowane 29 Styczeń 2013 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Styczeń 2013 Tak, dla mnie GoW jest mega widowiskowy, a walki są epickie. Mało jest gier, gdzie na ekranie tv widzimy coś takiego. A teraz wracajmy do TLoU, a dyskusje o GoW przenieśmy do odpowiedniego tematu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 29 Styczeń 2013 Proste, ze to trywialna klepanka :) (ale zrobiona na najwyzszym poziomie) ..Dajcie spokoj z ta gra w tym temacie. Chcoiaz ja osobiscie lubie czasem pograc w GOW, poza tym kretynskim multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polklop 3 Napisano 1 Luty 2013 Może nie jest to news dotyczący gry , ale miło widzieć, że i Polak do tej gry swoje 3 grosze dorzucił: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=80743&p=1073855&viewfull=1#post1073855 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Luty 2013 Wysyp nowych informacji! And it feels, after the tightly controlled action of Drake's Deception, that Naughty Dog's finally learning to let go, and to allow its players a little more freedom. Allowing that, and allowing the same level of polish and spectacle that has made the studio one of the most revered and respected this generation, could well ensure that The Last of Us is its most ambitious game yet. http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-04-the-last-of-us-preview Miscellaneous The Last of Us Facts You Should KnowYou start in a Quarantine Zone in Boston, then move into the unprotected city, which was bombed in an effort to stop the infection. (It didn’t work.) Joel and Tess are trying to take Ellie to a group known as Firefly. Notes found in the game are three-dimension objects that feature handwriting. They’re not text that pops on your screen. Collectables listed in this demo include: Notes, Comics, Firefly Logs, and Training Manuals. Your menu shows you how many are in a level and how many you’ve collected thus far. Crafting materials listed in this demo include: battery, blade, binding, rag, alcohol, explosive, sugar, and melee weapon. http://uk.ign.com/articles/2013/02/04/the-last-of-us-the-sights-and-sounds So if you try to approach The Last of Us the way you would any other stealth game, like I did, you will be beating your head against a wall. In the first serious encounter with these enemies — an area that contained five or six Runners and one Clicker, I died over and over again without making significant headway. I became immensely frustrated, and I started to worry that the game might be unbalanced and far too difficult.Thankfully, though, a Naughty Dog staffer had been watching me play, and he pointed out to me that I can walk right up to a Clicker without him noticing me if he’s not making noises. This was an important note, because Clickers are horrifying once they hear you — when a Clicker detects you and gets within arm’s reach, he will one-hit kill you. Meanwhile, you can brawl with the Runners, and so once the Clicker was dealt with I was able to take down the other enemies efficiently with my lead pipe. http://www.vg247.com/2013/02/04/the-last-of-us-naughty-dog-owns-stealth-survival-horror/ These subtle shifts coupled with the beautiful landscape and the impressive AI is shaping this game to be a genre-defining title. Many games claim to be a character-driven experience, but very few actually achieve it. The game is set for a May 7th release date, and based on what I’ve seen so far, you should be very, very excited. http://gamingtrend.com/2013/02/04/exclusive-hands-on-with-the-last-of-us/#/vanilla/discussion/embed/?vanilla_discussion_id=0 Nadchodzi gra generacji. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 4 Luty 2013 (edytowane) KLIMAT Edytowane 4 Luty 2013 przez LionelPL 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoBik 0 Napisano 4 Luty 2013 Będzie się działo. ND potrafi robić coś czego inni twórcy mogą pozazdrościć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 4 Luty 2013 Klimat + miesisty gameplay = Niech ten maj juz przychodzi, 1ego Soul Sacrifice, a 7ego TLoU, szykuje sie wspanialy rok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 4 Luty 2013 Kurde tego nie widziałem, jest mega, roślinki nie reagują na światło a na dźwięk chyba gdzieś to widziałem w jakiejś grze... To nieważne, maj należy do tlou. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Luty 2013 Witam Redakcja gram.pl dostała od Polskiego oddziału Sony TLoU do ogrania :D Są pierwsze wrażenia!! Linka dla was, a ja zasiadam do czytania: http://www.gram.pl/artykul/2013/02/03/the-last-of-us-juz-grali-my.shtml Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Luty 2013 The Last of Us zmieni oblicze gier Co do twierdzenia w tytule nie ma żadnych wątpliwości. Gdy na VGA dwa lata temu pierwszy raz pokazano ten tytuł, wszyscy jednogłośnie zakrzyknęli "klon Uncharted!", będąc jednocześnie pod ogromnym wrażeniem, że Naughty Dog udało się ukrywać przez długi okres ten projekt. Od tamtego czasu minęło kilkanaście grubych miesięcy w których widzieliśmy nowe materiały wideo, obrazki z gry, a ja miałem okazję być na specjalnym pokazie w trakcie Gamescom. Jednak mimo to, Naughty Dog nie przestaje zaskakiwać... Dzisiejszego ranka zeszło embargo na nowe materiały z gry, co poskutkowało ogromem wrażeń płynących z internetu, a także nowymi obrazkami, które udostępniło Sony. I gdybym miał zebrać wszystko, brakło by mi dnia, więc skupmy się na najważniejszym. The Last of Us to jeden z najstraszniejszych tytułów tej generacji do którego nie umywają się żadne części Resident Evil. Poczucie zaszczucia, ciągłego zagrożenia i małej ilości zasobów przypomina pierwszą odsłonę Resident Evil, gdzie musieliśmy przeliczać naboje by starczyło nam ich na dłużej. Dlatego tak ważne ma być przeszukiwanie lokacji w celu odnalezienie elementów z których można zrobić improwizowaną broń. To, co będzie kosztować nas dużo stresu i nerwów to bez wątpienia kreatury - fungoidy, których zachowanie i wygląd przerażają od samego początku. Z dema w które okazję mieli zagrać dziennikarze wyłania się obraz dwóch faz mutacji człowieka. W pierwszej, grzyb stopniowo opanowuje nosiciela, przejmując kontrolę nad jego umysłem. Mimo, że są świadomi tego co się z nimi dzieje, nie potrafią nad tym zapanować. To tak zwani Biegacze (Runners z angielskiego), którzy nie spoczną dopóki nie dorwą naszych bohaterów. Walka z nimi nie jest trudna, gdyż wystarczy celnie wymierzony cios i czaszka takiego delikwenta ląduje roztrzaskana na ziemi. Problemem są jednak Klikacze (Clickers). To ostatnie stadium mutacji. Otworzona czaszka z grzybem wychodzącym na zewnątrz w poszukiwaniu nowego nosiciela. Starcia z nimi przypominać będą pojedynki z największym koszmarem. Gdy nas ugryzą - koniec gry - już po nas. Jedyny sposób by się ich pozbyć to strzał w głowę lub przecięcie szyi ostrym narzędziem Zobaczyć to możecie na arcyklimatycznym filmiku poniżej. Jak widzicie, The Last of Us nie będzie jak Uncharted. Tytuł ten będzie skradanką z mocnym wpływem gatunku horrorów. Naughty Dog porywa się na coś bardzo trudnego, ale opinie są jednoznaczne - wychodzi im to fantastycznie i nie ma wątpliwości - to będzie gigantyczny hit i jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza gra tej generacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 4 Luty 2013 Odgłosy wydawane przez zainfekowanych genialne, aż ciary przechodzą. Sam niespecjalnie się grą interesowałem, bo spodziewałem się klona Uncharted, ale widzę, że zapowiada się jednak kawał dobrego survivala na osłodę po cienkim Re6 i demku Dead Space 3. Chyba skuszę się na nowego GoWa na premierę dla demka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 4 Luty 2013 Tak oto residencki Shit nr 6 został jednym filmikiem z Last Of Us ropier...dolony o podłogę. Capcom do domu odrabiać lekcje materiał mają jak znalazł jak się robi gry a nie te ścierwa co ta firma produkuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 4 Luty 2013 Stanowczo biorę na premierę, to będzie coś niesamowitego. Wiem, że się nie zawiodę, Naughty Dog znów pokaże klasę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstInFight 2 Napisano 4 Luty 2013 The Last of US i GTA V, dwie gierki, które trzeba mieć w dzień premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach