Skocz do zawartości
unknown3d

The Last Of Us

Rekomendowane odpowiedzi

He he, w sumie lepiej, raz, że dają sobie czas na ostateczne poprawki i dopracują tytuł na maksa, a dwa, będzie lżej dla portfela. Akurat po 10tym wypłaty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te parę dni się spokojnie zaczeka, w sumie to niewiele czasu.

Po co potem lamentować i czekać na patch`e.

Jak dla mnie dobrze zrobili, wyłapali błędy i chcą sprzedać dobry produkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od czasów Crash Bandicoot, Naughty Dog nie zawodziło, teraz też nie zawiodą. Gameplay wygląda obiecująco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od czasów Crash Bandicoot, Naughty Dog nie zawodziło, teraz też nie zawiodą. Gameplay wygląda obiecująco.

ND zawiodło nie wypuszczając kolejnego Crasha. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak myślicie kiedy demo? jak kupie tego cholernego gowa to zagram? w maju? w kwietniu? kiedy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było. Do Ascension dają demo ale kiedy będzie dostępne dla zwykłych śmiertelników - tego nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

70596750914263686270.png

Hehe ma się to wyczucie Złożyłem preordera jak bylo 199 dzisiaj zmienili na 239 a u mnie w zamówieniu dalej widnieje 199zl

Edytowane przez LionelPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yep, ja tak samo, jak tylko przeczytalem o tych ninjowatych podwyzkach razem ze znajomym zrobilismy PRE-Ordery tak na wszelki wypadek, i jak widac to byla dobra decyzja.

Wkur*ia mnie tylko ze SCEP nic o tym nie mowi, troche sobie moim zdaniem wizerunek psuja czyms takim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezła faja z tymi podwyżkami, i teraz chyba zamówię z Amazon ... i tak samo GoW, tez stał po 199 :/ ... co to się wogóle stało że ceny jeb w górę?? kryzys? :fool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na "3kropki" dalej stoi za 198 tylko trzeba zapłacić za przesyłkę. :P Trochę to dziwne, że muve podniosło cenę... Sprawdziłem też na gram.pl, a tam cena wynosi 249 i jeszcze pewnie przesyłka....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z ceną IMO przegieli- już przed podwyżką premierówki były IMO drogie a teraz to jjuż w ogóle...

całe szczęście, że można z UK ściągnąć lub poczekać na używki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na "3kropki" dalej stoi za 198 tylko trzeba zapłacić za przesyłkę. :P Trochę to dziwne, że muve podniosło cenę... Sprawdziłem też na gram.pl, a tam cena wynosi 249 i jeszcze pewnie przesyłka....

To kwestia czasu kiedy się cena zmieni :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie wygląda to dobrze ale podwyżka jest na razie pewna tylko w przypadku GoW, z TLoU jest jeszcze cień nadziei, zwłaszcza jak najnowsze przygody Kratosa się słabo sprzedadzą. Z drugiej strony z TLoU dużo trudniej zrezygnować i nie odpuszczą sobie większego zarobku :(

Edytowane przez Dobos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Niech wszyscy zamówią w zagranicznych sklepach to może się nauczą żeby cen nie podwyższać

Edytowane przez Lordofarcana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

info o podwyżkach cen gier SCEP:

http://polygamia.pl/...ka_drozeja.html

Info w "jakimś" portalu to jedno... A OFICJALNA INFORMACJA o podwyżce to zupełnie inna sprawa, bo takowej nie było.

Więc odkrywczy nie jesteś, kilka portali już o tym trajkotało. Ale miło by było gdyby SONY zajmowało jakieś konkretne stanowisko i oficjalnie klientów informowało a nie tak JEB i już :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Dobra kończę :P A wracając do prawowitego tematu ;)

Kurcze mało takich gier o takiej tematyce przetrwania czyż nie?

Czekam ze zniecierpliwieniem, a w tym czasie mogli by dać troszkę więcej "mięsistego" gameplay-u. Poza tym ciekaw jestem Multika :) Bo nigdy w multi Uncharted nie grałem...

I coś na osłodę:

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=8821

Ja lecę poczytać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ona powinna wyjsc juz na nowa Generacje konsol to dopiero by to było... a tak zobaczymy super gre :P a nie zaje...ą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma piernik do wiatraka ?

w 720p będzie 8/10 a w 1080 10/10 ?

To tylko grafika która i tak w tej produkcji nawet na ps3 wygląda wybornie .

Rozpierda@aja mnie takie teksty, ostatnio ktoś nawet pisał że gdyby była lepsza grafa w crapowatym aliensie to normalnie 10 klękajcie narody ....

Wracając do giery, jest juz playtest i niestety potwierdza sie to czego byłem niemal pewien, a czego się bałem . .'

Żaden to horror,.... uncharted jak w mordę strzelił tylko w nieco ciemniejszych i ponurych lokacjach .

Do mnie to kompletnie nie przemawia, jedynie system craftingu wydaje się ciekawy .

Tak czy siak pewnie się kupi prędzej czy później ale jak dla mnie to nie ma się czym jarać, liczyłem na coś o wiele ciekawszego i bardziej klimatycznego .

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mimo wszystko czekam bardzo na ten tytuł i oczekuje czegoś w klimatach filmu "Jestem legendą" połączonego z Uncharted. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem pewien ze nie zawiodą czekam z niecierpliwością na premiere nawet jak ma to byc uncharted tylko w mroczniejszych klimatach to i tak bedzie super

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

schranz --> pisałem o tym kilka postów temu, że to będzie U3 z lekko podrasowaną grafiką i ciemniejszymi teksturami to prawie mnie zjedli. Jeszcze troszkę hypu i zapewnień producentów i Nas ukrzyżują :P. Liczyłem na survival horror w klimatach The Book of Eli ale wygląda to bardzo słabo. Ewidentnie brakuje już prądu na robienie czegoś odkrywczego na tej generacji konsol, a szkoda bo takiej produkcji nie było.Najbardziej razi żywcem wzięte anikacje postaci i tekstury żywcem ściągnięte z U3. Kalka z filtrem.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja liczyłem że oddzielą ten tytuł od uncharted grubą kreską i stworzą od podstaw coś unikalnego,coś czego na ps3 jeszcze nie widzieliśmy - może nawet nieco niszowego (survival/horror)

A teraz to wygląda tak jak by na kanwie popularności Uncharted chcieli sobie dorobić lekko liftingując klimat z kolorowej dżungli na nieco ciemniejsze lokacje .

EDIT

Dokładnie się z tobą zgadzam ten engin te animacje są tak charakterystyczne że wręcz niemożliwością jest zrobic na tej bazie horror, po prostu tu bije Uncharted na kilometr nawet takie szczególiki jak ikonka broni itd .

Cóż sukces mają gwarantowany giera pójdzie w miliony, niestety nie jest to to czego oczekiwałem .

Edytowane przez schranz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi