Skocz do zawartości
unknown3d

The Last Of Us

Rekomendowane odpowiedzi

Brak mi słów po prostu... To będzie jedna z najlepszych gier ever! Mam tylko nadzieje że nie będzie tam masy skryptów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalna okładka

8251473663_e05bc33f44lgump.jpg

Do każdego preordera będzie dodawany theme do PS3 i... soundtrack gry! Nic tylko składać zamówienia. Ciekawe co dodadzą do limitki? :)

Będzie multiplayer tylko nie wiadomo w jakiej formie, trzeba czekać aż Naughty Dog ujawni pierwsze szczegóły.

It has been a big weekend for us here at Naughty Dog. We revealed a brand new trailer for The Last of Us at the Spike Video Game Awards on Friday along with the most important news for any fan – that The Last of Us will be released on May 7th, 2013!

This is our second trailer release and our first since announcing The Last of Us at least year’s VGA show. If you didn’t catch the show when it aired live or the Spike video stream, you can watch the full, uncensored trailer at the top of this post. We’ve tried to keep the trailer as spoiler-free as possible, while giving you some hints at the tense, emotional narrative the development team has crafted for The Last of Us.

That’s not all – we are also excited to announce details on the bonus content you can get for pre-ordering your copy of The Last of Us. Parti(pipi)ating retailers will offer the Sights and Sounds Pack, which includes:

The official soundtrack of the game

A PS3 dynamic theme featuring the cover art

Two avatars for your PSN profile – Winter Joel and Winter Ellie

We’ve also worked with GameStop to provide exclusive bonus content in addition to the Sights and Sounds Pack. Pre-ordering at GameStop also nets you the Survival Pack, which includes:

Bonus experience points for multiplayer

A multiplayer melee attack booster

Some extra starting in-game cash

Special customizable character items for multiplayer

Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign

Multiplayer, wha? We’re not quite ready to talk about it yet, but stay tuned as we’ll be revealing more details on multiplayer before The Last of Us is released on May 7th, 2013.

The team here is pumped to head into the home stretch to finish The Last of Us. We can’t wait to show you more in the coming months!

8252738627_85efdccea9_o.jpg

8252738613_2af9cc647d_b.jpg

Edytowane przez ONE
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuje, że będzie dylemat między TLOU i GTA5

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ten trailer ani gra póki co nie przekonują. Wygląda mi to na podrasowaną rozgrywkę w stylu HR z masą skryptów....czyli w mechanice nie widzę nic nowego. Co do pomysłu na grę to mam wrażenie, że to kalka filmu (skądinąd rewelacyjnego) The book of Eli.

Ja na cały ten hype póki co się nie dałem złapać i nie widzę nic nowatorskiego w tej produkcji, ale do premiery jeszcze dużo czasu i może coś znajdę dla siebie.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak myslicie, czy The Last of Us nie zabije troche serii Uncharted? W sensie takim, ze tworcy gry skumuluja swoje najwieksze sily na tej grze ( tzn powstana pozniej kolejne czesci 2-jka, 3-jka) a od Nathana bedziemy mieli przynajmniej kilka ladnych lat wolnego;)

Edytowane przez grzybu87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbyś grać w Uncharted X ? Wszystko w nadmiarze staje się nudne i wtórne - pomijam pewne kotletowe serie ;)

Osobiście wolałbym coś nowego - jak właśnie TLoU...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kloose w tej kwestii masz racje, ale z drugiej strony jak produkt jest najwyzszych lotow i gracze sa nim zadowoleni, to dlaczego z niego rezygnowac? :P

A moze lepiej ze sceny zejsc niepokonanym? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie już narzekali na wtórnośc w 3 części Uncharted - ja osobiście tego nie widziałem. Dobrze że nową markę wprowadzają, dojrzalszą, mroczniejszą i mniej skryptowaną z tego co można wywnioskować z pierwszych gameplayów. Inaczej tej gry niż skradankę z elementami akcji sobie nie wyobrażam. Ma to uzasadnienie w fabule, ludzie walczą o przeżycie, brakuje amunicji i zapewne środków medycznych, więc krycie się po kątach ma największy sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępniono zwiastun z polskimi napisami.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ten trailer ani gra póki co nie przekonują. Wygląda mi to na podrasowaną rozgrywkę w stylu HR z masą skryptów....czyli w mechanice nie widzę nic nowego. Co do pomysłu na grę to mam wrażenie, że to kalka filmu (skądinąd rewelacyjnego) The book of Eli.

Ja na cały ten hype póki co się nie dałem złapać i nie widzę nic nowatorskiego w tej produkcji, ale do premiery jeszcze dużo czasu i może coś znajdę dla siebie.

HR? Masz na myśli Heavy Rain? Przecież to dwie zupełnie inne gry. Wydaję mi się, że nie widziałeś żadnego gameplayu, a swój jakże mylny werdykt wydajesz po obejrzeniu trailera. W grze nie ma masy skryptów o czym piszą dziennikarze, którzy grali czy sam Kojima, który pewien czas temu odwiedził ND. Zresztą na dowód ND wypuściło dwa filmiki z tej samej lokacji zagrane zupełnie inaczej. Sprawdź sam.

Gdzie ty tam widzisz podobieństwo do HR? Takiej gry jak TLoU dawno nie było, to co mi się podoba, to duży nacisk na przetrwanie, liczenie każdej kuli do pistoletu, wykorzystywanie przedmiotów jako broni czy też ich łączenie (pokazane na drugim filmiku). Sam klimat też jest znakomity, coś jak Komórka od Kinga (pierwsze skojarzenia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra to istny majsterszyk z tego co widzę! Wow, nic tylko czekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7.5.2013 ? To znaczy, że premiera dopiero siódmego maja czy piątego lipca ?? Kawał czasu jeszcze. Ciekawe czy będzie polski dubbing jak w Uncharted.

Żartobliwie obstawiam Boberka i Jabłczyńską :rofl: A tak na poważnie jak dla mnie to będzie taki Uncharted z nowymi bohaterami i nową opowieścią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7.5.2013 ? To znaczy, że premiera dopiero siódmego maja czy piątego lipca ?? Kawał czasu jeszcze. Ciekawe czy będzie polski dubbing jak w Uncharted.

Żartobliwie obstawiam Boberka i Jabłczyńską :rofl: A tak na poważnie jak dla mnie to będzie taki Uncharted z nowymi bohaterami i nową opowieścią.

Premiera w maju...

Z całym szacunkiem dla pana posterunkowego, ale mam nadzieję, że nie usłyszę go w polskiej wersji językowej - tak samo jak i Jabłczyńskiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3/4 graczy i tak gra oryginalnymi głosami i polskimi napisami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3/4 graczy i tak gra oryginalnymi głosami i polskimi napisami.

to ja jestem w tej 1/4 ;) bo zawsze w miare mozliwosci wsperam to co polskie :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TLOU ma nawet nie złą okładkę ale jednak ja bym ją zrobił inną zupełnie- tzn całe czarne tło i sam napis jak jest - było by bardziej "intrygująco" :D

Na samą grę się doczekać nie mogę ale wiem jedno- kupię najwczęśniej ze 2 lub nawet 3 miesiące po premierze bo szkoda kasy na premierówki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Watch Dogs ma chyba projekt takiej okładki, Beyond zresztą też...

Zawsze możesz też liczyć na userów z NeoGAF'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z figurki sie nie napijesz w lato :) Przesadzona cena za takie wydanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, że chętnie wciągnąłbym te dwa (poniższe) elementy z tej kolekcjonerki...

3. "Skórkę" (naklejkę) na PlayStation 3 i DualShocka okraszoną motywem z gry

4. DLC noszące miano "Sight and Sounds", w którego skład wchodzi dynamiczny motyw, soundtrack z gry oraz awatary Joela i Ellie.

A zamiast tej butelki na w(o/ó)dę, wolałbym porządny artbook, figurkę albo chociaż ładnego steelboxa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi