saintgb1972 307 Napisano 5 Październik 2012 Podejrzewam , ze w Polsce gra bedzie dostepna juz od 26go. To prawda , ze AC II poprzeczke zawiesilo wysoko , ale Ubi mialo trzy lata na to aby napisac i zrealizowac scenariusz , ktory pobije przygody Ezio w Wenecji i innych wloskich miastach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Październik 2012 No to wszystko prawda. Tyle, że póki co leży to w kwestii naszych pobożnych życzeń ;P Nie zrozum mnie źle, mega czekam na tą grę i pokładam w niej bardzo duże oczekiwania. Na pewno będzie grą roku, ale czy przebije AC2 to tak jak napisałem wcześniej -> wszystko się wyjaśni po przejściu gry ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Październik 2012 Taak na wszystko przyjdzie czas tylko nie na wszystko są fundusze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Październik 2012 Odwieczny problem graczy ;P Ale na tą grę fundusze muszą się znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Październik 2012 (edytowane) Gre kupuje na premierze,lecz mam pewne obawy. Gdzie są w tym wszystkim templariusze? Bo na razie w gameplayach,trailerach widzę tylko wojna o Niepodległośc USA i inne z tym związane rzeczy I czy Connor jako bohater pobije genialnego Ezio? Edytowane 5 Październik 2012 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Październik 2012 No, z templariuszami to tez mnie to mega zastanawia. Wydaje mi się że wątek jakiś musi zastać utrzymany, pytanie jak to zrobią :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 5 Październik 2012 gra napewno bedzie swietna,patrzac w tym roku jedynie mysle ze hitman moze jej zagrozic,teraz czas na szybkie przejscie ac2 zeby sie wkrecic w ten klimat i mozna czekac na 3, 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 5 Październik 2012 TEMPLARIUSZE SĄ WSZĘDZIE! Nawet wśród nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 5 Październik 2012 (edytowane) TEMPLARIUSZE SĄ WSZĘDZIE! Nawet wśród nas. Haha dobre Z początku myślałem, że to Jerzy Waszyngton będzie jednym z templariuszy ale biorąc pod uwagę fakt, że na trailerze jest pokazane jak Connor mu pomaga to raczej wykluczone. Ciekawe jest też to, że w AC III to Beniamin Franklin będzie wynalazcą "zabawek" Connora (będzie kimś takim jak Da Vinci dla Ezia) a przecież wiadomo, że Franklin jak i inni ojcowie założyciele Stanów Zjednoczonych byli w rzeczywistości masonami czyli jakby Templariuszami. :happy: Edytowane 5 Październik 2012 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 5 Październik 2012 No to wszystko prawda. Tyle, że póki co leży to w kwestii naszych pobożnych życzeń ;P Nie zrozum mnie źle, mega czekam na tą grę i pokładam w niej bardzo duże oczekiwania. Na pewno będzie grą roku, ale czy przebije AC2 to tak jak napisałem wcześniej -> wszystko się wyjaśni po przejściu gry ;) Oczywiscie z tym sie zgodze , ze czas na ocene przyjdzie po przejsciu gry. Prawde mowiac bardziej oczekiwalem na AC:R z tego wzgledu , ze bylo to zakonczenie historii Ezio , a teraz dostaniemy wszystko nowe , no oprocz Desmonda . Lionel wojna o niepodleglosc jest tylko tlem dla wydarzen z gry , na jednym z pierwszych trailerow bylo pokazane jak Connor unicestwia templariusza Przemek otoz Ubi szykuje DLC , ktory nie bedzie powiazany z fabula i wlasnie wtym dodatku Waszyngton mianuje sie krolem Ameryki , byc moze w grze rownierz bedzie tak , ze z przyjaciela stanie sie wrogiem podobna sytuacja miala miejsce w AC I . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 5 Październik 2012 Właśnie miałem napisać o tym Waszyngtonie jako złym w DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 5 Październik 2012 no w filmie skarb narodow troche o tym bylo o ile sie nie myle moze cos z tego zaczerpna heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 6 Październik 2012 Jedyne co w tym wszystkim mnie w... jest fakt, że gra jeszcze nie wyszła a już wiadomo o płatnych DLC. To w tym wszystkim jest mega nie fair. Ale cóż, żyjemy na świecie, w którym wszyscy chcą nas zrobić w uja, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 6 Październik 2012 platne dlc to juz niestety standard jezeli graj jest dobra i sie sprzedaje to za huuu nie dadza darmowego dlc,zreszta to dla nich mega zarobek,niestety czesto przez to zamiast zrobic nowa gre dodaja dlc o wartosci gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 6 Październik 2012 Racja. Ja się z Tobą Paweł całkowicie zgadzam :) Tyle, że mówienie o płatnym DLC zanim jeszcze gra wyszła to tak trochę .... nie fair ze strony producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 6 Październik 2012 no tak,ludzie przyzwyczaili niestety producentow gier ze kupuja i tak juz bedzie,firmy juz nie zabiegaja o graczy tak bardzo bo wiedza ze wyrobili sobie marke i ludzie kupia,chyba ze jest to jakies male studio i gra nie jest jakas znana.Darmowe dlc to moze bedzie jak juz gra bedzie miala z 3 lata hehe,tak jak to zrobili w u2 zeby jescze ludzi zachecic do grania.No nic mam nadzieje ze chociaz to dlc bedzie konkretne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 6 Październik 2012 A jaka będzie w końcu ekskluzywna zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 6 Październik 2012 A jaka będzie w końcu ekskluzywna zawartość. Pewnie to: Notatnik Jerzego Waszyngtona Płyta z grą Assassin’s Creed III Medalion Connora Kod na dodatkową zawartość do pobrania Duch Wojny – Wszystko zdaje się wskazywać na to, że fala Rewolucji działa na korzyść Templariuszy. Pokonaj swych wrogów, aby odblokować straszliwą broń rdzennych Amerykanów – Maczugę wojenną Pontiaka. Pakiet dla wielu graczy Snajper – Poznaj siłę gniewu Snajpera w trybie dla wielu graczy, w którym będziesz mógł poznać nową postać (Snajpera właśnie), 1 relikt, 1 emblemat i 1 specjalny wizerunek wraz z tytułem „Błazna no tak,ludzie przyzwyczaili niestety producentow gier ze kupuja i tak juz bedzie,firmy juz nie zabiegaja o graczy tak bardzo bo wiedza ze wyrobili sobie marke i ludzie kupia,chyba ze jest to jakies male studio i gra nie jest jakas znana.Darmowe dlc to moze bedzie jak juz gra bedzie miala z 3 lata hehe,tak jak to zrobili w u2 zeby jescze ludzi zachecic do grania.No nic mam nadzieje ze chociaz to dlc bedzie konkretne. No własnie. W tym dokładnie lezy problem. Ja to DLC pewno też i tak kupię, bo gra na 100% będzie wypas. Tylko tak z "ludzkiego" punktu widzenia nie wypada ludziom opowiadać przed premierą gry że już jest DLC za które bedziemy musieli zapłacić :D Mogli chociaż zachowac jako takie pozory i powiedzieć to dzień po premierze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Październik 2012 Maxiu zawartosc zalezy od edycji gry. Natomiast jesli pytasz o ten exclusive (dodatkowa godzina gry) dla PS3 to pewnie bedzie to misja typu "Copernicus" Lennox no niestety komercja jest wszechobecna , zgodnie z tym co powiedzial znany z przekretow trener "kasa misiu , kasa" Ja zapewne skusze sie na season pass , oferuje on nie tylko DLC do singla ale takze do multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 6 Październik 2012 .....................Lennox no niestety komercja jest wszechobecna , zgodnie z tym co powiedzial znany z przekretow trener "kasa misiu , kasa" Ja zapewne skusze sie na season pass , oferuje on nie tylko DLC do singla ale takze do multi No ten cytat dokładnie oddaje to o co chodzi :P Ja też pewno (jak wspomniałem wyżej) kupie wszystkie DLC z AC3. Nie podoba mi się tylko psucie klimatu wokół tak świetnej pozycji (po na bank taka będzie). No po prostu nie lubię jak ktoś mnie oficjalnie bez zachowania jakichkolwiek pozorów traktuje jak dojną krowę i frajera do złupienia, na dodatek puste frazesy pokroju "Gracze są dla nas najważniejsi". Normalne to by było gdyby płatne DLC wyszły 3 - 6 miesięcy po premierze i wtedy nikt by nie miał pretensji. A tak rodzi się pytanie, skoro kupuję grę na starcie, dlaczego mam płacić za dodatki które są już gotowe (zresztą, ameryki nie odkryłem, temat już maglowany 1000 razy przy okazji innych produkcji). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 6 Październik 2012 Ja Season Pass'a raczej nie kupię, bo już i tak płacę krocie za Freedom Edition. ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Październik 2012 Ja Season Pass'a raczej nie kupię, bo już i tak płacę krocie za Freedom Edition. ._. Ja tez zamowilem Freedom i prawde mowiac do tej edycji Ubi moglo dolozyc SP. Licze jednak na to , ze po sprzedazy figurki zwroci mi sie zakup season passa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 7 Październik 2012 Ja tez zamowilem Freedom i prawde mowiac do tej edycji Ubi moglo dolozyc SP. Licze jednak na to , ze po sprzedazy figurki zwroci mi sie zakup season passa. chętnie od ciebie odkupię figurke, akurat zamówiłem wersję podstawową a nie interesują mnie żadne dodatki poza własnie figurką którą chce nabyć :) ... więc jak coś to mamy deal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Październik 2012 Ja mam zamówioną Assassins Creed III PL Join or Die Edition + DLC. Widze, że tych wersji wyjdzie co najmniej 3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 7 Październik 2012 gdzie zamawiacie i w jakich cenach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach