Maxiu 55 Napisano 13 Październik 2012 Ale chociaż z mieczem wrócił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 16 Październik 2012 (edytowane) Zwiastun multiplayer'a. Dawno nie oglądałem materiałów o trybie wieloosobowym i widzę, że dodali trochę postaci. : DEDIT: Nowe trailery, yaaay~! Edytowane 16 Październik 2012 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Październik 2012 Ale mnie torturujesz tymi filmami :D Ale zawziąłem się i nie zobaczę ani sekundy :) .... ewentualnie jak przejdę grę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 16 Październik 2012 Możesz obejrzeć drugi, bo nie jest to gameplay, a fajnie zrealizowany filmik z aktorami. :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Październik 2012 Ani mi się śni ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 16 Październik 2012 Lennox jak przejdziesz gre to filmiki juz nie beda potrzebne. Na trzy cztery dni przed premiera nawet nie bede zagladal na forum bo na 100% znajdzie sie ktos kto zaj...e spojlerem. Zobaczymy co tez oferuja nowe tryby w multi , wolfpack bedzie namiastka kooperacji , moze byc ciekawie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 16 Październik 2012 @Lennox A to jak wolisz! (Teraz się wkurzysz. >D) Swoją drogą odnośnie multi. Bardzo świeża wiadomość - o godzinie 23 (naszego czasu) streamowany będzie pokaz multiplayera na kanale machinima (youtube). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Październik 2012 Lennox jak przejdziesz gre to filmiki juz nie beda potrzebne. Na trzy cztery dni przed premiera nawet nie bede zagladal na forum bo na 100% znajdzie sie ktos kto zaj...e spojlerem. Zobaczymy co tez oferuja nowe tryby w multi , wolfpack bedzie namiastka kooperacji , moze byc ciekawie. A to racja ;) Ale wiesz, tak czekam na tą grę, że pod żadnym pozorem nie chcę sobie czegoś spaprać, dlatego nie oglądam :) Gra jest na bank genialna i tego sie trzymam :) Podobnie było przed premiera Uncharted 3 i na zdrówko mi to wyszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 16 Październik 2012 Licze na to , ze Ubi przylozylo sie do multi , prawde mowiac sporo bylo do poprawienia .Co mnie cieszy to to , ze nie zrezygnowali z trybu deatchmatch w/g mnie jest to najbardziej "skilowy" tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Październik 2012 Licze na to , ze Ubi przylozylo sie do multi , prawde mowiac sporo bylo do poprawienia .Co mnie cieszy to to , ze nie zrezygnowali z trybu deatchmatch w/g mnie jest to najbardziej "skilowy" tryb. No. To liczę na wspólną gre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 16 Październik 2012 (edytowane) No. To liczę na wspólną gre :) Zaczynam swoja przygode z AC III z poslizgiem , niewielkim bo okolo tygodnia. Obawiam sie , ze wszyscy zainteresowani beda mieli singla juz skonczonego . Oczywiscie licze na wspolna gre w multi , raz ze zawsze przyjemniej sie gra w doborowym towarzystwie a dwa mozna podpatrzec rozne techniki zabijania :) Przy okazji ten "ksiadz" czy tez "pastor " z multi bardzo mnie ujal , chyba bedzie moja ulubiona postacia. Edytowane 16 Październik 2012 przez saintgb1972 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 16 Październik 2012 (edytowane) Można też robić ustawki na trofki. :P Mi podoba się Nocny Łowca i ta Indianka. Edit: Stream się zaczął. Edytowane 16 Październik 2012 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 16 Październik 2012 EDIT: Nowe trailery, yaaay~! muzyka jak zwykle nie zawodzi [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 17 Październik 2012 Lennox jak przejdziesz gre to filmiki juz nie beda potrzebne. Na trzy cztery dni przed premiera nawet nie bede zagladal na forum bo na 100% znajdzie sie ktos kto zaj...e spojlerem. Zobaczymy co tez oferuja nowe tryby w multi , wolfpack bedzie namiastka kooperacji , moze byc ciekawie. Bardziej się obawiam, że 4 dni przed premierą jakiś polski sklep, zgodnie z tradycją, da ACIII na półki i zanim zaczniesz grać to na YT będą filmiki jak grę przejść.AC:R dostałem 1 dzień przed premierą (z Ultimy) a na YT od 2 dni latały filmiki z zakończeniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 17 Październik 2012 A ja mam prośbę. By spoilerować posty zawierające informację o tej grze i wszystkie filmiki. Po to jest ta opcja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Październik 2012 Kto piszę się na wspólną grę online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 18 Październik 2012 Ja, czemu nie! Oczywiście najpierw single. :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovek 3 Napisano 18 Październik 2012 Mam pytanie wiadomo może coś o trofeach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Październik 2012 Chyba jeszcze nie ma opublikowanej listy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 19 Październik 2012 (edytowane) Trofea są już podane http://zakon-ac.info/artykuly-a-1018-Osiagniecia-w-Assassins-Creed-3 Edytowane 19 Październik 2012 przez isabellspi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 19 Październik 2012 Szkoda że tak mało osiągnięć do multi jest :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 19 Październik 2012 Raczej to w niczym nie będzie nikomu przeszkadzać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Październik 2012 Raczej to w niczym nie będzie nikomu przeszkadzać. Racja. Platynka jest tutaj obowiązkowa więc wolałbym ich całą masę ale w singlu. Także to dobrze, że jest tak a nie inaczej. Choć oczywitym jest, że w multi spędzę dłuuugie godziny, ale chciałbym je spędzić na graniu dla przyjemności a nie nabijaniu premii. Poziom wyzwań w multi był całkiem przyzwoity w AC:R i tak niech zostanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovek 3 Napisano 19 Październik 2012 Dokładnie najwiecej powinno byc w singlu według mnie jest dobrze:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 19 Październik 2012 Trofea nie wydają się jakieś bardzo trudne. Przynajmniej sądząc po opisach. Myślę, że platynka będzie łatwa, tak jak w dwójce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach