Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś będzie miał info jutro jak z dostępnością w Empiku to dajcie znać :) Do MM nie za bardzo mi się opłaca jechać, bo różnica przy podstawowej wersji między MM a Empikiem to około 5 zł to na paliwo więcej pójdzie :)

Kurde, jeszcze ciągle te reklamy AC w TV... Jak tu wytrzymać? Chociaż czas na pogranie i tak dopiero w środę będę miał...

Edytowane przez maciek1422

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwi mnie że na stronkach typu PSN Profiles nie ma jeszcze listy z trofeami z Assassyna

Będą dzień po premierze.

Ubi podpisuje umowy gdzie tylko może.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś będzie miał info jutro jak z dostępnością w Empiku to dajcie znać :) Do MM nie za bardzo mi się opłaca jechać, bo różnica przy podstawowej wersji między MM a Empikiem to około 5 zł to na paliwo więcej pójdzie :)

5zł pewny jesteś? W saturnie 179zł,MM ma wspólnego właściciela czyli cena będzie taka sama a w empiku na empik.com 229zł czyli w salonie drożej możen nawet 249 za zwykłą ;)

Edytowane przez mckaczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5zł pewny jesteś? W saturnie 179zł,MM ma wspólnego właściciela czyli cena będzie taka sama a w empiku na empik.com 229zł czyli w salonie drożej możen nawet 249 za zwykłą ;)

Przypominam o zniżce 20% :) No i bez przesady, że w salonie drożej jeszcze będzie, aż tak strasznie to tam nie jest i przy premierze jest taka sama cena w salonie i w sklepie internetowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś jutro gdzieś zdobędzie Join or Die w Warszawie niech da znać ;p Niby zamówiłam na empik.com, ale jak patrzę, że odbiór dopiero 2 listopada, to już skłaniam się, żeby nawet dopłacić jakieś 10zł i dorwać grę już wcześniej. Szczególnie, że czytając ten temat coraz bardziej nabieram ochoty, żeby już grać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kuff po kiego ja zamawiałem preordera, mogłem obskoczyc po sklepach u mnie i moze bym mial a tak musze czekac do wtorku/srody... Jak wrazenia? Moze ktos w miare bez spoilerow opisac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wrazenia? Moze ktos w miare bez spoilerow opisac?

Strone wcześniej masz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nakręcony na nowego Assasyna dziś sobie obejrzałem Patriotę z Gibsonem i chcę już zagrać. Tylko szkoda, że do dziesiątego trzeba poczekać, bo są pilniejsze wydatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę ciężko przyzwyczaić się do lekko przebudowanego sterowania. Niby małe zmiany, a ciężko czasem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze wracając jeszcze do daty premiery. W portalu jest info że 30.10, a sklepy podają że niby 31.10 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was takie pytanko... Multi w AC jest fajne i wciągające? Warto wykorzystać online pass? Oczywiście chodzi mi o multi z poprzednich odsłon, które teraz będzie pewnie takie same.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy od twojego gustu, ja pogralem troche w brotherhood bo nowosc, a w revelations to mnie prawie wogole nie wciagnelo... w 3 i tak wykorzystam bo lugbie grac w pelna gre ale nie wiem czy warto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol. Dostałem bana na forum Ubisoftu za to, że poinformowałem o fakcie, że w grze istnieje problem audio. Mianowicie na kinach 5.1 zanika dźwięk.

Pan mnie poinformował, że udzielanie informacji na temat gry przed jej premierą jest niedopuszczalne i zamknął temat + dostałem bana. Chore.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol. Dostałem bana na forum Ubisoftu za to, że poinformowałem o fakcie, że w grze istnieje problem audio. Mianowicie na kinach 5.1 zanika dźwięk.

Pan mnie poinformował, że udzielanie informacji na temat gry przed jej premierą jest niedopuszczalne i zamknął temat + dostałem bana. Chore.

Cenzura, i'm lovin' it!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiązując do naszej wczorajszej rozmowy.

W Katowicach sklepy będą miały dopiery jutro. Także czekamy dalej.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są już może jakieś pierwsze recenzje, oceny?

Edytowane przez Malakay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YAAAAY! GameInformer poinformował że gra zostanie dzisiaj wysłana czyli przyyjdzie jutro :D Pełny happy :) Recenzji jak na dzisiaj nie ma ale pare stron temu na forum jest obszerny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiązując do naszej wczorajszej rozmowy.

W Katowicach sklepy będą miały dopiery jutro. Także czekamy dalej.

Dzięki za info. W sumie też się zastanawiałem czy aby dzisiaj nie zrobić "Trip'a" celem rekonesansu na Wrocław, ale chyba sobie odpuszczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi